Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
agnostic
…
…čujte gosn agnostic,stvarno sam stara,nosim štap i debele naočare…a i kosti me bole…išijas,reuma..,ali pamet me srećom još drži…
…al znate kako se kaže mladost-ludost… [wink]
[/quote]
Ima jedna dobra stvar od Cinkuša, ide ovak nekak:
Pet je kumi v’ jednoj kleti,
ni jedna nije pri pameti…
Bakicaaa je sigurno jedna od tih pet. [lol]
…hvala,vidim,kad ponestane argumenata,onda se krene na vrijeđanje i seksizam…
…dragi moji,ipak bi bilo lijepo da očuvate minimum digniteta ovog foruma…
…bilo bi ljepše da date svoje argumente koji se odnose na ovu dionicu,a ne da vrijeđate moju tankoćutnost…
[rolleyes] [smiley]
izgradnja plinovoda u Dalmaciji (687 milijuna)
Kosor: Desetak novih investicija vrijedno je oko 13 milijardi kuna. Realizacija će početi prije ljeta!
plinovod će graditi dalekovod
a odkud informacija da ce ga graditi dalekovod? Jel to provjereno?
[/quote]
je,je naravno,sve što ovdje pročitaš je 100% provjereno i sigurno!
Pa zar si sumnjao?!?
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. CURATUS D.O.O. 205.650 8,97 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 136.748 5,96 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
3. PBZ D.D. 67.352 2,94 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 40.640 1,77 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 31.741 1,38 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 24.992 1,09 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. SINERGIJA D.O.O. 23.000 1,00 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. MILIČIĆ LUKA 22.469 0,98 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 27,93
Skuplja se, polako ali sigurno. [cool] [thumbsup]
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. CURATUS D.O.O. 205.650 8,97 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 136.748 5,96 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
3. PBZ D.D. 67.352 2,94 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 40.640 1,77 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 32.541 1,42 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 24.992 1,09 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. SINERGIJA D.O.O. 23.000 1,00 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. MILIČIĆ LUKA 22.469 0,98 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 27,96
Dok se ovako vrijedno skuplja nema straha. Kad TOP 10, ili recimo TOP 20 krene prodavati idem i ja van. [cool] [thumbsup]
Kolegice koliko ja vidim vi ste tu nutra insajder i znam da ste sve rasprodala na 325 kuna, pa ako nam možete reći na kojoj cijeni se spremate postaviti potporu…..
hvala [kiss]
Ja sam stavio potporu na 250, klepio sam sa aska 630 komada odjednom. Kad se nabere još budem skinuo tolko, kad se nema za više.. [cool] [thumbsup]
[/quote]
Danas sam na 255, skupilo se tristotinjak komada, pa kaj nitko više neće niš prodat??? [cool] [lol]
[/quote]
Evo, lojtrica se diže, danas sam sretan ak po 260 nešto skupim.. [cool] [thumbsup]
Potpisom ovih Ugovora hrvatsko-talijanski konzorcij Dalekovod-Ghizzoni preuzeo je na sebe obvezu izgradnje II. i III. dionice magistralnog plinovoda Bosiljevo−Split,
Kako sam i ranije rekao
izgradnja plinovoda u Dalmaciji (687 milijuna)
Kosor: Desetak novih investicija vrijedno je oko 13 milijardi kuna. Realizacija će početi prije ljeta!
plinovod će graditi dalekovod
Kako sam i ranije rekao
Potpisom ovih Ugovora hrvatsko-talijanski konzorcij Dalekovod-Ghizzoni preuzeo je na sebe obvezu izgradnje II. i III. dionice magistralnog plinovoda Bosiljevo−Split,
[/quote]
Ova vlada će sigurno pokrenuti nešto od najavljenih projekata, ne misle se tek tako predati. A barem pola od tih projekata je potencijalno zanimljiv za Dalekovod. Možda je bilo pametno ne otpuštati masovno… [wink]
Kolegice koliko ja vidim vi ste tu nutra insajder i znam da ste sve rasprodala na 325 kuna, pa ako nam možete reći na kojoj cijeni se spremate postaviti potporu…..
hvala [kiss]
Ja sam stavio potporu na 250, klepio sam sa aska 630 komada odjednom. Kad se nabere još budem skinuo tolko, kad se nema za više.. [cool] [thumbsup]
[/quote]
Danas sam na 255, skupilo se tristotinjak komada, pa kaj nitko više neće niš prodat??? [cool] [lol]
[/quote]
Evo, lojtrica se diže, danas sam sretan ak po 260 nešto skupim.. [cool] [thumbsup]
[/quote]
Ja sam svoje skinu sa aska, samo mi je promaklo onih prvih pet. Hvala prodavateljima. [kiss]
I dalje kupuje prvih 10 pa valjda će jednom gori debelo samo se čeka dobra informacija.
Kakve to veze ima šta kupuju prvih 10? Tu se već danima provlači potpuno bezvezna teza kao da je to bitan faktor za uspeh ove kompanije i rast cene akcije. DLKV je trenutno "čardak ni na nebu ni na zemlji", kako fundamentalno, tako i tehnički i ne znam čemu tu prosipanje pameti kad se baš ništa ni positivno ni negativno ne desava, a to se vidi i na kretanju cene akcije…par odsto gore, pa opet dole, pa opet gore… etc. Jedino ako stvari sagledavate isklučivo iz dnevne perspektive onda se recimo danas vidi neki pomak, a s druge strane svi pričate o dugoročnom ulaganju para… pih, trice i kučine…
Ja sam svoje skinu sa aska, samo mi je promaklo onih prvih pet. Hvala prodavateljima. [kiss]
do sada si trebao naučiti da se ovakva forsirana lupanja po asku gadno plate…ali uskoro ćeš imati priliku shvatiti da se to tako ne radi