Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Bakiceeeee dovoljno je imati malo mozga i logike. zar biste vi dali 230 miliona kuna nekoj tamo firmi i upravi bez utjecaja i nadzora nad upravljenjem tim novcem. nemojte se praviti naivni. ako žellite nešto saznati i potrudite se onda vam to i pođe za rukom.
možete vi i vaš drugar a možda i alter ego fotije pljuvati po dlkv koliko hoćete ali stvari se razvijaju u pravom smjeru, posebno što se tiče ulaganja u energiju vjetra i sunca.
p.s. poručite fotiju da pozdravi ratka i zaželi mu sretan put u hag.
Ma fotije je ratko. Jednio neko ko se skriva ima vremena cijele dane visiti za kompom. Ajde valjda u Hagu nece imati net. Toliko loše forsiranje srpskog, toliko arogancije bez pokrica, to može samo general. :))))
REPUBLIKA HRVATSKA
MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
POLICIJSKA UPRAVA——-X———–
Broj….xxxxxxxxx………………(mjesto i datum)
POZIV
Koji se na temelju odredaba a)članka29.stavka1 Zakona o policiji i
b)članka177.stavka3Zakona o kaznenom postupku
poziva……ja……………… OIB……moj
od….ime oca……rođen/rođena…………….u mjestu………….
sa prebivalištem/boravištem u …………….
u svojstvu….obavijesni razgovor………………………………………
(oštećenog, osumljičenog, roditelja, skrbnika)
radi davanja obavijesti o: na okolnosti korištenja interneta
(naziv kaznenog djela)
dođe u ODJEL GOSPODARSKOG KRIMINALITETA………u……………..(mjesto)
ulica……………..k.br. soba broj…x….
dana….xxx…………godine…….u……..sati
Upozorenje osobi osumljičenoj za počinjenje kaznenog djela: Ako se ovom pozivu ne odazovete, a izostanak ne opravdate, bit ćete prisilno dovedeni
M.P. Policijski službenik i broj službene značke…x…
Evo, pa vi laprdajte protiv uprave i N.O.-a
samo neka institucije rade svoj posao i sve će biti u redu, a drukeri i manipulatori će nestati sa ovog foruma.
Ono što me najviše veseli na ovoj dionici je kombinacija štopanja cijene na burzi i pisanje dežurnih drukera jer sam siguran da uskoro slijedi raketa sa prvim otporom na 400 – 420 kn, a kada to probije let prema cca 850 – 900 kn je siguran uz male muke na 600 i 750 kn. ali tko zna možda raketa bude toliko jaka sa poljskim gorivom da prođe kroz sve otpore kao nož kroz maslac.
Tek toliko kolega Superhik da vam se malo razbistri pamćenje i da se prisjetite svojih postova
[bye] [bye]
Ma svima je sad jasno zašto je cijena strmoglavo pala na 240 kn. Nije bilo zbog rezultata, nije bilo zbog loše situacije, nego su povlašteni morali kupiti dionicu jeftino. Skupština je kroz dva tjedna, a nakon nje ekipa može pustiti uzde. Neće više biti razloga za štopanje cijene, već će po meni opet krenuti priča sa listanjem na Varšavskoj burzi. A bogami i sudeći po današnjem danu mogla bi se uskoro dogoditi i malo jača najezda stranaca na naš market. Konačno dolazi zeleno razdoblje [thumbsup]
bakiceee dovoljno je imati malo mozga i logike. zar biste vi dali 230 miliona kuna nekoj tamo firmi i upravi bez utjecaja i nadzora nad upravljenjem tim novcem. nemojte se praviti naivni. ako žellite nešto saznati i potrudite se onda vam to i pođe za rukom.
možete vi i vaš drugar a možda i alter ego fotije pljuvati po dlkv koliko hoćete ali stvari se razvijaju u pravom smjeru, posebno što se tiče ulaganja u energiju vjetra i sunca.
p.s. poručite fotiju da pozdravi ratka i zaželi mu sretan put u hag.
…superhik…ima jedna opora izreka …lako je tuđim #$$&/ po plotu mlatiti…to apro tih 250 miliona…
…a i klimati glavom i nije neki posao…jedino kad taj stolac iz razno razih razloga postane jako vruć…
…što se tiče gosn fotijea slobodno mu se obratite…za razliku od vas on stvarno pogađa u target… [rolleyes]
…a moj edo…a zašto je onda dionica Dalekovoda pala na 220..,ako ne zbog rezultata…
…a kakve se to uzde drže do Skupštine…i zbog čega po vama tada slijedi raspašojka… [lol]
…a moj edo…a zašto je onda dionica Dalekovoda pala na 220..,ako ne zbog rezultata…
…a kakve se to uzde drže do Skupštine…i zbog čega po vama tada slijedi raspašojka… [lol]
Imaš li tu uopće koju dionicu Dalekovoda? Ako ne, kakav to mora biti mentalni sklop da se po cijele dane visi na ovoj temi i ovako piše?
Imaš li tu uopće koju dionicu Dalekovoda? Ako ne, kakav to mora biti mentalni sklop da se po cijele dane visi na ovoj temi i ovako piše?
…znači ako imam masu dionica Dalekovoda onda mi je mentalni sklop savršen…i mogu pisati koliko me volja,naravno afirmativno… [lol]
…i eto toliko je to dobra dionica da su je platili 245 kn,mada je njena cijena trenutno na burzi niža…i što ne bi napravio niti jedan strani fond…
„što bi također trebalo biti dokaz da ta kompanija ima dobre perspektive, uzme li se u obzir da se cijena u dokapitalizaciji za tvrtke u teškoćama uvijek uzima s diskontom…
S druge strane, postoje i oni koji smatraju da mirovinci ulaze u nešto što nije sigurno te da našim novcem saniraju kompaniju u problemima…“
http://www.vecernji.hr/biznis/mirovinski-fondovi-spasavaju-posrnuli-dalekovod-clanak-292542
Bakice opet se praviš blesava i obmanjuješ ljude. Trebalo je biti uplaćeno maksimalno 573.453 dionice što bi po cijeni od 245 kn bilo cca. 140 miliona. To znači da je dokapitalizacija uspjela sa više od 2/3 od mogućeg. Sve ovo je uvertira za Varšavu i uljepšavanje slike kako bi uspjeh bio zagarantiran. S druge strane vjerojatno ima i namjere da se pojačanim ulaskom mirovinaca osigura neka vrsta zaštite od možebitnih prekapanja proteklog poslovanja.
Bakiceeee ako nemaš dionicu Dlkv ne glumi majku Terezu i makni se sa ove teme na kojoj visiš od jutra do sutra.
Ono što me najviše veseli na ovoj dionici je kombinacija štopanja cijene na burzi i pisanje dežurnih drukera jer sam siguran da uskoro slijedi raketa sa prvim otporom na 400 – 420 kn, a kada to probije let prema cca 850 – 900 kn je siguran uz male muke na 600 i 750 kn. ali tko zna možda raketa bude toliko jaka sa poljskim gorivom da prođe kroz sve otpore kao nož kroz maslac.
Tek toliko kolega Superhik da vam se malo razbistri pamćenje i da se prisjetite svojih postova
[bye] [bye]
[/quote]
Tada sam stvarno mislio da će se to i dogoditi ne sa namjerom da nekog navučem i utopim mu svoje dionice. Za vašu informaciju u to vrijeme sam vjerujući u takav razvoj događaja kupovao dionice dlkv jer sam očekivao dobru zaradu na osnovu rezultata 3 Q, novougovorenih poslova i najava ugovoranja poslova, te najave izlaska na WSE. Zato sam popušio ali i dalje vjerjem u dlkv samo što ću na navedeni scenario morati malo pričekati. lp