DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 12:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
10.313
2,827
3,64
3,66
-1,62%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Joj kad vi krenete sa pričama na forumu, ajde uozbiljite se gospodo.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Ja sam ga podosta nakupovao i razočaran sam,trebaju doći strani novci i smijeniti ovu upravu i
to bi bila vrhunska tvrtka,kakvi mirovinci pa oni i jesu cijelu burzu zatrovali tako da
nema transparentnosti i odvajanja kukolja od žita.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ja sam ga podosta nakupovao i razočaran sam,trebaju doći strani novci i smijeniti ovu upravu i
to bi bila vrhunska tvrtka,kakvi mirovinci pa oni i jesu cijelu burzu zatrovali tako da
nema transparentnosti i odvajanja kukolja od žita.

Tako je kolega slažem se sa vama, sa njima se sam može yna se kaj, navuku te a onda pljas.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Dakle,dokapitalizacija po 245.
Broj dionica se povečava za 25% ako se nađe kupac.
Veći broj dionica,isti poslovi P/S lošiji za 20%.I to je lošije nego što je bilo.
BV je bio 296 kn,sa ovom dokapitalizacijom/ako bude uspješna/ BV će biti na 285-
INGRA se trži na 0,40 BV uz cijenu od 14,50
DLKV uz cijenu od 250 je na 285 tj na 0,88.

0,88:o,40= 2,20
Dakle ,kada bi ingra poskočila 120 tj za 2,2 puta tržila bi se po fair cijeni.
INGRA na 30 ,DLKV na 250 i to bi bilo korektno.
Oba su građevinari,oba su dužni ko Grčka,Dalekovod još nije izbacio kosture ,a Ingra je.
Burek investitori ostavite DLKV velikim igračima jer ovdje nema dobre bliske budućnosti.
Ne dozvoliti sindikalistima da vas navuku.Možda ovdje bude i žestokog napucavanja,ali ne treba čekati 24.6.jer bi se u šortanju DLKV mogao i trebao strmopizditi.

Kratkoročno se može zaraditi za mlijeko i med,ali vrlo je opasno biti u DLKV.

Koga briga na kolko se book-ova nešto trži kad tržište raste, na kolko book-ova se tržilo 2007?
Bitno je samo zaraditi i na vrijeme izaći [thumbsup]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

@lopina
Inače te cijenim ali kud si baš zapeo da kupiš Dlkv? Pa kupi nešto drugo, nisu ovakve zlatne dionice za tebe…

…vidim da sam nekima ovdje nedostajala [rolleyes]

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/xNr1sEc12ZD6gm10YZk9Ow==.pdf

…je,baš razmišljam da se prijavim u Nadzorni odbor ovo pod točka 2a( ii ) pa da ja i Karamarko zajedno pijemo kavicu… [lol]

PS Vidi se da je bilo burno…Odluka je donešena tek danas…jednoglasno…čestitamo,i potpisano [thumbsup]

…je,baš razmišljam da se prijavim u Nadzorni odbor ovo pod točka 2a( ii ) pa da ja i Karamarko zajedno pijemo kavicu… [lol]

Prijavi se u Pounje, tamo već imaš neke šanse [lol]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Vrlo brzo ćete kupovati po 460 kn upamtite

Ostavite se bakice i ekipe koji pišu po zadatku pa pogledajte od 24sata bakica piše 23 sata mislite li da je to hobi

Dakle,dokapitalizacija po 245.
Broj dionica se povečava za 25% ako se nađe kupac.
Veći broj dionica,isti poslovi P/S lošiji za 20%.I to je lošije nego što je bilo.
BV je bio 296 kn,sa ovom dokapitalizacijom/ako bude uspješna/ BV će biti na 285-
INGRA se trži na 0,40 BV uz cijenu od 14,50
DLKV uz cijenu od 250 je na 285 tj na 0,88.

0,88:o,40= 2,20
Dakle ,kada bi ingra poskočila 120 tj za 2,2 puta tržila bi se po fair cijeni.
INGRA na 30 ,DLKV na 250 i to bi bilo korektno.
Oba su građevinari,oba su dužni ko Grčka,Dalekovod još nije izbacio kosture ,a Ingra je.
Burek investitori ostavite DLKV velikim igračima jer ovdje nema dobre bliske budućnosti.
Ne dozvoliti sindikalistima da vas navuku.Možda ovdje bude i žestokog napucavanja,ali ne treba čekati 24.6.jer bi se u šortanju DLKV mogao i trebao strmopizditi.

Kratkoročno se može zaraditi za mlijeko i med,ali vrlo je opasno biti u DLKV.

svaka čast kolega što ste sa nama podijelili znanje kako zaraditi puno novaca 24.06.
iako ćete radi toga vi najvjerojatnije manje zaraditi
to se zove pravi zadrugarski duh
ali čini se da vas ovi iz fondova domaćih i stranih koji čekaju u redovima baš i ne doživljavaju
njima ćete moći prodati zašortano još samo da nađete od koga ćete poslije kupiti [thumbsup]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Samo bez euforije molim, ova dionica bi mogla imati hot summer.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Vrlo brzo ćete kupovati po 460 kn upamtite

Ostavite se bakice i ekipe koji pišu po zadatku pa pogledajte od 24sata bakica piše 23 sata mislite li da je to hobi

Nije hobi već njena dobrotvorna misija, pošto je odlučila ostatak života posvetiti humanitarnom radu i pomaganju malim dioničarima dalekovoda. Danas je očito bila zauzeta kuhanjem ručka pa nije imala vremena pisati svoje opsežne analize i preporuke na doborobit svih nas. Tu je naravno i njen drugar fotije koji je pravi neimar i humanista.

New Report

Close