Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
Maknuli se veliki nalozi s prodaje, sprema se blokada. Šampanjac spreman a idem i psu baciti kost![smiley1]
Evo ih natrag..
Dere se u blokovima po Dalekovodu, možda i neka pretumbacija na 1600. A valjda će napokon nakon toga otpustiti kočnice.
alo tenkista, kontroliraj se malo… o kakvoj blokadi pričaš??
ponesen trenutnim stanjem K/P počneš pričati napamet…
ovaj uravnotežen rast je najbolji pokazatelj da je ovo kvalitetna dionica, nema potrebe za drukanjem i forsiranjem…
Dere se u blokovima po Dalekovodu, možda i neka pretumbacija na 1600. A valjda će napokon nakon toga otpustiti kočnice.
na zalost ponovno guse veliki nalozi
Štopaju ga do bola .zanimljivo toliko dobrih poslovnih vijesti za ovu dionicu a nemože naprijed.ko da je lancima zavezana.
alo tenkista, kontroliraj se malo… o kakvoj blokadi pričaš??
ponesen trenutnim stanjem K/P počneš pričati napamet…
ovaj uravnotežen rast je najbolji pokazatelj da je ovo kvalitetna dionica, nema potrebe za drukanjem i forsiranjem…
4. mjesec cijena 1470 kn a sada 1590 kn. A pola novih ugovora je poslije potpisano ,+Aluminij.
Sorry ali to mi je preslab rast. HDEL je recim o otišla duplo a ima puno manje poslova. [smiley3]
Kazem vam da ga kontroliraju da ne ode previse, ako sad ode na 2000 sta ce bit kad aluminij postane sluzben?
alo tenkista, kontroliraj se malo… o kakvoj blokadi pričaš?? ponesen trenutnim stanjem K/P počneš pričati napamet… ovaj uravnotežen rast je najbolji pokazatelj da je ovo kvalitetna dionica, nema potrebe za drukanjem i forsiranjem…
Ma to on uvjek radi još i na ddjh je stalno piso takve komentare. Neznam kak neki na to gledaju al meni je smjesno
između 4. mjeseca i danas bio je i na par kuna preko 1900kn, ali se evo ipak skrasio na cca 1600kn… što ne znači da do kraja godine neće biti na 2000kn +…
a ako već smatraš da bi rast trebao biti veći i rapidniji onda bi bilo OK da se to potkrijepi nekom analizom, svejedno jel vlastita ili prepisana… ima lijepih primjera toga po raznim temama foruma, ističem evo prošlotjednu analizu iz ATPL-a, mislim da se čovjek zove Derbyshire… čak sam i ja nakon toga krenuo u dokup i već mi se splatilo…
dakle, prijatelju, zasuči rukave i napiši nam nešto korisno…. svi bismo to cijenili… i ja ću jednom, kad naučim[smiley2]