DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

…jel ja ovo dobro vidim ili još nema ni jedne transakcije na Dalekovodu…
…pa jest da je zahladilo,ali toliko… [rolleyes]

Ima jako puno zanimljivih transakcija.

Nema izvještaj veze..kako u slučaju lkri gdje je dobit 140 mil kn cijena nejde gore, tako ni ovdje dolje. U pitanju je pretovar fond menađera svojim pajdašima. nemaju srama od udjelnika u fond pa se spuštaju ovako nisko. No, zato ih uskoro hvala bogu neće biti. Osim stranih koji će dirigirati na ZSE kao i sada strane banke u HR. I tada će teći med i mlijeko. Samo da ovu gamad maknu iz fondova.

…jel ja ovo dobro vidim ili još nema ni jedne transakcije na Dalekovodu…
…pa jest da je zahladilo,ali toliko… [rolleyes]

Ma samo ti laprdaj, na tvoje gluparije se više nitko ni ne obazire [bye]
[tongue] [kiss] [tongue]

http://www.heroturko.org/movies-dvd/230272-learn-to-do-nude-yoga-in-the-privacy-of-your-home.html

…lojtrica,dušo daj mi napiši koliko je ovih dalekovodovih dionica po 203,90 kn jučer kupljeno… [smiley]

…auu,što je ovo sada… [shocked]…lojtrica nisi se ti valjda naljutio pa izašao…
[embarass]

…lojtrica,dušo daj mi napiši koliko je ovih dalekovodovih dionica po 203,90 kn jučer kupljeno… [smiley]

…auu,što je ovo sada… [shocked]…lojtrica nisi se ti valjda naljutio pa izašao…
[embarass]

tebi nikad ne dosadi laprdati bez kraja i konca? [yawn]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjeti za ulaganja

Izgleda da Lojtrica još nije prodao auto, sve stoji – pa danas bi rabljene automobile trebalo biti lakše utopit.
Doduše ako Lojtrica procjenjuje svoj autom. kao što procjenjuje dionicu DLKV-a načekat ćemo se mi da se pokrene trgovina dalekovoda na burzi……

što je sad ovo – ništa, ništa i onda hop ma 191,00 [undecid]…

…e,dragi moji,jesam li vam lijepo govorila da me predložite za predstavnika malih dioničara…ali vi ste mi se podsmjehivali…što će nam stara baka u nadzornom odboru… [rolleyes]

…a ja čak i oklagiju imam…

…evo vam ga sad…

…usput, ne bi li nam se Uprava trebala očitovati oko ovih očito dogovorenih transakcija? [tongue]

[thumbsup] Fondovi će cijenu ustabiliti tek na 150 kuna do tada se ne treba s njima bosti . [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Đizus
I Šef se ovdje pojavio
aaaaaa [lol] [lol] [lol]

http://www.heroturko.org/movies-dvd/230272-learn-to-do-nude-yoga-in-the-privacy-of-your-home.html

Sramota. Opet će zadnji objaviti izvješće, čak i Ingra je objavila.. [bye]

New Report

Close