DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 19:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

…a evo nešto i za poskok,ops ove koji traže "dublje" značenje izvještaja… [cool]

http://web.efzg.hr/dok/RAC/Manipulacije%20fin%20%20izvje%C5%A1tajima.pdf

interesting… dapace veoma poucno…

"It's gonna be legen ... wait for it ... dary!!!"

Pa dajte, najte……U ovom radu korišteni su materijali i literatura najkasnije do 2002 godine. To je unatrag 9 (devet) godina!!! Kaj mi nismo od onda ništa stigli naučiti/unaprijediti [shocked]
Prijateljice BAKIC AAA daj pronađi nešto svježije.

marcello

Biće ovdje svega kad zapušu pravi vjetrovi [cool]

Meni se čini da će ovdje biti igra najbrži prst prije nego što se misli.. [cool] [thumbsup]

…gosn marcello, materijali u ovom radu nipošto nisu zastarjeli jer se radi uglavnom o općenitim ekonomskim kategorijama…a zasigurno je i dorađivan jer se spominje i 2005 godina…

…uostalom,"Historia est magistra vitae"…
…ako se želite još informirati evo vam još

http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=10520

Mislim da ne trebamo razvodnjavati ovaj topic sa više-manje opčenitim znanstvenim radovima.
Da li će oni imati utjecaj na poslovanje DLKV….?

Za to se može otvoriti posebna tema.

marcello

…ne znam čemu se mučiti kad postoji stranica…

http://www.dalekovod.hr/dalekovod-gradi-vjetroelektranu.aspx

Točno, stranica i to sa datumom od 02.03.2010.

[lol]

Glede vjetroelektrana, pa sam predsjednik uprave gosp. Luka Miličić je izjavio ovo u dva odvojena
intervjua:

1) Večerni list 21.02.2011.

"Od investicijskih projekata zanimljive su nam investicije u obnovljive izvore energije. Dalekovod je trenutačno vlasnik vjetroelektrana s više od 46 MW od čega smo u siječnju pustili u rad četiri agregata ukupne snage 9,2 MW, na lokaciji Sučević brdo kod Gračaca, a do kraja godine puštamo u rad daljnjih 36 MW na lokaciji Bruška pokraj Benkovca"[/u]

2) Nacional, 01.03.201.

"…a na više lokacija diljem Hrvatske inicirala gradnju vjetroelektrana ukupne snage 46 megawatta, ukupne vrijednosti približno 100 milijuna eura…"

Što nam sad preostaje. Možemo vjerovati Vama da su do sada radili samo na ovoj jednoj vjetroelektrani kod Gračaca, ili predsjeniku uprave Dalekovoda koji tvdi suprotno. Svatko neka sam za sebe odluči tko ima bolji uvid u trenutno stanje sa vjetroeletranama u Dalekovodu, Vi ili on.

…gosn Sasha…ovo što sam ja navela su službene aktuelne stranice Dalekovoda,a posvećene investitorima…

…kad je Uprava Dalekovoda u stanju objavljivati na Zse poslove koji su i daleko minornijeg iznosa od ovog navodnog poslakojeg vi navodite,ne znam zašto se ne bi pohvalili i izgradnjom neke od vjetroelektrana…

…ono što vi navodite pod 1.jest nešto na čemu se radi ,a ne znamo niti vrijednost poslova,

…a pod točkom 2. glagol "inicirati" je nešto sasvim drugačije od izgraditi…

[rolleyes]

…kad je Uprava Dalekovoda u stanju objavljivati na Zse poslove koji su i daleko minornijeg iznosa od ovog navodnog poslakojeg vi navodite,ne znam zašto se ne bi pohvalili i izgradnjom neke od vjetroelektrana…

[/quote]

E, oko ovoga se slažemo, to bih i ja volio znati, a i prije sam pisao o tome. Nije ovo usamljen primjer da nešto veliko rade a nisu objavili na ZSE. Recimo nikada nije objavljeno da su bili glavni nositelji radova za SUPERNOVU u Zadru, a projekt bio vrijedan cca 80 mil. eur.-a, barem prema pisanju media. Tek kada je bilo sve gotovo gosp. Luka M. se pohvalio u nekoliko intervjua sa tim projektom i da su oni bili glavni nositelji. Također pogledajte na njihovim stranicama reference za pojedinu godinu. Barem 90% toga nisu objavili na ZSE. Zbog čega to tako rade, niti meni nije jasno.

Da ne bi pričali samo o vjetroelektranama, evo malo i drugih obnovljivih izvora energije

http://bjelovar-cro.blogspot.com/

Partneri ovog zanimljivog projekta su Grad Umag te tvrtke koje imaju svoj interes u izgradnji ovakvog za okoliš prihvatljivog projekta, a to su poduzeća Transtec d.o.o., Montmontaža-Plinovodovod d.o.o., Dalekovod-projekt d.o.o. i Dvokut ecro d.o.o.

…uspoređujući moje komentare na drugoj dionici u ovom slučaju Belje.je apsolutno neprimjereno…

Zašto bi bilo neprimjereno? Apsolutno je primjereno. Pokazuje kontrast kojeg vjerojatno ima samo u udžbenicima.

Moj prst nemiran ko tanana bršljenova grana

http://www.poslovni.hr/vijesti/burza-u-zagrebu-najatraktivnija-u-regiji-178058.aspx

Dalekovod
Nakon rasta oštar pad
Pogledamo li pojedinačna izdanja, najatraktivnije je vrednovana dionica Dalekovoda koja je nakon strelovitog rasta u siječnju tijekom veljače i ožujka ostvarila oštar pad vrijednosti", stoji u analizi. U prvim danima siječnja skočila je 26 posto, no od tada je pala 36 posto.

Ali tone.
Moguća nelikvidnost u kompaniji i pored 240mil. kn kredita ili nešto drugo??
Poslovi u Sjevernoj Africi??
Marža na ugovorenim poslovima??
U Hrvatskoj nema posla ni za režije.
Gdje je dno.
Malo realnosti, a ne samo druk.
Ja je želim opet u portfelju ali na kojoj cijeni. Bio spreman na 250 kn, a sad me strah i
na 235 kn.

New Report

Close