Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Moja bakica je znala govorit da nije sve uvijek onako kako naoko izgleda,pa ja podebljah brojku…
Izvješće!? zar moze biti losije od ovoga!? [pray]
deka(n)dentno
Dobar dio dana se skidalo sa aska a onda se pojavi badža, stavi 1066 komada na prodaju po 247 i sva kupnja pobježe ispod 241. [lol]
Ali tone.
Moguća nelikvidnost u kompaniji i pored 240mil. kn kredita ili nešto drugo??
Poslovi u Sjevernoj Africi??
Marža na ugovorenim poslovima??
U Hrvatskoj nema posla ni za režije.
Gdje je dno.
Malo realnosti, a ne samo druk.
Ja je želim opet u portfelju ali na kojoj cijeni. Bio spreman na 250 kn, a sad me strah i
na 235 kn.
Svi je mi tako želimo: uloviti na dnu pa da onda samo raste. Tako te ne bi bilo strah?
Dobar dio dana se skidalo sa aska a onda se pojavi badža, stavi 1066 komada na prodaju po 247 i sva kupnja pobježe ispod 241. [lol]
E pa ti mu pokaži tko je gazda. Počisti ga!
…ma možda je marker maker… [rolleyes]
Ako tako gledaš onda možda možeš reći i da je kupac izdvojio prosječno 247,45 za 2500 komada danas do podneva.Iz te perspektive 1066 nije uopće badžo.Sutra je sjednica Uprave i Nadzornog odbora.Društvo će sukladno pozitivnim propisima pravovremeno dostaviti obavijest o donesenim odlukama.
Ako tako gledaš onda možda možeš reći i da je kupac izdvojio prosječno 247,45 za 2500 komada danas do podneva.Iz te perspektive 1066 nije uopće badžo.Sutra je sjednica Uprave i Nadzornog odbora.Društvo će sukladno pozitivnim propisima pravovremeno dostaviti obavijest o donesenim odlukama.
[/quote]
Može li se znati kaj je pisac htio reći sa ‘pravovremeno’?
8 dana ili tako nešto? [undecid] [huh]
… pročitajte predzadnju rečenicu… oće li od toga biti išta…
Dva dana bez komentara, kad će izvješće , kakva su očekivanja, pa barem Shasa ima uvijek nekakav konkretan članak , i on je malo zakazao, ili su i oni najveći optimisti digli ruke od DLKV , samo neka apatija , pa vani kiši nije ni čudno.Pa nema ni bakice , ni drugih vrlih kritičara, i to je čudno , pa tu je baš sve čudno i sama dionica je takava.
Evo obavijesti