DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 13:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Prosječna cijena trgovanja 191,00 a zadnja 199,00 – ide to na 274,00!
[bye]

Tako nekako kolega, iako ja mislim prodavati oko 225kn dio,a dio ako dođe na 240kn.
[/quote]

Mislio sam da si shvatio da je to ironično razmišljanje!!!

Opet naglašavam, cijeli tjedan prodavatelj proda sve do 190 – 191 poklopi kompletan bid (par tisuća komada) i onda žrtvuje parsto komada da vrati na 199 -200 kn, raj za trejdere!

Nemojte govoriti da Vam nisam slično pisao na KORFU kad je bio na 91 – 94,00 kn!!

[bye]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

evo ša kaže elwave za dalekovod

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

I ša kaže? Nisam ništa shvatio…

[/quote]

pa veli da smo u 3 od 3 od C od 2 i da bi sljedeća 4ka mogla povući do … ček da vidim … do 280 … eto … tako nekako

Ma meni je sve jumbo-mambo pa samo pitam. Inače je fascinatno da su elitwave teoretičari samo u pravu kad su u pitanju neki veliki lomovi, krize i recessije…

Ma meni je sve jumbo-mambo pa samo pitam. Inače je fascinatno da su elitwave teoretičari samo u pravu kad su u pitanju neki veliki lomovi, krize i recessije…

a jbg .. .to ti je ona fora sa selfulfiling proročanstvom …. ako 95% ulagača vjeruje u tu teoriju i drži se toga …. tržište će se tako i ponašati … donekle vjerojatno …

Glavno da nitko od drukera neda ovo. Ide dlkv natrag na 2000 kn, samo dok se Uskokovci iskrcaju.
Bit će posla ko dreka… [thumbsup]

Mislio sam ovo, no ima toga još puno više…
http://hr.seebiz.eu/pusten-u-rad-dalekovod-400-kv-podgorica-tirana-kojeg-je-gradio-dalekovod/ar-10484/

Nešto se i završilo i pustilo u rad od poslova:

http://hr.seebiz.eu/pusten-u-rad-dalekovod-400-kv-podgorica-tirana-kojeg-je-gradio-dalekovod/ar-10484/

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

Al ga lupaš onako bezveze, samo nagađaš, a nepogodiš nikad ništa, jedno su tvoje želje, stvarnost je daleko pobjegla od tebe, piši ponekad sa nekim argumentima, jesi li susjed od Bakiccce
[/quote]

Poštovani kolega od kada sam se logira na ovaj forum – predviđam pad DLKV-R-A i na Vašu žalost u pravu sam.
A što se tiće argumenata ja sam svoje iznio – samo se Vi trebate potrudit i prolistat malo unazad forum.
Sad se svi zajedno upitajmo ko to nagađa a ne pogađa ništa, rađe ovaj komentar uputite Lojtrici ….
Lijep pozdrav

[/quote]

pa veli da smo u 3 od 3 od C od 2 i da bi sljedeća 4ka mogla povući do … ček da vidim … do 280 … eto … tako nekako
[/quote]
Ljepo je to vidjet kolega ali se neslažem sa vamanit sa elwave kad je dlkv u pitanju činjenica je da je cjena jako pala i da necvjetaju ruže u firmi jedino je ostvariv ovaj vaš graf ako fondovi krenu u akciju a hoćeli?????’??? do toga doći vidjet će mo uskoro [proud] [shocked] [thumbsup] [bye] [rolleyes] [pray] [wink] [smiley] [smiley].

[/quote]

[/quote]
Ljepo je to vidjet kolega ali se neslažem sa vamanit sa elwave kad je dlkv u pitanju činjenica je da je cjena jako pala i da necvjetaju ruže u firmi jedino je ostvariv ovaj vaš graf ako fondovi krenu u akciju a hoćeli?????’??? do toga doći vidjet će mo uskoro [proud] [shocked] [thumbsup] [bye] [rolleyes] [pray] [wink] [smiley] [smiley].
[/quote]

a gle, nisu cvjetale ruže ni onomad kad je potegnulo skoro pa do 340, onda je izašlo loše izvješće no lagano je padala. No … vratimo se vašem postu … ispravak netočnog navoda … ovo nije moj graf, nego graf koji je izgenerirao software. Vi se s tim razvojem događaja možete slagati no niti ne morate, kao što se niti ne slažete, vaša stvar, to što sam ga stavio … ne znači da će tako biti niti da se svi moraju složiti šnjime.

New Report

Close