Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,71 | 29.749 | 8,013 | 3,70 | 3,76 | 3,87% |
…sarkastičan, gadljiv spram uprave i rezultata.
al ponovo je milo posjetit ovu potencijalnu temu jer kad DLKV ide onda ide
[kiss]
Treba zgutat ovoga na 265…, nije neki broj komada, ali bode količina u otoku sitnih naloga na prodaji…
Evo glabaju ga.., vidim po ocjenama da su mnogi jučer prodali…, hebi ga…, umjesto da se raduju što im izabranica raste……, ehhh…. [kiss]
Odeeeeee….. [bye]
Evo glabaju ga.., vidim po ocjenama da su mnogi jučer prodali…, hebi ga…, umjesto da se raduju što im izabranica raste……, ehhh…. [kiss]
Odeeeeee….. [bye]
Kolega ja i danas prodajem..
prodao sam cca 65% onoga sto sam imao…
Na 250 i 240 vam se nije svidio, sad vam, postaje sve bolji…
na 280 ce biti odlican, no ja cu ga do tada cijelog prodati
…ovo je sve igranje mačke i miša…,u kojem će miš nastradati…
…tko je u ovoj priči miš,sami procijenite… [rolleyes]
…uz napomenu,kako je rekao jedan moj prijatelj…da je i mačka već skoro crkla… [lol]
…ovo je sve igranje mačke i miša…,u kojem će miš nastradati…
…tko je u ovoj priči miš,sami procijenite… [rolleyes]
…uz napomenu,kako je rekao jedan moj prijatelj…da je i mačka već skoro crkla… [lol]
Dragi kolega tako si i meni pisao kad sam kupovao pa sam sa polovicom izašao u debelom
plusu a i ove ostale sam već u dobitku samo čekam kada izletit a po meni će ovo još gore.
Odeeeeee….. [bye]
[/quote]
Hebi ga…, pobrisalo nas, a imao sam toliko dobrih savjeta (bureci i ostalo)….
Ko što sam nedavno rekao ja sam to topio po 318, a mjerkao po 24x, 25x i jučer ponovo uletio, ali sada sa 25% više dionica….za istu lovu…, tako da meni dobro…, a čekam neke više razine za ponovo topljenje…
zvješće Europske energetske zajednice, u kojem se govori o napretku i budućim izazovima, poziva na radikalne promjene stajališta kako bi se reformiralo tržište u nekim zemljama Europske energetske zajednice – Hrvatskoj, Albaniji, BiH, Kosovu, Makedoniji, Moldaviji, Crnoj Gori, Srbiji i Ukrajini.
Reforme su potrebne kako bi se omogućilo slobodno tržišno natjecanje te privukla ulaganja u stare električne mreže i plinovode
Energetska zajednica je organizacija čiji je cilj stvaranje integriranog energetskog tržišta u regijama koje pokriva. Osim zemalja Europske unije, zemlje koje sudjeluju u zajednici su Hrvatska, Albanija, BiH, Kosovo, Makedonija, Moldavija, Crna Gora, Srbija i Ukrajina. Gruzija, Norveška i Turska imaju status promatrača.
Energetska zajednica suočava se s velikim investicijskim izazovima, navodi se u izvješću. U nadolazećim godinama mnoge postojeće elektrane zahtijevat će zamjenu ili obnovu, a električne mreže i plinska infrastruktura traže modernizaciju i daljnji razvoj.
Potrebne su snažne energetske regulatorne vlasti, s dovoljno ovlasti, resursa i neovisnosti, kako bi se osiguralo da nema diskriminacije, da postoji učinkovito tržišno natjecanje i učinkovito djelovanje energetskog tržišta.
Moraju se potpuno provesti standardi energetske učinkovitosti i zaštite okoliša te početi iskorištavati neiskorišteni potencijali obnovljive energije, dodaje se u izvješću.
http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews%5Btt_news%5D=107937&cHash=833dc26b0f
Odeeeeee….. [bye]
[/quote]
jucer je bio kraj rasta…budemo vidjeli jel to tocno
http://www.limun.hr/main.aspx?ID=686249&pojam=dalekovod
S talijanskim tvrtkama razgovarali su Dalekovod, Konstruktor, Hidroelektra niskogradnja, Međimurjegraditeljstvo, Cjevomont, GP Zagorje, E-Two-Energy…
Talijani su ponajviše zainteresirani za izgradnju željezničke pruge od Rijeke do mađarske granice, turističke projekte u Istri te projekte u energetici kao što su gradnja hidroelektrane Ombla i termoelektrane Plomin.
Voljeli bismo doznati više detalja i sresti hrvatske tvrtke s kojima bismo se mogli povezati u joint venture kompanije, kazao je Ferretti