DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 23:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

nominalna vrijednost nije cijena dokapa, tako da rečenica od kolege nema veze s ovim

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

što bi to značilo? da dokap ide po nominali? što će onda biti s cijenom dinice na burzi? kad se sjetim Ingre, mrak mi padne na oči! [angry]

forumsko pisanje nije investicijsko savjetovanje niti preporuka za kupnju ili prodaju dionica !!!

Cijena je između 228 i 254 kune!!

Ovaj nalog na 247 kn tjera ribice u mrežicu

nominalna vrijednost nije cijena dokapa, tako da rečenica od kolege nema veze s ovim

Možda sam nešto krivo ukalkulirao, ovo djeluje kao po 100.
Nisam pročitao ciljeli tekst, ako sam krivo shvatio, ispričavam se…

"Temeljni kapital Društva namjerava se povećati s iznosa od 229.381.200,00 kn za iznos do 57.345.300,00 kn na iznos do
286.726.500,00 kn, izdavanjem do 573.453 redovnih dionica na ime, u nematerijaliziranom obliku, oznake DLKV-R-A,
pojedinačnog nominalnog iznosa od po 100,00 kn (dalje u tekstu: "Nove redovne dionice"). "

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Jedan uvaženi kolega bi rekao, "dokapitaliziram te po nominali".

što bi to značilo? da dokap ide po nominali? što će onda biti s cijenom dinice na burzi?

Čitajte dokumente, a ne postove. Kakav dokap po nominali?

Zbunjujući su žele prikupiti 57 000 000 kn izdavanjem do 570 000 dionica, dok sa druge strane strane
postavljaju cijenu od 228-254. Ne znam ostavljaju ponudu jako otvorenom mežda može po 100 dokap a možda more po 228-254 ??? Što bi im značilo kvalificirani ulagač ?

Hahahaha…. E prejaki ste.. Sve vam pise i ne ide nis po nominali..ahahahaha inace ja kupio a jedan od razloga je pisanje gore navedene ekipe na ovoj temi…pusa

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Specifičnost privatnih otvorenih investicijskih fondova u odnosu na javne fondove sastoji se u prodaji udjela u fondu privatnom ponudom “kvalificiranim” ulagačima.

Kvalificirani ulagači su investitori koji na temelju važećeg odobrenja posluju kao investicijski ili mirovinski fond, kao društvo za upravljanje investicijskim ili mirovinskim fondom, te banka, osiguravajuće ili brokersko društvo.

Kvalificirani ulagači su i sva druga trgovačka društva ili fizičke osobe kojima neto vrijednost imovine prelazi 1.500.000 kn i koji za potrebe ulaganja u fond raspolažu gotovim novcem u iznosu od najmanje 750.000 kn.
http://www.intercapital.hr/index.php/hr/individualni-klijenti/ulaganja-u-fondove/fondovi-s-privatnom-ponudom

Pozdrav

Ponudbenu cijenu po dionici davatelji izjave moraju navesti unutar raspona od 228 do 254 kune. Taj raspon je samo indikativne prirode, a cijena po kojoj se izdaju nove redovne dionice može biti unutar, iznad ili ispod njega.
kratko i jednostavno
kupit će najbolji ponuđači a dali su to oni koji će ponudit 100 ili 300 kuna ili
neki drugi iznos brzo ćemo znati
moja procjena je 275 kn
erste plavi je toliko platio ako se ne varam a i ostali novo ušli tu negdje prosječno
a ovi koji su prodavali zadnjih dana po prosječno 240 vidjet ćemo po koliko će oni ponuditi
vjerojatno više od tih 240[lol]
sami zaključite zašto su prodavali [cool]

http://www.liderpress.hr/default.aspx?sid=129050

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

ah,ah,ah,a zašto bi netko ponudio 275 kad na burzi može kupiti jeftinije…

…valjda je logično da će ponuditi manje,nego što trenutno može i sam kupiti na tržištu…

…uostalom,sve je to ispitivanje pulsa,jer kako vidimo Uprava dalekovoda "razmatra",gospoda investitori imaju dva dana da daju ponudu,veću,manju ili u rasponu od 228 do 254…a mogu od nje i odustati…

Hahahaha…. E prejaki ste.. Sve vam pise i ne ide nis po nominali..ahahahaha inace ja kupio a jedan od razloga je pisanje gore navedene ekipe na ovoj temi…pusa

…draga lanice,može to i po nominali…naime raspon je rastezljiv ko laštik…

…kad Uprava dobije ponudice,onda će tek vidjet kako su povlašteni investitori raspoloženi…odnosno koliko će se jagmit za ovu dioničicu… [rolleyes]

…naravno,vi ostali,neinstitucionalni izmaštajte što to onda znači za vas? [rolleyes]

New Report

Close