Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 13:44
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 38.930 | 10,772 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
a valjda i nakon izvještaja ne može gore od ovoga !
mi smo ipak zemlja slučaj
Sramota. Opet će zadnji objaviti izvješće, čak i Ingra je objavila.. [bye]
…a oni će objaviti minutu do 16 sati…tak da si lojtrica u miru popije jedno pivce za živce… [smiley] [lol]
…gosp Pilapila ako me nitko ne uzima za ozbiljno ne morate ni vi… [rolleyes]a ne morate se uzbuđivati ni mojim psihološkim profilom…
…ovdje su ipak tema dionice… [tongue]
…gosp Pilapila ako me nitko ne uzima za ozbiljno ne morate ni vi… [rolleyes]a ne morate se uzbuđivati ni mojim psihološkim profilom…
…ovdje su ipak tema dionice… [tongue]
Dosadili ste i bogu i vragu, za vaš psihološki profil nije me briga
…a što mogu,vjerojatno se ni vi svakome ne sviđate sa svojim razmišljanjima…a možda da i vi cugnete jedno pivce …može i radler…
…i nemojte tako sve srcu prihvaćati… [smiley]
Prosječna cijena trgovanja 191,00 a zadnja 199,00 – ide to na 274,00!
[bye]
NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE
…a oni će objaviti minutu do 16 sati…tak da si lojtrica u miru popije jedno pivce za živce… [smiley] [lol]
[/quote]
Ne pijem više. Sad treba pamet u glavu i što više nadokupiti. Radiš mi uslugu s drukanjem na dolje. [tongue]
Prodano po 199,xx vratio na 192,xx.
Alaj volem igra za bureke!!! [thumbsup]
GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!
ING,
[bye]
očekuješ tako dobro izvješće? [thumbsup]
forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala
ING,
[bye]
Tako nekako kolega, iako ja mislim prodavati oko 225kn dio,a dio ako dođe na 240kn.
GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!