DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 15:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

može li bakica komentirati što se ovo zbilo danas, nisam bio prisutan…..ja samo njoj vjerujem…. [rolleyes]

Dakle,dokapitalizacija po 245.
Broj dionica se povečava za 25% ako se nađe kupac.
Veći broj dionica,isti poslovi P/S lošiji za 20%.I to je lošije nego što je bilo.
BV je bio 296 kn,sa ovom dokapitalizacijom/ako bude uspješna/ BV će biti na 285-
INGRA se trži na 0,40 BV uz cijenu od 14,50
DLKV uz cijenu od 250 je na 285 tj na 0,88.

0,88:o,40= 2,20
Dakle ,kada bi ingra poskočila 120 tj za 2,2 puta tržila bi se po fair cijeni.
INGRA na 30 ,DLKV na 250 i to bi bilo korektno.
Oba su građevinari,oba su dužni ko Grčka,Dalekovod još nije izbacio kosture ,a Ingra je.
Burek investitori ostavite DLKV velikim igračima jer ovdje nema dobre bliske budućnosti.
Ne dozvoliti sindikalistima da vas navuku.Možda ovdje bude i žestokog napucavanja,ali ne treba čekati 24.6.jer bi se u šortanju DLKV mogao i trebao strmopizditi.

Kratkoročno se može zaraditi za mlijeko i med,ali vrlo je opasno biti u DLKV.

svaka čast kolega što ste sa nama podijelili znanje kako zaraditi puno novaca 24.06.
iako ćete radi toga vi najvjerojatnije manje zaraditi
to se zove pravi zadrugarski duh
ali čini se da vas ovi iz fondova domaćih i stranih koji čekaju u redovima baš i ne doživljavaju
njima ćete moći prodati zašortano još samo da nađete od koga ćete poslije kupiti [thumbsup]
[/quote]

Kolega nebudite euforični, zar ne vidite da više nisu mogli iskrcavati, pa podignu cijenu i ekipi iskrcaju u malim paketičima, kako još niste naučili 🙂

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Od onog lopine vise ne citam postove a pogotovo ne one di baca brojke posto sam ga vec nekoliko puta ispravljao tako da vjerovatno, kao i inace, koristi inpute iz neke svoje dimenzije. Nadalje, svi ovi koji sad pljuju po dlkv su ga hvalili 10 str prije i ovo je presmjesno. Meni je fakat zao kaj ste spalili pare ali ako mirovinac ude po 245 sumnjam da bu to vise ispod a i firma stvarno tezi restrukturiranju tako da samo pohvale. Na kraju krajeva cijenu dionice odreduje trziste a ne skupstine dokapi i tome slicne stvari. Pogledajte blje… Neki ga jos uvjek cekaju na 50 kn [lol]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Vrlo brzo ćete kupovati po 460 kn upamtite

Ostavite se bakice i ekipe koji pišu po zadatku pa pogledajte od 24sata bakica piše 23 sata mislite li da je to hobi

Nije hobi već njena dobrotvorna misija, pošto je odlučila ostatak života posvetiti humanitarnom radu i pomaganju malim dioničarima dalekovoda. Danas je očito bila zauzeta kuhanjem ručka pa nije imala vremena pisati svoje opsežne analize i preporuke na doborobit svih nas. Tu je naravno i njen drugar fotije koji je pravi neimar i humanista.
[/quote]
A hebiga drugar, kad si stalno u delirijumu, pa ocito stalno vides samo sarene leptirice i bele oblake i nize primate u istoj boji. U tvom svetu, postoji ocito samo profit odnosno pusing, a riziko je ostao u onom treznom. Nazalost, u stvarnosti i zivot i ulaganja malo drukcije funkcionisu, pa zato valda jedni gube pare dok drugi zaradjuju. Od laprdanja po forumu nema fajde, al eto zahvaljujuci nama altruistima, imas priliku nesta da naucis i sagledas svet iz drukcije, trezne perspektive. Prijatno.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Bilo bi dobro da neko okaci ovde “tehnicku” sliku Dalekovoda… da utopisti vide kako ona izgleda. Fala i prijatno.

Evo malo tehnikalija, da nam ih dragi altruist i dobro tvor fotije prokomentira i otvori nama sljepcima oči.

MACD pozitivan
SMA 50 probijena, kao i fibo na 247 kn
Izlazak iz padajućeg kanala i ulazak u uzlazni kanal koji je započeo u 3 mjesecu
Moguć otpor na fibu oko 263 kn, ako ga probije slijedi probijanje i SMA 200 na 265 kn – poznata cifra
Nakon toga target na BV iliti 288 – 290 kn.
u slučaju jako dobrih vijesti i izlaska na WSE moguć je i rast prema 340 kn ili čak i više ??

fotije molim da kometarišeš ovu moju analizu

može li bakica komentirati što se ovo zbilo danas, nisam bio prisutan…..ja samo njoj vjerujem…. [rolleyes]

Sad će, samo da se prijavi s drugim nickom.

Evo malo tehnikalija, da nam ih dragi altruist i dobro tvor fotije prokomentira i otvori nama sljepcima oči.

MACD pozitivan
Izlazak iz padajućeg kanala i ulazak u uzlazni kanal koji je započeo u 3 mjesecu
Moguć otpor na fibu oko 263 kn, ako ga probije slijedi probijanje i SMA 200 na 265 kn – poznata cifra
u slučaju jako dobrih vijesti i izlaska na WSE moguć je i rast prema 340 kn ili čak i više ??

Fotije se uglavnom slaze s tobom, no ja bi voleo videti stvari na malo duzem tajmfrejmu od prikazanog. Slazem se i sa tackama proboja, iako bi tek novi vrh (iznad 340 dinara) i pouzdan proboj iznad njega verovatno znacio formiranje dugorocnijeg uptrenda. Ako ovaj rast bude pracen natprosecnim volumenima i proboji budu pouzdani, mozda je najgore iza vas i smese vam se dosta vise razine cena od aktualnih. Vidis drugar kako ti umes sagledati stvari i bez puno price, nepotrebnih pretnji i potezanja cuga "vatrene vode" iz pljoske… Laku noc i prijatno.

…čudi me,neki dan si me stavio na ignore,a sada samo meni vjeruješ…daj se malo skoncentriraj…

…zanimljivo da gosn pumpijer i superhik jedva da su dude izgubili iz usta,i sad su kod računaljke…imaju obraza tvrditi tko se krije iza kojeg nicka…

…pa ja sam toliko stara,da sam ovdje skoro svoje kosti ostavila… [rolleyes]

…malo sam jučer bila odsutna,jer sam morala malo botoksa stavit na lice…a i molbu sam pisala Nadzornom odboru da me stave kao forumskog člana [thumbsup]

MACD pozitivan

Ide to natrag na 245 kune koliko ja vidim

“A man's got to do what a man's got to do”

@Kobescak
Ide to natrag na 245 kune koliko ja vidim

E moj Kobescak, lijepo ti je Alabama na vlds-u rekao da previše trkeljaš što na vlds-u što na dlkv, smiri se malo i duboko diši………..

Mislim tko na ovo grafu ne vidi rast ne vidi rast….
Trebao bi se zapitati, ali stvarno

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

New Report

Close