DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 15:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,71
29.749
8,013
3,70
3,76
3,87%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

500kn [thumbsup]

al nije ni to malo, to je 2 dana prosvjedovanja

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Znači prosvjedovati ćeš besplatno…!!?? [shocked]

Prodao što sam jučer kupio. 5%, vidim da se moglo danas i puno bolje, al ja zadovoljan.

Kolega, dajte mi recite koliko je tih vaših 5 % u aposlutnom iznosu. Hvala.
> 10.000 kn
10.000 – 50.000 kn
> 50.000 kn
Ha?
[/quote]
Imali za jogurt ili ćeš žuljati suv burek,izgleda da bi više zaradio na prosvjedima.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

točno kako sam sam napisao prosli petak na temi tehnicka analiza…pad do cca. 242 kn a onda nagli zaokret prema gore… ali eto moja objava bila je ocijenjena sa jedinicom…

Prodao što sam jučer kupio. 5%, vidim da se moglo danas i puno bolje, al ja zadovoljan.

Kolega, dajte mi recite koliko je tih vaših 5 % u aposlutnom iznosu. Hvala.
> 10.000 kn
10.000 – 50.000 kn
> 50.000 kn
Ha?
[/quote]

OKo 720kn. Skoro za tri dana prosvjeda 🙂

točno kako sam sam napisao prosli petak na temi tehnicka analiza…pad do cca. 242 kn a onda nagli zaokret prema gore… ali eto moja objava bila je ocijenjena sa jedinicom…

Od sada pratim tvoje postove.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

labb, nisi napisao kad je zaokret,da li kad je oblačno ili sunčano…Sjedni jedan!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Današnji kupci na 255 kn su kupovali DLKV na sutrašnjih + 4 % (prosječna 245) za one koji su bili danas darežljivi..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

sutrašnji kupci će plaćati 4 posto skuplje od današnjih a 8% jeftinije od kupaca u ponedjeljak
kako znam? ne pitaj

pad je bio do 235 kn, a išlo bi i niže da nije cijela burza okrenula u zeleno, tako da ti prognoza i nije nešto
btw. ja sam danas kupio i prodao DLKV, bit će ovdje još puuuno velikih valova [wink]

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

pad je bio do 235 kn, a išlo bi i niže da nije cijela burza okrenula u zeleno, tako da ti prognoza i nije nešto
btw. ja sam danas kupio i prodao DLKV, bit će ovdje još puuuno velikih valova [wink]
[/quote]
Kupio si po 255 a prodao po 235 kn. [lol]

po meni je ovdje dosta neizvjesna situacija; kao što se vidi na slici moglo bi i gore i dole. Dugoročno trend je padajući , bit će zanimljivo promatrat idućih dana- puno toga ovisi kamo će CROBEX.

New Report

Close