DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 12:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
10.313
2,827
3,64
3,66
-1,62%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Fondovi brane čast našim parama.

Lakoje je tuđim … [angry]

Ovo je najlošiji izvještaj u zadnjih 6 godina, a cijena dionice raste [tongue]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

bakice pa ti se ozbiljno zamjerio na dalekovod, biti će da si izgubio dobre pare na njemu…

Unë jam një femër … dhe unë nuk mund të kritikohet … [lol] [lol] [kiss]

Ipak nije kolega, puno lošiji je izvještaj za prvi kvartal 2011… [cool]

to je zato što si ti prodao na 193 kn [thumbsup]
sad nemoj kupovati i do kraja tjedna smo na 220 kn [thumbsup]

Izvješće katastrofa, gubitak 39 milja kuna, prihodi pali 100 milja kuna..
Dokle će ovo padati sutra..? [bye]

Ipak nije kolega, puno lošiji je izvještaj za prvi kvartal 2011… [cool]
[/quote]

Surtra ,najkasnije prekosutra će ti ponovo biti loš.

bit će bolje................

[/quote]
Unë jam një femër … dhe unë nuk mund të kritikohet … [lol] [lol] [kiss]
[/quote]

kaže bakica da je žensko i da nije lijepo ju kritizirati (napomena: slobodan prijevod google prijevoda)

Što je Hanfa našla u Dalekovodu?

Pored nadzora u Ini, Hanfa je već mjesecima u nadzoru Dalekovoda. To nam je u telefonskom razgovoru potvrdio Ante Samodol. Međutim, nije htio govoriti koji je razlog tog nadzora, niti koje mjere je Hanfa poduzela. “Naši ljudi mjesecima su u Dalekovodu. Ovih dana trebalo bi biti objavljeno rješenje sa konkretnim mjerama. Javnost bi idućega tjedna trebala biti obaviještena o rezultatima tog nadzora”, kaže Samodol.

government policy is to risk the value of our savings in the future.....

Vjerojatno ništa što bi imalo bitne veze s poslovanjem.Kaznena djelo manipuliranja povlaštenim informacijama vjerojatno mogu naći u svakoj tvrtki u Hr.Ne znam kakve su kazne ali za male igrače je najvjerojatnije opet vuk pojeo magare.
Mogao si dati cijeli link http://www.poslovni.hr/vijesti/neka-zoltan-aldott-ispuni-sto-mu-je-nalozeno-184357.aspx Žao mi je što sam to uopće išao čitati.Sve će to u nekakvim zastarama završiti ako uopće ikad krene [yawn]

dulcolax - vidi mi ruku

Pored nadzora u Ini, Hanfa je već mjesecima u nadzoru Dalekovoda. To nam je u telefonskom razgovoru potvrdio Ante Samodol. Međutim, nije htio govoriti koji je razlog tog nadzora, niti koje mjere je Hanfa poduzela. “Naši ljudi mjesecima su u Dalekovodu. Ovih dana trebalo bi biti objavljeno rješenje sa konkretnim mjerama. Javnost bi idućega tjedna trebala biti obaviještena o rezultatima tog nadzora”, kaže Samodol.

link???

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Ovak od oka bi se moglo reći da je netko možda bio u obavezi javne ponude? Čisto nagađam a i inače nas baš ne idu javne ponude zadnjih godina. Ovdje bi zbog raspršene strukture dioničara moglo biti svašta, ali to dosta ovisi i o stanju same kompanije koja je upitna. No opet, takve se kompanije preuzimaju kad su na rubu stečaja, na dnu. E sad koliko smo blizu dna… Opet ponavljam nije nagovor na kupnju ni na prodaju…

…e,da oni samo Hanfu imaju u kontroli… [rolleyes]

New Report

Close