Ista roba ko i ona po 2-3 komada…, a zapravo vrlo uljudan način da nam se saopći da ovo namjeravaju srokati do besvijesti..
Ustvari obično znači da si iskrcao glavninu pa ti više nije bitno da održiš bid, odnosno još ti je draže da se povuče jer se onda osječaš još pametniji…ljepši…bogatiji…i ostaje ti nada da češ kupiti jeftinije nego što si prodao… [rolleyes]
DLKV na 245 kn….još kad INA u ponedjeljak povuče cijelu burzu dolje, bit će DLKV i po 200 kn….
…ma bio je Dalekovod skoro pred mjesec dana , 03.marta na 235,00 kn… [rolleyes]
…očito netko ruši bez milosti…a to mi nekako miriše na poznati scenario… [rolleyes]
Jasno mi je da na INGRI dočekuju kooperante koji su svakih par dana primorani prodavati no nije mi jasno tko ovdje prodaje pritisnut ovim bleferom sa 2119 kom.??? Igra dobru igru, siguran da ga neće nitko ni pomirisati a on će se nakupiti na bidu. A onda opet diže na oko 270.
Ma opet si fulao…
Jesi…, nisam ništa iskipavao i žao mi je što se na ovakav način tiska nadolje…, mnogi prodaju samo zato jer bi kupili niže…
Opet možebitno ovo strašilo tu stoji da se isti može tovariti ispod cijene koju je zamislio…, a onda šišanje i dizanje cijene…..
Jesi…, nisam ništa iskipavao i žao mi je što se na ovakav način tiska nadolje…, mnogi prodaju samo zato jer bi kupili niže…
Opet možebitno ovo strašilo tu stoji da se isti može tovariti ispod cijene koju je zamislio…, a onda šišanje i dizanje cijene…..
Pa nisi valjda mislio da govorim o tebi?!! [shocked]
Nastojaću biti dorečeniji ubuduće…
Kad bi pomisao na bilo kakve manipulacije o kojima pišeš spomenuo izvjesnom Ivanu Mučnjaku iz Hanfe, taj bi se zahvalio na javljanju i izvjestio kako Agencija kontinuirano prati trgovanje dionicama uvrštenim na Zagrebačkoj burzi d.d. u realnom vremenu te ukoliko uoči bilo kakve nepravilnosti poduzima mjere u skladu sa svojim zakonskim ovlastima.
Ovaj sa 2000 kom prodaje kao što su ovi iz HAC prodali ono brdo za odmaralište u HAC uskočio USKOK a kad krene po fondovima biće cike i to vrlo brzo
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. CURATUS D.O.O. 205.650 8,97 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 136.748 5,96 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
3. PBZ D.D. 67.352 2,94 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 40.640 1,77 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 32.991 1,44 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 24.992 1,09 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 23.041 1,00 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
10. SINERGIJA D.O.O. 23.000 1,00 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 28,01
I dalje se skuplja po malo.. [thumbsup]
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. CURATUS D.O.O. 205.650 8,97 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 136.748 5,96 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
3. PBZ D.D. 67.352 2,94 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 40.640 1,77 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 32.991 1,44 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 24.992 1,09 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 23.349 1,02 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
10. SINERGIJA D.O.O. 23.000 1,00 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 28,02
Sigurno sam već dosadan, ali i dalje se pomalo skuplja.. [cool] [thumbsup]