Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,55 | 56.361 | 15,867 | 3,52 | 3,58 | 0,56% |
http://www.seebiz.eu/hep-se-zaduzuje-za-vise-od-dvije-milijarde-kuna/ar-10280/
Imali HE OMBLA veze sa DLKV
to znači bi skrbnički societe generale-splitska banka koji je do sada bio na 10. mjestu uskoro mogao sve rasprodati? mislim da može imati još max 15.000 komada, a to OMF pobere u jednoj transakciji
Da i sruši cijenu na 9 kuna .
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 28.106 0,98%
broj 10 konstantno prodaje, broj 5 se pojavio kao kupac
Taj Societe skrbnički je uskočio u top 10 odjednom i sa prilično velikim količinama krajem siječnja mjeseca na cijenama 320-330.Otprilike onda kad se NO i ekipa iskrcavala.
Onda je skupljao u padu do 260 pa jedno vrijeme negdje od travnja do srpnja skoro ništa osim sitnih igra.Vidi ga sad.Prodaje ispod 200.Evo slika kako je toizlgedalo prije,za vrijeme i sad poslije njega u top 10.
Šestomjesečni ”ulagač” s gubitkom da se use*eš [yawn]
A raja bi kao trebala popušit tu priču [yawn]
Po čemu se to razlikuje od investitora koji nisu išli preko skrbničkog računa i isto tako popušili lovu? Dok su vjerovali u bounce back su kupovali, kasnije nisu jer su pretpostavili da ide i niže.
Sorry ali ne kužim što insinuiraš?
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 28.106 0,98%
broj 10 konstantno prodaje, broj 5 se pojavio kao kupac
Taj Societe skrbnički je uskočio u top 10 odjednom i sa prilično velikim količinama krajem siječnja mjeseca na cijenama 320-330.Otprilike onda kad se NO i ekipa iskrcavala.
Onda je skupljao u padu do 260 pa jedno vrijeme negdje od travnja do srpnja skoro ništa osim sitnih igra.Vidi ga sad.Prodaje ispod 200.Evo slika kako je toizlgedalo prije,za vrijeme i sad poslije njega u top 10.
Šestomjesečni ”ulagač” s gubitkom da se use*eš [yawn]
A raja bi kao trebala popušit tu priču [yawn]
[/quote]
Prije bih rekao da mirovinci spašavaju loš plasman banki …..
Spašava se što se spasit da pa i ovdje su neki kupovali po 1700 a sad bi bili sretni kad bi mogli prodat za 300-350 ….
Sve je moguće kolega, pa tako i pad do 175-180kn uskoro.
Tako barem graf pokazuje ili daje naznake.
Nego gdje je PLAVI? Ako se dobro sjećam njemu je po 230kn bilo povoljno kupovati!
A ako se dobro sjećam i kolega Delux je uzeo 1000kom ovih papirića.
GDJE SU SAD? ZAŠTO NE PRIZNAJU POGREŠKU?
Kolegica Ivana sedma je barem priznala da je u gubitku 21%,a to je ipak pošteno.
Jer nije lako reći da gubi 1milju kuna.
Prije bih rekao da mirovinci spašavaju loš plasman banki …..
Da sigurno,spašavaju loš plasman s desetak-dvadeset tisuća komada.Kupnja pa prodaja i to sve u oko pola godine.Daj prestani pričati gluposti.
S ovim iznosima mogu eventualno manipulirati tržištem i manje više ništa drugo.Ili je to ili se iza tog skrbničkog nalazi neki ”mali investitor” koji kupi na vrhu pa proda na dnu.
Po čemu se to razlikuje od investitora koji nisu išli preko skrbničkog računa i isto tako popušili lovu? Dok su vjerovali u bounce back su kupovali, kasnije nisu jer su pretpostavili da ide i niže.
Sorry ali ne kužim što insinuiraš?
U dvije i pol godine imaš samo 17 poruka i odjednom se na spomen Societe Splitske javljaš da bi mi jeftino očitao bukvicu i pitao me šta insinuiram ?? [lol]
Nečeš neko pitanje postaviti ovim katastrofičarima koji su tu čak i na ljetnom dežurstvu ?? [lol]
Ja ne insinuiram ništa,samo navodim činjenice a ti,Ante Samodol i svi ostali si izaberite odgovor koji vam najviše odgovara.Mislim da sam ti pošteno odgovorio.
možda nam je mala utjeha što uprava ovaj put ne prodaje…pa kad tonemo da onda skupa i tonemo…. [lol]
možda nam je mala utjeha što uprava ovaj put ne prodaje…pa kad tonemo da onda skupa i tonemo…. [lol]
izgleda da je ovome što je ispao iz top 10 ostalo još desetak tisuća komada za prodati, a onda bi trebali lagano UP
pad sa 250 na 190 kn je debelo pretjeran i iracionalan cijena bi se trebala vratiti barem na 220 kn