Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/YTG4tjAmZM8HJXatg5k4hg==.doc
…sad vi meni recite tko je ovdje lud…dopis Zagrebačkoj burzi od strane Dalekovoda d.d. napisan 8.travnja ove godine,objavljen na ZSE 7.travnja ove godine,za događaj koji će se odviti 14.travnja ove godine…
…da li je moguće da u Dalekovodu ne zna ljevica što radi desnica…
…i da li je moguće da nema nikog tko bi potpisao ovakve dopise…
…ne bilo kakve već službene na temelju kojih investitori mogu poduzimati određene aktivnosti…
Upravo sam na to i mislio.Uprava je stvorila nepovjerenje prema svojim investitorima.Poceli su gubiti tlo pod nogama.
Tako da mislim da je onaj oglas u Poljskim novinama tzv.PLACENI OGLAS od strane Dalekovoda samo da se Tipovi iz Topa 10 iskrcaju prije objave 4 q.
Mozda je ovo slican scenarij prije objave 1q koji mislim da nece biti bas bajan.
Novinar iz "Vjesnika" se malo izgubio kada je napisao da je susret sa potencijalnim Poljskim investitorima održan prošli tjedan. Evo iz priopćenja Dalekovoda datog na ZSE se lijepo može vidjeti da će on biti za dva dana. Ako se ga najavili u skladu sa pravilima ZSE, onda bi valjda po istim pravilima trebali i nakon održane prezentacije također dati neko priopćenje.
U pravu si. Treba pričekati dva dana da se vidi što ovi imaju službeno za reći.U svakom slučaju postoje i novinari koji trebaju znati i ispretresti cijelu stvar, a ne samo prepisivati službena priopćenja.
Iz tog teksta, barem što se mene tiče, ostaje samo ova rečenica=
˝S druge strane, Dalekovod je u posljednjih šest mjeseci dogovorio više poslova na sjeveru, u Norveškoj i Grenlandu, ali i na istoku – u Ukrajini. Moguće izlistavanje na poljskom tržištu kapitala omogućilo bi toj kompaniji dotok svježeg kapitala, ali i ulazak na novo tržište.˝
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/121998/U-Hrvatskoj-do-2020-deset-tisuca-elektromobila.html
Institut Hrvoje Požar dosad se povezao s nekoliko partnera, osim Grada Zagreba, tu su još Toyota, Ericsson Nikola Tesla, Dalekovod i Dok-ing, a u pregovorima je i s HEP-om.
Ovdje je veoma živahno ?
Probao sam staviti prst između bida i aska, skoro sam se opekao od napetosti ?????
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. CURATUS D.O.O. 205.650 8,97 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 136.748 5,96 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
3. PBZ D.D. 67.352 2,94 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 40.640 1,77 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 32.927 1,44 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 24.992 1,09 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 24.749 1,08 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
10. SINERGIJA D.O.O. 23.000 1,00 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 28,08
Br. 9. i dalje skuplja po 350 komada… [cool] [thumbsup]
Dalekovod će biti jedan od partena u gradnji buduće vjetroelektrane Kitka 32.5 MW na Kosovu.
http://www.air-energy.eu/about.html
We are on the beginning of building the park in cooperation with our partners: NORDEX Germany, ABB Croatia, DALEKOVOD Croatia, VKA Germany, CENI Company Gjilan, Bejta Commerce Gjilan and Municipal Assembly of Kamenica.