Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Može kombinirati, ali je činjenica da je Uprava shvatila da mora pokrenuti konkretne poteze u financijskom i organizacijskom restrukturiranju firme. To su očito i počeli raditi.
Kad jednom iskoristiš objavu dobrih vijesti da bi se iskrcao, kasnije cijenu nemoze podici niti 500 objava.
Da li netko od vas razmišlja da ovdje može doći do preuzimanja.Lagani ulaz "amričkog" fonda iza kojeg stoji tko zna tko.Mislim da se tu sve radi u tom smjeru. Lagana priprema.
Da li netko od vas razmišlja da ovdje može doći do preuzimanja.Lagani ulaz "amričkog" fonda iza kojeg stoji tko zna tko.Mislim da se tu sve radi u tom smjeru. Lagana priprema.
…a zašto ja cijelo vrijeme pitam kaj znači taj"ECL"”Equity Credit Line“……,a još ga i Uprava spominje da mi svi lijepo znamo o čemu se tu radi…
…jedino ja nikako da shvatim… [embarass]
Pa sta su dosad cekali? [lol] Bila bi to lepa cena za akcionare… ne znam koliko bi od vas zaradilo na ovoj akciji…. Ne zna covek, bil se smejo ili plako… kad gleda sta urade ovi iz Erstea ulazuci penzionerske pare u ovu hartiju.
Moje mišljenje je da DLKV stvarno želi uložit u obnovljive izvore energije i da mu treba lova za takve pothvate. Pristupom u EU mislim da će mo morat proizvodit 20% energije iz obnovljivih izvora. E sad tu su nekakvi poticiji za zelenu energiju i statusi povlaštenih proizvođača.
Zadnje vrijeme je nastala mala frka oko toga kako ishodit dozvole za rad i očito je da postoji interes za ulaganje u takve projekte.
Osobno ne razumim kako to sve skupa funkcionira ali evo uredbe o naknadama za OIE.
U oko upadaju članak 6 i 7 očit je rast naknada za OIE i ovo bi mogla biti još jedna ostavština bivšeg premijera g.Ive Sanadera ( i premijerka također potpisala ) potpisnika ove uredbe članak 11.
http://www.stjepanmesic.hr/hr/vijesti/astana-0405-2011
Razgovarali su o nastavku suradnje dviju zemalja, te o mogućnosti da hrvatske tvrtke sudjeluju u izgradnji infrastrukture i energetskih objekata u Kazahstanu.
[proud]
…a zašto ja cijelo vrijeme pitam kaj znači taj"ECL""Equity Credit Line“……,a još ga i Uprava spominje da mi svi lijepo znamo o čemu se tu radi…
…jedino ja nikako da shvatim… [embarass]
[/quote]
….pročitaj na temi IGH,,,i Radić je nedavno lupetao o spasonosnom amer.fondu koji će im dati garancije-lovu za posao stoljeća BAR-BOLJARE… pa čorak
… [bye]
Kladim se da je od trenutno mizernih 545 protrgovanih navlakač kupio cca 500 kom. [thumbsup]
Inače trenutna trgovina odgovor je i malih i velikih ulagača na bajku zvanu :Prve mjere na realizaciji
programa restruktuiranja u Dalekovodu!
he,he pa oni su ko i naša vlada,samo priče a masa nek plača članarinu..
Razgovarali su o nastavku suradnje dviju zemalja, te o mogućnosti da hrvatske tvrtke sudjeluju u izgradnji infrastrukture i energetskih objekata u Kazahstanu.
[proud]
Samo da se tamo svim tvrtkama koje u budućnosti misle i uspiju poslovati ne dogodi ovo:
Ericsson Nikola Tesla u prvom je polugodištu ostvario gubitak od 42,4 milijuna kuna. Razlog je gubitku umanjenje vrijednosti potraživanja za kazahstansko tržište od 126,5 milijuna kuna.
Nadam se da se isto neće ponoviti.
[proud]
Samo da se tamo svim tvrtkama koje u budućnosti misle i uspiju poslovati ne dogodi ovo:
Ericsson Nikola Tesla u prvom je polugodištu ostvario gubitak od 42,4 milijuna kuna. Razlog je gubitku umanjenje vrijednosti potraživanja za kazahstansko tržište od 126,5 milijuna kuna.
Nadam se da se isto neće ponoviti.
[/quote]
Koliko mi je poznato do sada je Dalekovod na tim tržištima uvijek sudjelovao u projektima
koji su bili financirani od strane EBRD-a, pa naplata neće biti upitna
Poslije uspješnog završetka tako zahtjevnog i važnog objekta, Dalekovodu d.d. se otvaraju velike mogućnosti za dobivanje novih poslova na perspektivnom kazahstanskom tržištu
Iz Dalekovodove prezentacije prilikom uvrštenja u službeno tržište ZSE:
Država: Kazahstan
Vrijednost radova: 200 mil. eur
Vrsta radova: Dio radova na obnovi vodova i transformatorskih stanica
…evo lijepo su nas izvijestili i pohvalili se poslovnim poduhvatom,i imaju pravo da se pohvale…ali zar ne bi bilo lijepo da su taj poslovni uspjeh iskazali i u financijskom smislu…
…ti poslovi su već ušli u prihod nekog prethodno poslovnog razdoblja,a što će biti u budućnosti…to ćemo vidjeti…
…mislim,očekujemo da se pohvale konkretnim dobivenim poslovima,a ne samo onim što je prošlo… [rolleyes]