DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 13:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
38.930
10,772
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

a valjda i nakon izvještaja ne može gore od ovoga !

mi smo ipak zemlja slučaj

Sramota. Opet će zadnji objaviti izvješće, čak i Ingra je objavila.. [bye]

…a oni će objaviti minutu do 16 sati…tak da si lojtrica u miru popije jedno pivce za živce… [smiley] [lol]

Bakice nitko vas neuzima zaozbiljno, ali jesteli se zapitali, zašto ste tako puni ironije.

…gosp Pilapila ako me nitko ne uzima za ozbiljno ne morate ni vi… [rolleyes]a ne morate se uzbuđivati ni mojim psihološkim profilom…

…ovdje su ipak tema dionice… [tongue]

…gosp Pilapila ako me nitko ne uzima za ozbiljno ne morate ni vi… [rolleyes]a ne morate se uzbuđivati ni mojim psihološkim profilom…

…ovdje su ipak tema dionice… [tongue]

Dosadili ste i bogu i vragu, za vaš psihološki profil nije me briga

…a što mogu,vjerojatno se ni vi svakome ne sviđate sa svojim razmišljanjima…a možda da i vi cugnete jedno pivce …može i radler…

…i nemojte tako sve srcu prihvaćati… [smiley]

Prosječna cijena trgovanja 191,00 a zadnja 199,00 – ide to na 274,00!

[bye]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Sramota. Opet će zadnji objaviti izvješće, čak i Ingra je objavila.. [bye]

…a oni će objaviti minutu do 16 sati…tak da si lojtrica u miru popije jedno pivce za živce… [smiley] [lol]
[/quote]
Ne pijem više. Sad treba pamet u glavu i što više nadokupiti. Radiš mi uslugu s drukanjem na dolje. [tongue]

Prodano po 199,xx vratio na 192,xx.
Alaj volem igra za bureke!!! [thumbsup]

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

[bye]

očekuješ tako dobro izvješće? [thumbsup]

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

[bye]

Tako nekako kolega, iako ja mislim prodavati oko 225kn dio,a dio ako dođe na 240kn.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Jel došao izvještaj? Jel i vama na ZSE neda otvoriti?

New Report

Close