DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 11:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,68
14.852
4,036
3,68
3,74
1,66%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

gdje su otišli glavni pesimisti[undecid]
nije valjda da skupljaju po ask-u[lol]
ja se još uvijek po njihovom nadam dokupu na 200 [huh]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

svidio mi se članak. volim pozitivna razmišljanja i optimistički pogled na budućnost.ali tada iznova pogledam bilancu, da mi nije nešto slučajno promaklo.nažalost nije. a i papir svašta trpi. sumnjam u točnost izvješća. to će kad-tad isplivati na površinu.

Statusne promjene: podjela subjekta upisa
Odlukom Skupštine društva CURATUS d.o.o. Zagreb, Kraljevićeva 4, MBS 080530065, OIB: 36197825327 od 25.11.2010. godine društvo je sudjelovalo u postupku podjele s preuzimanjem istodobnim prijenosom više dijelova imovine društva CURATUS d.o.o., Zagreb, Kraljevićeva 4, MBS 080530065, OIB: 36197825327 na društvo preuzimatelja SINERGIJA d.o.o., Zagreb, Kraljevićeva 6, MBS 080091856, OIB: 06131419814.

možda nije loše što je majstor načinio iskorak i pojavio se u top 10? Ako se sprema neki reorg tipa dokapa ili preslagivanja igrača …. što misle iskusniji forumaši? Može li ovako nešto upućivati na neka događanja unutar sustava?

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Odlukom Skupštine društva CURATUS d.o.o. Zagreb, Kraljevićeva 4, MBS 080530065, OIB: 36197825327 od 25.11.2010. godine društvo je sudjelovalo u postupku podjele s preuzimanjem istodobnim prijenosom više dijelova imovine društva CURATUS d.o.o., Zagreb, Kraljevićeva 4, MBS 080530065, OIB: 36197825327 na društvo preuzimatelja SINERGIJA d.o.o., Zagreb, Kraljevićeva 6, MBS 080091856, OIB: 06131419814.

možda nije loše što je majstor načinio iskorak i pojavio se u top 10? Ako se sprema neki reorg tipa dokapa ili preslagivanja igrača …. što misle iskusniji forumaši? Može li ovako nešto upućivati na neka događanja unutar sustava?
[/quote]
Po meni da… Ocito je to izdvajanje imovine od ostalih, zbog eventualnog kaznenog progona pomenutog. S druge strane je to i ogradjivanje i zastita kompanije od moguce finansijske stete, gubitka ugleda i sl. koja moze proizaci iz nekih buducih dogadjaja vezanih na pokrenute istrage. Kako bi rekla moja omiljena pravnica: "Njemu vise ni LPG ne more pomoci…".

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?ID=8D7CD1B3-A3F0-477F-B161-7DB578BA9B51

http://www.seebiz.eu/hr/karijere/dalekovod-dukan-i-sluzbeno-u-no,-ulazi-se-u-biznis-s-otpadom,81559.html

[/quote]
Po meni da… Ocito je to izdvajanje imovine od ostalih, zbog eventualnog kaznenog progona pomenutog. S druge strane je to i ogradjivanje i zastita kompanije od moguce finansijske stete, gubitka ugleda i sl. koja moze proizaci iz nekih buducih dogadjaja vezanih na pokrenute istrage. Kako bi rekla moja omiljena pravnica: "Njemu vise ni LPG ne more pomoci…".
[/quote]
Majstor je danas na drugoj stranici tiskanog večernjaka.. [lol]

pazi sad ovo

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/darko-tipuric-vlasnik-je-cak-sedam-stanova!%3f,106812.html

a tvrtka Sinergija upala u top 10 DLKV otkupom 1% od Curatus-a …

preslagivanja, mučke, vraćanje dugova, …. [rolleyes]

Meni je recimo interesantna podudarnost izdvajanja tih 23000 dionica i stabilizacija cijene. Ne bi se kladio da je Tipurić imao i koju dionicu sa strane te je unovčavao iste rušeći pritom cijenu.

.. uplašio se da će mu sve blokirati i nelegalno stečeno oduzeti …

pa zavladao sindrom —- uzmi keš što prije i sakri u čarapu, ha ha [cool]

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/Ad43R0TcGe4vrVowd8mdCQ==.pdf

Važno je naglasiti da ovom operacijom Društvo znacajno smanjuje svoj trošak
financiranja, obzirom da su kamate po klupskom kreditu gotovo upola manje od prinosa po
komercijalnim zapisima u trenutku njihovog izdavanja.
Ovo financiranje omoguciti ce daljnji razvoj Društva te poboljšanja njegove trenutne
financijske pozicije, kao i stvaranje pretpostavki za poslovni model u kojemu bi znacajnu
ulogu imala daljnja internacionalizacija poslovanja Dalekovod Grupe
[/u]

dakle može se zaključiti da se dižu od banaka novi krediti "pod povoljnijim uvjetima" jer se iz poslovanja, kratkoročne obveze koje dospijevaju na naplatu do 31. ožujka 2011. ne mogu platiti. sa tih 240 milijuna taman su se obveze i imovina uravnotežile.super. tako i vlada rješava probleme.

http://www.tportal.hr/biznis/novaciulaganje/115507/Za-model-A-kamate-4-27-i-4-39-posto.html

Model A+ odnosi se na program kreditiranja za gospodarski oporavak i razvitak, a poduzetnici kredite po tom modelu mogu koristiti za financiranje obrtnih sredstava (uključujući podmirenje obveza prema dobavljačima, financijskim institucijama, državi te drugim vjerovnicima), te za financiranje osnovnih sredstava.
Na komercijalne zapise, kta 10,50 godišnje, kratkoročno dospijeće
Ovaj kredit; godinu dana odgode plaćanja glavnice, i kta 4,27-4,39 mislim da nisu naveli.

Financije daljnjih godinu dana ne bi trebale biti problem, a ostalima?
Inače i PODR je dobila sindicirani kredit, isto tako za saniranje svojih obveza.

Što se mene tiče, DLKV ostaje, PODR ostaje.
A drugi?

Hm

New Report

Close