Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 7.111 | 1,965 | 3,58 | 3,64 | 1,69% |
A što može biti loše? Loše će bit izvješće, loše je veliko zaduživanje..itd.. toliko toga loše da je cijena trebala biti već na 500 kn. Ali i toliko toga dobroga da je cijena trebala biti na 800-1000 kn. A ova sadašnja smiješna cijena je samo umjetna. Samo vi prodajite i dalje, ja kupujem. Sve za do 150, na svakih 10 kn, 100 komada. [thumbsup]
ha,ha da odakle Lojtrica puca ove cifre te 500, te 600 pa 1000 – uh da se ćovjeku zavrti…
Ćisto se ćovjek pita u kojem on svijetu živi?
ha,ha da tisućice po dionici a na kraju gaće o štap…….
Ovo ima smisla kao nešto suvislo obzirom na Costain Group.Neka im prođe ja im želim sretno [thumbsup]
Dalekovod, koji po prvi put nastupa na tržištu Ujedinjenog Kraljevstva, opredijelio se na zajednički nastup s Costain Groupom, vodećom britanskom inženjerskom i građevinskom tvrtkom i Reach Activeom, irskobritanskom inženjerskom tvrtkom u sklopu konzorcija Transmit Energy.
Okvirna vrijednost radova za prvi godišnji okvirni ugovor je oko 150 milijuna funti, s mogućnošću povećanja kasnijih ugovorenih vrijednosti poslova sukladno kvalitetom izvršenih radova.
http://www.poslovni.hr/vijesti/dalekovod-u-utrci-za-posao-na-britanskom-trzistu-184112.aspx
…a dragi Bože,tek je natječaj raspisan,ponude još nisu ni dostavljene…a naši vrli forumaši već posao i dobili i izvršili i naplatili… [lol]
…e,kad bi to tako išlo…a bilo bi dobro da si to malo i pomnožite pa da vidite gdje ste… [cool]a kad bi znali koliko će vam još od te cifre i ostati ili ćete raditi za brukvice… [rolleyes]
…mislim da se to kaže…prvo skoči,pa reci hop… [thumbsup]
Ja samo tvrdim da je prilično jadno odbaciti kao nešto pozitivno udruživanje s Costain Group u kontekstu ovog natječaja.Jednako kako je jadno odbacivati ovih 296 mil. eur-a u kontekstu ovih 5 vjetroelektrana.
Na koji način bi vi htjeli da ova firma krene ako sve gledate s podsmjehom i baš ništa vam ne valja.To mi pojasni jer stvarno ne razumijem ??
…pa to je samo poziv na davanje ponude,oni su istina ušli u uži izbor,ali to još ništa ne znači…
…tj.to što su se udružili sa CG,ne znači da će posao i dobiti…
…to je pozitivna vijest,javili su firmi…ušli ste u uži izbor ( oni su ozbiljni i ne gube vrijeme sa neozbiljnima[proud] )ali ne od takvog značaja da bi dionica Dalekovoda trebala skočiti…
…a po današnjem izdanju Dalekovoda vidiš da sam i u pravu… [smiley]
…pa zamisli kad bi sve firme na Zse objavljivali …čujte i počujte…poslali su nam upit ili poziv na ponudu…
…e,djeco moja,iza tih ponuda stoji još puno toga i lobiranja i uvjetovanja i podmazivanja…nemojte misliti da su oni drugčiji od nas…uz naravno da moraš biti i odličan u izvedbi… [cool]
Jedni vuku gore, drugi dole, jedni ljevo , drugi desno, svi skupa samo herete jer nemate pojma kud če to i koliko dolje , ili gore, samo gubite vrijeme , a i cilj vam je isprovcirati one koji su na gubitku , jer teško da je netko ovdje profitirao, je , jedan momak koji je imao povlaštenu informaciju i tkz večere sa članom uprave, sretno mu.A neznam koji ste vi karakteri pa vas veseli pad , ne samo DLKV, pa i drugih dionica, ako vas to veseli al aj vam vera, podsjećate me na piromana kojeg jedino podmetnuta vatra uzbuđuje.
Jedni vuku gore, drugi dole, jedni ljevo , drugi desno, svi skupa samo herete jer nemate pojma kud če to i koliko dolje , ili gore, samo gubite vrijeme , a i cilj vam je isprovcirati one koji su na gubitku , jer teško da je netko ovdje profitirao, je , jedan momak koji je imao povlaštenu informaciju i tkz večere sa članom uprave, sretno mu.A neznam koji ste vi karakteri pa vas veseli pad , ne samo DLKV, pa i drugih dionica, ako vas to veseli al aj vam vera, podsjećate me na piromana kojeg jedino podmetnuta vatra uzbuđuje.
Sjedi 5 [proud]
…a dragi Bože,tek je natječaj raspisan,ponude još nisu ni dostavljene…a naši vrli forumaši već posao i dobili i izvršili i naplatili… [lol]
…e,kad bi to tako išlo…a bilo bi dobro da si to malo i pomnožite pa da vidite gdje ste… [cool]a kad bi znali koliko će vam još od te cifre i ostati ili ćete raditi za brukvice… [rolleyes]
…mislim da se to kaže…prvo skoči,pa reci hop… [thumbsup]
Kad god svratim na temu dlkv vidim postove kolegice bake i uvjek vidim da prognozira da dionica pada uvjek kontra drugih i moram priznat da je u pravu.Pa me zanima bakice pošto ste stalno na temi dlkv šta vas muči ovaj dalekovod toliko kad nije doša na vašu zamišljenu "realnu" cjenu i kad će doć??? [kiss]
Auuu koja transakcija, kao jučer na Ingri, a onda rast.
Tko ovo misli kupovat po 50 komada na 193, nakon ovih skoro 5000, ovo je točno označeno dno.
DLKV
Čisto tehnički nije dobro DLKV već 3 godine u padajućem trendu, cjena je probila potporu na 220 i u ponedjeljak se nije iskoprcala iznad suporta. Eh sad ova granica od 210-220 postaje otpor i to bi mogao
postati tvrd težak otpor. Osobno ovo mi je dionica nekako srcu prirasla gdje sam pekao zanat FA-TA
šteta meni ne izgleda ove sve skupa dobro bude li drugi kvartal pedala moglo bi biti i "ozbiljnijih" korekcija hm premda je dionica već dosta pala.