DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 22:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.poslovni.hr/vijesti/dalekovod-poziva-ulagatelje-179881.aspx

marcello

Mogu jedino odglumiti da mi je tu nesto jasno. [undecid]

Ukoliko dokapitalizacija uspije jasno je:
da će BV biti niži tj pasti će sa 296,54
minimalno na 282,83 kn ako se dokapitalizira po minimalnoj cijeni od 228
na 288,03 ako dokapitalizacija prođe po maks.cijeni od 254 kn po dionici
normalno da će biti i lošiji p/s jer se broj dionica povečava za 25 %,dakle P/S će biti lošiji 25%

dakle,ako dokapitalizacija uspije lošija perspektivan za dosadašnje dioničare,ali i manja mogućnost za stečaj,jer premas bilanci DLKV je za to sazrio-ako uspije dioničari puše

ako ovo ne prođe dogoditi će se INGR,jer je i ona pokušala dokapitalizaciju u kojoj nije uspjela, pa je došla gdje je došla,ne bi li vam bilo previše i u DLKV još jedanput proživljati sindrom INGR

Dakle,loše kako god okreneš i zato burek investitori pustite velike da se baćkaju u problemima i ovo treba promatrati sa strane.

INGRA je lutrija u odnosu na DLKV,a LVCV,INDG pa čak i HDEL su daleko povoljniji za kupnju jer su fundamentalno podcijenjeniji i daleko sigurnije investicije,naročito INDG i LVCV.
Ali nisu toliko likvidni.Da zato ćete pušiti likvidno u DLKV.

U DLKV ni meda ni mlijeka,dabogda se ugrizas za jezik i ja ne bio u pravu i vi zaradili puno.

nitko ne da invetitrim samo dva dan da razmisle, to rade zato sto imaju investitora i zele samo njega a ne da se netko drugi uplete, a pod dva nitko danas ne daje pare ako nije siguran da ce firma ici naprijed pa cak ni miraovinac.

Ljudi sandi je u zatvoru a kao sto vidim europa bu nas jako jako promatrala.

Razmislite malo o tome

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

http://www.dalekovod.hr/EasyEdit/UserFiles/pdf/prezentacija-dalekovod-grupe.pdf

nitko ne da invetitrim samo dva dan da razmisle, to rade zato sto imaju investitora i zele samo njega a ne da se netko drugi uplete, a pod dva nitko danas ne daje pare ako nije siguran da ce firma ici naprijed pa cak ni miraovinac.

Razmislite malo o tome

koji sandi je u zatvoru ??? i kakve to veze ima sa dlkv i europom

Razmislite malo o tome

Ako imaju investitora pušim u BV i P/S

Ako nemaju investitora pušim kao što se pušilo u INGRi.
Eto vam ,kupjte i pušite.
Naravno da može biti i drukćije,tj.nelogično.
Ovo je ipak sam burza,gdje matematika i logika djeluju dugoročno.Kratkoročno,sam Bog zna.

Na ZSE teče med i mlijeko!

Pa pali smo s 1950 kn na 240kn. O čemu vi pričate? Dionica trenutno vrijedi 1000 kn a vi ju samo pljujte i čekate još jeftinije. griješite….gadno….

Razmislite malo o tome

Znači kupuj po 190 kuna .

navodno investitori stoje u redu ispred interkapitala kako bi se upisali u knjigu. tajming za dokap je savršeno usklađen sa isplatom dividende od ht-a pa mislim da će biti uspješan.

Pa pali smo s 1950 kn na 240kn. O čemu vi pričate? Dionica trenutno vrijedi 1000 kn a vi ju samo pljujte i čekate još jeftinije. griješite….gadno….

Tako znači, ni manje ni više nego hiljadu dinara…. da je meni to na čem si ti.
I taj pad, on je kao bio slučajan, ništa se nije promenilo kod njih, u državi, ni u svetu? Kompanija se čupa od bankrota, najbolji inženjeri su već dali petama vetra, uprava diže kredite da bi isplatila plate i šalje ljude na čekanje i berzu…. To su valda neki njihovi hirevi, inače je tamo sve super i čeka se otkup akcija po hiljadu dinara… od strane naivnih Poljaka?

Koliko je bilo samo u poslednje vreme medijskih spinova, te berza u Varšavi, te Ameri ulažu pare, te mirovinci, te kvalifikovani ulagatelji, te ovi te oni… To meni ukazuje na samo jednu stvar, tamo se ne zna ko pije, a ko plaća. Iako obzirom na kratkoću rokova za dokap ili su totalni hazarderi ili je sve već dogovoreno.

Želem im da im dokap uspe, no obzirom na njhove dugove, bojim se da je ovaj tek prvi u nizu. No, poradi vas ovde, naduvanih optimista, nadam se opet da nije…

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

prosječna cijena zadnja tri mjeseca = 249,41
znači netko će kupiti 573 000 kom na bazi protgovanih 140 000 kom [shocked]
od 16.11.2010 do danas je protrgovano 575 000 kom tu je prosječna cijena 280 kn
ljepo su si to majstori naštimali [angry]

Zanimljivo
Neko će po finom diskontu ubost paket.I još će na sve to dobit i dodatnih 10% [lol]
Tebi svaka čast da si imao živce ovo izračunati [thumbsup]

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

Razmislite malo o tome

Znači kupuj po 190 kuna .
[/quote]
I ja bih po 190 pa kud puklo .

New Report

Close