Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
…jel ja ovo dobro vidim ili još nema ni jedne transakcije na Dalekovodu…
…pa jest da je zahladilo,ali toliko… [rolleyes]
Ima jako puno zanimljivih transakcija.
Nema izvještaj veze..kako u slučaju lkri gdje je dobit 140 mil kn cijena nejde gore, tako ni ovdje dolje. U pitanju je pretovar fond menađera svojim pajdašima. nemaju srama od udjelnika u fond pa se spuštaju ovako nisko. No, zato ih uskoro hvala bogu neće biti. Osim stranih koji će dirigirati na ZSE kao i sada strane banke u HR. I tada će teći med i mlijeko. Samo da ovu gamad maknu iz fondova.
…jel ja ovo dobro vidim ili još nema ni jedne transakcije na Dalekovodu…
…pa jest da je zahladilo,ali toliko… [rolleyes]
Ma samo ti laprdaj, na tvoje gluparije se više nitko ni ne obazire [bye]
[tongue] [kiss] [tongue]
…lojtrica,dušo daj mi napiši koliko je ovih dalekovodovih dionica po 203,90 kn jučer kupljeno… [smiley]
…lojtrica,dušo daj mi napiši koliko je ovih dalekovodovih dionica po 203,90 kn jučer kupljeno… [smiley]
…auu,što je ovo sada… [shocked]…lojtrica nisi se ti valjda naljutio pa izašao…
[embarass]
tebi nikad ne dosadi laprdati bez kraja i konca? [yawn]
Izgleda da Lojtrica još nije prodao auto, sve stoji – pa danas bi rabljene automobile trebalo biti lakše utopit.
Doduše ako Lojtrica procjenjuje svoj autom. kao što procjenjuje dionicu DLKV-a načekat ćemo se mi da se pokrene trgovina dalekovoda na burzi……
…e,dragi moji,jesam li vam lijepo govorila da me predložite za predstavnika malih dioničara…ali vi ste mi se podsmjehivali…što će nam stara baka u nadzornom odboru… [rolleyes]
…a ja čak i oklagiju imam…
…evo vam ga sad…
…usput, ne bi li nam se Uprava trebala očitovati oko ovih očito dogovorenih transakcija? [tongue]
[thumbsup] Fondovi će cijenu ustabiliti tek na 150 kuna do tada se ne treba s njima bosti . [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Đizus
I Šef se ovdje pojavio
aaaaaa [lol] [lol] [lol]