DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 01:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Može nam netko objasniti šta se to događa na Dalekovodu, vidi se da netko opako ulazi, ima li netko informaciju ???

…mislim da se ovdje neki prave Englezi…a neki hoće i da nam daju francusko mišljenje… [rolleyes]

Ove informacije sto smo danas dobili se mogu interpretirat na 100 nacina i svatko moze iz njih izvuc sto njemu odgovara.

po meni

LOSE: nikako nije dobro sto radnicima kasne place i sto je firma lagano zapala u nelikvidnost te sto su joj se smanjili prihodi

DOBRO: gubitak je manji nego u prethodnom kvartalu,ugovoreni poslovi u inozemstvu vrijedni 130 milja eura,po meni najvaznije SMANJENJE PLACA za 30%,svi govore kako su u dalekovodu prevelike place bile (sto je istina) i sto 10% (minimalno) radnika nista ne radi nego je teret firmi,e pa i taj broj radnika smanjuju za 300…napokon dolazi do konkretnijeg restrukturiranja i reagiranja firme na krizu,jos samo da pojedine clanove uprave zamijene i ovoj dionici idu bolji dani

Ove informacije sto smo danas dobili se mogu interpretirat na 100 nacina i svatko moze iz njih izvuc sto njemu odgovara.

po meni

LOSE: nikako nije dobro sto radnicima kasne place i sto je firma lagano zapala u nelikvidnost te sto su joj se smanjili prihodi

DOBRO: gubitak je manji nego u prethodnom kvartalu,ugovoreni poslovi u inozemstvu vrijedni 130 milja eura,po meni najvaznije SMANJENJE PLACA za 30%,svi govore kako su u dalekovodu prevelike place bile (sto je istina) i sto 10% (minimalno) radnika nista ne radi nego je teret firmi,e pa i taj broj radnika smanjuju za 300…napokon dolazi do konkretnijeg restrukturiranja i reagiranja firme na krizu,jos samo da pojedine clanove uprave zamijene i ovoj dionici idu bolji dani

Da, al to su trebali da urade pre dve godine, a ne tek sada. Ovako su ugrozili celu firmu, sve radnike i vas akcionare. Stalno kaskaju i kasne, a to pokazuje da menadzment nema petlje da napravi odlucne korake za spas. I sad bi mi kobajagi trebali verovati da ce se ubuduce stvari promeniti? Sa takvim ponasanjem, ne dajem im trenutno vise pd 50 odsto sanse da ce kompanija uspeti da ucini turnaround i biti spasena u postojecim gabaritima. Eto, ‘mojih pola dinara’… Laku noc i prijatno.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Uh sve me strah gdje je dno kolega :(. Bojim se i štrajka radnika.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Kolege koje čekaju 180 kn savjetujem da pročitaju poziv na gl. skupštinu i uzmu kalkulator u ruke pa na posao.

Zanimljivo zašto nisu prenijeli članak iz Vjesnika

Dalekovod dokapitalizacijom i uz 300 otkaza do izlaska iz krize

koji je puno iscrpnije i stručnije napisan za razliku od gore spomenutog amaterskog naručenog člančića.

…ha gosn superhik…pa bar bi vi trebali znati kad je boca do pol puna ili do pol prazna određuje da li ste optimista ili pesimista…
[rolleyes]

…točno…ali bojim se da ovdje jezičak na vagi preteže na lošu stranu…ima tu puno loših stvari koje nisi spomenuo…a Uprava je prekasno počela reagirati…pogtovo za one koji su dočekali ovakav pad…
ali na muci se poznaju junaci…
[wink]

Kolege koje čekaju 180 kn savjetujem da pročitaju poziv na gl. skupštinu i uzmu kalkulator u ruke pa na posao.

Ajde SAMODOLE budi frajer pa se očituj tko i u čijem interesu ovu dionicu masakrira već danima reci

TKO ĆE DLKV PREUZET

Ovo miriši na sve osim na dobro !! No tko nema mogućnost neka sam pogleda – procijeni !!
LP [angry]

I very much love INGRA !!

Slažem se kolega Mrgud, iz ovog se vidi da još može dobrano skliznut 🙁

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Potražnja je nikakava

229,04 10
229,02 55
226,27 37
226,21 9
226,19 50
226,00 60
224,30 50