Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 37.860 | 10,472 | 3,58 | 3,62 | -2,16% |
http://www.poslovni.hr/vijesti/hanfa-bila-u-nadzoru-u-dalekovodu-181003.aspx
umrijet ću od smjeha ako moraju dat ponudu po nekih 300-350 kn [lol]
…svojedobno lanice,svojedobno…to ti znači da je prošao neki protok vremena…a to znači i da je prošla baba s kolačima…a to onda znači da bi ih moglo opaučit kakvom kaznetinom…
…al to znači da dioničarima to sada ništa ne znači…osim što još više srozava Upravu i ovu dionicu… [tongue]
umrijet ću od smjeha ako moraju dat ponudu po nekih 300-350 kn [lol]
…svojedobno lanice,svojedobno…to ti znači da je prošao neki protok vremena…a to znači i da je prošla baba s kolačima…a to onda znači da bi ih moglo opaučit kakvom kaznetinom…
…al to znači da dioničarima to sada ništa ne znači…osim što još više srozava Upravu i ovu dionicu… [tongue]
[/quote]
Pričaš gluposti. Vjerojatno je bilo nekad, ali ako im utvrde obvezu javne ponude neće se izvući samo tako. Ukoliko ponudu ne objave (a teško da će je objaviti u tom slučaju) kazna će im biti gubitak prava glasa na Skupštini za dionice koje drže, a što bi moglo dovesti do situacije na MIFovi nakon upisa novih dionica dobiju mogućnost preuzimanja Dalekovoda.
@Bill Gates
…a koja ti je to konstrukcija… [lol] [lol] …mislim jel se to dogodilo u povijesti ove Burze… [rolleyes]
To nije konstrukcija, to su činjenice. [wink]
…bilo bi nam bolje da nam nabrojiš koje to mogućnosti ima Hanfa u svom arsenalu za takve slučajeve…?
No evo i bakica nam je nešto naučila danas. Jedino je mogla to i prije pročitati nego se pravila pametna, a ispala ono drugo [lol]
…naravno istine radi ovo sve što smo dosad rekli je primjerice…jer ne znamo kakvu Odluku će Hanfa donijeti…
…ona može biti i pozitivna…,sve dok se ne donese,mi ne znamo… [rolleyes]
Mudro zboriš Bakiceee. Baš si nezgodan nick uzela. Napišem ga i onda mi je post odmah blokirani zbog stanovitog gospodina [lol].
Nego reci ti meni srce jesi ti konačno kupila taj Dalekovod ili još čekaš? [smiley]
@Bill Gates
…ah,ti i sam tvrdiš…da ja spadam " u one druge "… [lol] [lol] …naravno da pristojnost nalaže da se takve kao i one stvari nikad ne pita… [lol] [lol]