DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Drustvo obavjestava javnost da su neposredno pred odrzavanje danasnje sjednice Uprave, a
nakon njenog sazivanja, zaprimljene ostavke clanova Nadzornog odbora ito od: Ive Marfata,
Velimira £)urdeviea, Ivana Radotiea i lIije Sari5iea.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/U2az4u6k72vP8CyUx79cSQ==.pdf

p.s.OSTAVKE CLANOVA NO [undecid]!!!!!

Možda treba mjesta za velike igrače koji vrše ovaj dokap………..
[/quote]

To je to kolega, shvatili ste…
[/quote]
I to je skroz u redu
Znači da se sa riječi ide na djela i da sve počinje imat smisla [thumbsup]
Da su ti likovi tamo ostali sjedit restrukturiranje bi bilo samo mrtvo slovo na papiru

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

…izgleda da ovu Odluku o povećanju temeljnog kapitala nije ni moguće donijeti jer iz prvog dopisa je vidljivo da je Uprava tražila od Nadzornog odbora suglasnost za povećanje temeljnog kapitala i isključenje prava prvenstva u korist kvalificiranog igrača…,pardon ulagača…

…obzirom da je u drugom dopisu vidljivo da je nekoliko članova Nadzornog odbora neposredno prije sjednice na kojoj se očito o tome trebalo raspravit dalo ostavke,pitanje je što je sa tom Odlukom?

nameče se zaključak da je to ta struja koja se protivi dokapitalizaciji
kao da to nije i u njihovom intersu,samo treba to skužit
ili prihvatit da nisi dovoljno sposoban i da je bolje da drugi vodi firmu čiji si suvlasnik [pray]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Drustvo obavjestava javnost da su neposredno pred odrzavanje danasnje sjednice Uprave, a
nakon njenog sazivanja, zaprimljene ostavke clanova Nadzornog odbora ito od: Ive Marfata,
Velimira £)urdeviea, Ivana Radotiea i lIije Sari5iea.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/U2az4u6k72vP8CyUx79cSQ==.pdf

p.s.OSTAVKE CLANOVA NO [undecid]!!!!!

Ti petina opet prenosiš samo djelomično vijest. Sumnjam da je slučajno. Baš si navlakač.
Čitajte dokumente.
[/quote]

Zar mislis da je dobro stanje u firmi kada clanovi NO 15-tak dana prije GS daju ostavke!Pa naravno da ce izmisliti neki razlog a upravo treba saznati taj razlog jer NIKADA NIJE DOBRO u niti jednoj firmi da clanovi NO daju ostavke.
Cinjenica je da među Upravom nesto ne stima jer da je normalna situacije tada bi o tome odlucilvali na GS koja je za 15-tak dana.

Mislite da je normalno da clanovi NO daju OSTAVKU 15-tak dana prije GS !?
Dali je to navlacenje!?

…izgleda da ovu Odluku o povećanju temeljnog kapitala nije ni moguće donijeti jer iz prvog dopisa je vidljivo da je Uprava tražila od Nadzornog odbora suglasnost za povećanje temeljnog kapitala i isključenje prava prvenstva u korist kvalificiranog igrača…,pardon ulagača…

…obzirom da je u drugom dopisu vidljivo da je nekoliko članova Nadzornog odbora neposredno prije sjednice na kojoj se očito o tome trebalo raspravit dalo ostavke,pitanje je što je sa tom Odlukom?

nameče se zaključak da je to ta struja koja se protivi dokapitalizaciji
kao da to nije i u njihovom intersu,samo treba to skužit
ili prihvatit da nisi dovoljno sposoban i da je bolje da drugi vodi firmu čiji si suvlasnik [pray]
[/quote]

meni se to čini dijelom proljetnog čišćenja. Dolazi novi suvlasnik i postavlja svoje uvjete. Meni se ovo čini kao nešto pozitivno

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Bakica ne vidi dobro pa nije uspjela pročitati da mandat članova nadzornog odbora koji su dali ostavku prestaje nakon prve iduće skupšitne na kojoj će se izabrati novi članovi. znači da će NO u ovom sastavu sa članovima u ostavci dati suglasnost upravi za dokap, a na skupštini će novi članovi ući u NO i to predstavnici gospode koja su dali 230 mil. kn u ovom dokapu. Dali vam je sada jasno ili trebate dodatne instrukcije, premda mislim da ste vi samo jako, jako zločesta bakica koja sve tumači kako njoj više odgovara i pri tome obmanjuje ostale članove foruma s ciljem manipulacije tržišta i stjecanja protupravne imovinske koristi oštečujući druge dioničare.

Bakica ne vidi dobro pa nije uspjela pročitati da mandat članova nadzornog odbora koji su dali ostavku prestaje nakon prve iduće skupšitne na kojoj će se izabrati novi članovi. znači da će NO u ovom sastavu sa članovima u ostavci dati suglasnost upravi za dokap, a na skupštini će novi članovi ući u NO i to predstavnici gospode koja su dali 230 mil. kn u ovom dokapu. Dali vam je sada jasno ili trebate dodatne instrukcije, premda mislim da ste vi samo jako, jako zločesta bakica koja sve tumači kako njoj više odgovara i pri tome obmanjuje ostale članove foruma s ciljem manipulacije tržišta i stjecanja protupravne imovinske koristi oštečujući druge dioničare.

Ajde ne pustaj vetrove drugar… Manipulise uprava akcijom vec mesecima, pa njoj ne podmecete Hanfu i manipulasiju? Sad kad su mnogi naguzeni, ostali bes, apatija i pretnje bez pokrica. Jadno je sta sve nece neki ljudi napisati, ne bi li opravdali sopstvene lose procene i pocinjene greske. Prijatno.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Dobro je da svi ne misle isto kako bi se dobila bolja slika [wink] Nadam se da će sve ispast dobro za firmu jer niko ne ubacuje toliki kapital bezveze i da nema pretenzija upravljati firmom u budućnsti. To natjecanje po meni može samo stvoriti pozitivnu klimu u managmentu i firmu osnažiti.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Dobro je da svi ne misle isto kako bi se dobila bolja slika [wink] Nadam se da će sve ispast dobro za firmu jer niko ne ubacuje toliki kapital bezveze i da nema pretenzija upravljati firmom u budućnsti. To natjecanje po meni može samo stvoriti pozitivnu klimu u managmentu i firmu osnažiti.

Nitko ne komentira da su tražili 150 milja a dobili 230 i to blizu gornje granice raspona cijene.. [thumbsup] [cool]

Mene je osobno pozitivno iznenadilo to što je Miličić obratio pažnju na cijenu dionice i performanse iste u 2010. g.
Na ZSE smo navikli, barem javno, da im puče prsluče.
Dopisi su jasni, otvoreni.
Veliki plus za Miličića.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

…dobro ja vidim,točno je da njihov mandat ističe danom izbora na Skupštini…ali ostaje i činjenica da je Uprava zatražila od Nadzornog odbora saglasnost za svoju Odluku…

…da li ju je i dobila mi ne znamo…jer kakva atmosfera vlada u ovakvoj situaciji pojačanih tenzija mi ne znamo…

…pa ne mora Nadzorni odbor ako se s nečim ne slaže davati saglasnost ni na što…pa ma dokad mu bio mandat…

…uostalom ubrzo ćemo saznati kakvi su rezultati ove priče,a vrlo je nekorektno nekome stavljati u usta ono što nisam rekla…još gore insinuirati nekome manipulaciju…ne znam čime?

…superhik uozbiljite se…

…jer od kud vama informacija da možete tvrditi tko ulazi u Nadzorni odbor…i da su sadašnji članovi prihvatili odluku Uprave o ovakvoj dokapitalizaciji?

Bakiceeeee dovoljno je imati malo mozga i logike. zar biste vi dali 230 miliona kuna nekoj tamo firmi i upravi bez utjecaja i nadzora nad upravljenjem tim novcem. nemojte se praviti naivni. ako žellite nešto saznati i potrudite se onda vam to i pođe za rukom.
možete vi i vaš drugar a možda i alter ego fotije pljuvati po dlkv koliko hoćete ali stvari se razvijaju u pravom smjeru, posebno što se tiče ulaganja u energiju vjetra i sunca.

p.s. poručite fotiju da pozdravi ratka i zaželi mu sretan put u hag.

REPUBLIKA HRVATSKA
MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
POLICIJSKA UPRAVA——-X———–
Broj….xxxxxxxxx………………(mjesto i datum)

POZIV
Koji se na temelju odredaba a)članka29.stavka1 Zakona o policiji i
b)članka177.stavka3Zakona o kaznenom postupku
poziva……ja……………… OIB……moj
od….ime oca……rođen/rođena…………….u mjestu………….
sa prebivalištem/boravištem u …………….
u svojstvu….obavijesni razgovor………………………………………
(oštećenog, osumljičenog, roditelja, skrbnika)
radi davanja obavijesti o: na okolnosti korištenja interneta
(naziv kaznenog djela)
dođe u ODJEL GOSPODARSKOG KRIMINALITETA………u……………..(mjesto)
ulica……………..k.br. soba broj…x….
dana….xxx…………godine…….u……..sati
Upozorenje osobi osumljičenoj za počinjenje kaznenog djela: Ako se ovom pozivu ne odazovete, a izostanak ne opravdate, bit ćete prisilno dovedeni
M.P. Policijski službenik i broj službene značke…x…

Evo, pa vi laprdajte protiv uprave i N.O.-a

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

New Report

Close