DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 18:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

…gosn Gekko dal su to neke vaše bilješke iz vaše tajne bilježnice,ili ste prisluškivali sastanak Uprave…ili ste pili kavu kod simpatične i neoprezne sekretarice…

…koji je izvor ovog vašeg uratka? [rolleyes] i iz kojeg vremenskog perioda…znamo da iz neolita nije… [cool]

ma stare vijesti … 🙂 očito niš za sada od ove dionice ak ste primjetili netko konstantno iskrcava u zadnjim minutama kad se skupe ovi mali, očito nešto zna šta mi neznamo.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

ma stare vijesti … 🙂 očito niš za sada od ove dionice ak ste primjetili netko konstantno iskrcava u zadnjim minutama kad se skupe ovi mali, očito nešto zna šta mi neznamo.

Povjerovali smo ti…….. [lol] [lol] [lol] UVIJEK netko zna više od drugih!

marcello

Povjerovali smo ti…….. [lol] [lol] [lol] UVIJEK netko zna više od drugih!
[/quote]

Kolega dokupit kad jos malo sklizne dole, kaj da vam drugo kazem, doci ce i bolja vremena sad je kak je.

Pa od kuda već na 241??

Ja još danas podebljao 270 komada po 233, jučer ste mi kipali po 229 i 230.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pa od kuda već na 241??

lp

čudni su ovi naši investitori nema kaj

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Pa od kuda već na 241??

lp

čudni su ovi naši investitori nema kaj
[/quote]

Nije jučer bilo kupnje ništa..
Zato postoji ona stara, koje se uvijek držim… uzdaj se u se i svoje kljuse.. [tongue]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://zse.hr/default.aspx?id=35715

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Do sada se zatrejdalo za milju kuna, po statistici vise se izlazi kada se gleda rast drugih dionica tak da neznam kaj bu nam to donjelo kolega!!???

Do sada se zatrejdalo za milju kuna, po statistici vise se izlazi kada se gleda rast drugih dionica tak da neznam kaj bu nam to donjelo kolega!!???

kah si prodao? [lol] [lol]

kah si prodao? [lol] [lol]
[/quote]

Valjda je ono njegovo do 235 bilo.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=128870

Ne moze biti lose za DLKV

New Report

Close