Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,60 | 14.512 | 4,036 | 3,60 | 3,64 | -1,10% |
Da se nadovežem na prethodni post – kad se kaže u kuloarima da to potkrijepimo:
http://www.jutarnji.hr/zetu-direktora-hep-a-posao-bez-natjecaja/308979/
ha,ha – ima li ovoj sprdnji kraja…..
Objavljeno: 08.09.2009
Halo ??
[/quote]
Dragi kolega nije bitan datum – bitna je poanta priće….
Inteligentan čovjek će shvatit……
Pozdrav
[/quote]
Inteligentan će čovjek shvatiti ali dali si ti shvatio? Na kraju ti piše da je na isti način HEP dao suglasnosti (dakle radi se o suglasnosti na priključak vjetroelektrana na mrežu) za ama baš sve postojeće vjetroelektrane!!!
Pozdrav,
Nema veze, misli da s tim ruši cijenu. Možda je kakav bogec bistrički i prodal al hvala svakom prodavaču, ja kupujem od 300 kn na dolje neumorno. Sad ide i prodaja auta ako ode na 180 kn. Moja budućnost će najvjerojatnije biti ovih dana zbrinuta. Naravno ništa nije 100 posto ali dovoljno je i 90 posto. [thumbsup]
[/quote]
Kolega, možete i jedan bubreg prodati, pa ne trebaju vam dva!
…auuuu…čak ni ja nisam vjerovala da će ovo ispod 200… [shocked]…a što je tek mislio gosn lojtra koji neumorno kupuje od 300… [sealed]
ahh zaista neki ljudi zaslužuju da ih se oguli…..
Trend kretanja dionice pokazuje da je sve manje vjere u ovu dionicu.
Suglasnost je riješena kad je čovjek bio u HEP-u zato je i dobio funkciju…..
Međutim ono što vam ja hoću reći da u nadzorni odbor dolazi čovjek koji ima firmu koja se bavi vjetrelektranama – što mislite tko će dobivat koncesiju na bavljenje tim poslovima – možda Lojtra i oximoron….
Tu će se sigurno gledat da se uštedi koja kuna ha,ha…….
…eto lijepo ste mogli mene predložiti i ja bi vam držala leđa… [smiley]
…danas šaljem mail Upravi zašto nije predložila predstavnika malih dioničara kad se na to javno opredijelila… [angry]
Nema veze, misli da s tim ruši cijenu.
Koga briga što on misli ali je činjenica da se cijena ruši svako malo po par posto.Nema udaraca do kostziju ali se nagriza pomalo.Više uopće nema veze koja vijest je izašla.I tako već prilično dugo.Sjećam se kad su nedavno na bitno većim cijenama gl.urednika pozivali na obavjesne razgovore da daje podatke o drukerima na dlkv ali zato nitko se ne želi baviti nedavnim javnim pričama o ”fer cijeni” na 245.
U ostalom,dovoljno je pogledati graf atlantske plovidbe i dalekovoda unazad 3 godine.Ma nema tu rasprave o energetici i indeksu vozarina.Graf je prilično isti.Ili je potpuna slučajnost ili je nešto drugo posrijedi.Ovo je ipak Crobex [yawn]
…danas šaljem mail Upravi zašto nije predložila predstavnika malih dioničara kad se na to javno opredijelila… [angry]
Zašto ne pošalješ mail Novoselcu da pojasni ovakav raskorak od današnje i fer cijene koju je on neki dan plaćao novcem poreznih obveznika ??
To bi bilo zanimljivije za pročitati,zar ne ??
…a tu smo znači…oni umjesto mene u Nadzorni odbor…Antu stavili…
…Ante će to sigurno sve dobro nadzirati… [lol] [lol]
tamo se Antiša neće morat zezat s javnom nabavom…..
Sve čisto – a para se ima dali mirovinci ho,ho…..
Bit će, bit će……
http://www.poslovni.hr/vijesti/dalekovod-prosao-certifikaciju-184104.aspx
Postupak je provela svjetska organizacija Achilles, koja se bavi prosudbom dobavljača. Predmetnu prosudbu Achilles je obavio za račun National Grida, operatora prijenosnog sustava Velike Britanije, u sklopu postupka pretkvalifikacija u Velikoj Britaniji za radove izgradnje dalekovoda, te usluge isporuke opreme i projektiranja.
Biće posla i NA Otoku…
A li prije toga će Dalekovodov Hajduk nabit one umišljene englezčine
[thumbsup]
Zašto ne pošalješ mail Novoselcu da pojasni ovakav raskorak od današnje i fer cijene koju je on neki dan plaćao novcem poreznih obveznika ??
To bi bilo zanimljivije za pročitati,zar ne ??
[/quote]
Još malo ga provocirajte (Novoselca) možda vrati cijenu na 250-260 kuna.
Jedino tako može da se zaradi na DLKV. [cool]
ahh zaista neki ljudi zaslužuju da ih se oguli…..
Trend kretanja dionice pokazuje da je sve manje vjere u ovu dionicu.
Suglasnost je riješena kad je čovjek bio u HEP-u zato je i dobio funkciju…..
Međutim ono što vam ja hoću reći da u nadzorni odbor dolazi čovjek koji ima firmu koja se bavi vjetrelektranama – što mislite tko će dobivat koncesiju na bavljenje tim poslovima – možda Lojtra i oximoron….
Tu će se sigurno gledat da se uštedi koja kuna ha,ha…….
Ovo se zove nesuvislost