DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 16:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Moja bakica je znala govorit da nije sve uvijek onako kako naoko izgleda,pa ja podebljah brojku…
Izvješće!? zar moze biti losije od ovoga!? [pray]

"It's gonna be legen ... wait for it ... dary!!!"

deka(n)dentno

Dobar dio dana se skidalo sa aska a onda se pojavi badža, stavi 1066 komada na prodaju po 247 i sva kupnja pobježe ispod 241. [lol]

Ali tone.
Moguća nelikvidnost u kompaniji i pored 240mil. kn kredita ili nešto drugo??
Poslovi u Sjevernoj Africi??
Marža na ugovorenim poslovima??
U Hrvatskoj nema posla ni za režije.
Gdje je dno.
Malo realnosti, a ne samo druk.
Ja je želim opet u portfelju ali na kojoj cijeni. Bio spreman na 250 kn, a sad me strah i
na 235 kn.

Svi je mi tako želimo: uloviti na dnu pa da onda samo raste. Tako te ne bi bilo strah?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Dobar dio dana se skidalo sa aska a onda se pojavi badža, stavi 1066 komada na prodaju po 247 i sva kupnja pobježe ispod 241. [lol]

E pa ti mu pokaži tko je gazda. Počisti ga!

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

…ma možda je marker maker… [rolleyes]

Ako tako gledaš onda možda možeš reći i da je kupac izdvojio prosječno 247,45 za 2500 komada danas do podneva.Iz te perspektive 1066 nije uopće badžo.Sutra je sjednica Uprave i Nadzornog odbora.Društvo će sukladno pozitivnim propisima pravovremeno dostaviti obavijest o donesenim odlukama.

Moj prst nemiran ko tanana bršljenova grana

Ako tako gledaš onda možda možeš reći i da je kupac izdvojio prosječno 247,45 za 2500 komada danas do podneva.Iz te perspektive 1066 nije uopće badžo.Sutra je sjednica Uprave i Nadzornog odbora.Društvo će sukladno pozitivnim propisima pravovremeno dostaviti obavijest o donesenim odlukama.
[/quote]
Može li se znati kaj je pisac htio reći sa ‘pravovremeno’?
8 dana ili tako nešto? [undecid] [huh]

http://www.vecernji.hr/vijesti/hdz-ova-vlada-postavila-clana-sdp-a-upravu-drzavne-tvrtke-clanak-281647

… pročitajte predzadnju rečenicu… oće li od toga biti išta…

živi bili...

Dva dana bez komentara, kad će izvješće , kakva su očekivanja, pa barem Shasa ima uvijek nekakav konkretan članak , i on je malo zakazao, ili su i oni najveći optimisti digli ruke od DLKV , samo neka apatija , pa vani kiši nije ni čudno.Pa nema ni bakice , ni drugih vrlih kritičara, i to je čudno , pa tu je baš sve čudno i sama dionica je takava.

Evo obavijesti

http://zse.hr/default.aspx?id=35281

Uprava, gdje je izvješće?

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

New Report

Close