Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Potražnja je nikakava
zar te to čudi? pogledaj što je dokap napravio ingri -pad sa 20 kn na 11,50 kn, tj. preko -40% !!
zar te to čudi? pogledaj što je dokap napravio ingri -pad sa 20 kn na 11,50 kn, tj. preko -40% !!
[/quote]
Uspoređivati ingrin dokap i ovo je u najmanju ruku infantilno. Kod ingre su dobavljači potraživanja mijenjali za vlasničke udjele, a ovdje bi ipak nešto svježeg kapitala trebalo skupiti.. [smiley]
Pa ko to iskrcava, imate kakvu informaciju ???
Pero,Mile,Jure,Štef….Prvo je danas je nako otvaranja dugo stajalo 229 na bidu i 333 na asku. Onda je neko krenuo, rjesio ove prve dve po 229, sljedeca je bila na 226 i bilo je samo pitanje kad ce krenuti panika. Ovih par je odletio preko ruba litice,a ovi malo skuliraniji su sacekali. Rezultat: Nema guranja na asku ispod. 230. Iako izgleda ružan minus, reko bi da je pacijent stabiliziran. Bar do neke druge infekcije.
[/quote]
Uspoređivati ingrin dokap i ovo je u najmanju ruku infantilno. Kod ingre su dobavljači potraživanja mijenjali za vlasničke udjele, a ovdje bi ipak nešto svježeg kapitala trebalo skupiti.. [smiley]
[/quote]
Pa i Ingra je pre dve godine pokusala napraviti dokap na marketu, pa kad nije uspela, na kraju je menjala dugove za ekviti s verovnicima. Ovo je marginalan dokap u odnosu na dugove. I sve dok na racunu ne budu pare od dokapa, te poznata njegova cena, da se vidi koliko su vas dillutisali, sve vam ovo lebdi u vazduhu. Prijatno.
Pero,Mile,Jure,Štef….Prvo je danas je nako otvaranja dugo stajalo 229 na bidu i 333 na asku. Onda je neko krenuo, rjesio ove prve dve po 229, sljedeca je bila na 226 i bilo je samo pitanje kad ce krenuti panika. Ovih par je odletio preko ruba litice,a ovi malo skuliraniji su sacekali. Rezultat: Nema guranja na asku ispod. 230. Iako izgleda ružan minus, reko bi da je pacijent stabiliziran. Bar do neke druge infekcije.
[/quote]
Stabilizirano pa onda na 190 lagano . [thumbsup]
…mislim,a od kud sad ta žurba…ako će domaći fondovi uletit…što će amerikancu ostat… [cool]
…mislim,a od kud sad ta žurba…ako će domaći fondovi uletit…što će amerikancu ostat… [cool]
[/quote]
je,je…uletit će kao što su pred dvije godine "uletili" u dokap ingre, čini mi se da je ponuda bila na 80 kn,pa je sve propalo….vidimo gdje je Ingra nakon toga završila. s druge strane, obzirom na ogroman keš koji im je sad blokiran u INI, pitanje je odakle OMF-ovima ovolika lova koja se spominje, a da ne ugroze svoju likvidnost??? [rolleyes]
da brutalno rušenje cijene ha ha di vi živite..pa brutalno se ruši ima već 3 godine..po meni je ovo buy signal,ja čekam na cca 220 i kupujem…
Volim kad se ovako počnu javljati dušebrižnici. Odlična vijest, a oni nisu unutra, pa treba brže bolje ljude plašiti novom Ingrom ili neznam čime. Mirovinici su zaglibili u 2 hrv dionice i normalno bi bilo da krenu sa ovakvim stvarima u većoj mjeri. Uostalom nedavno su ti isti fondovi i kupovali dionice Dalekovoda. Ralika između ingre i dlakevoda je ta što dalekovod ima dogovorenih poslova koliko hoćeš. Na ovaj način si olakšavaju poziciju po pitanju obveza.