DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 20:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,71
29.749
8,013
3,70
3,76
3,87%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sad su počeli kupovati ovi iz uprave.

A zašto bi iz uprave kupovali kad ionako ih dobiju besplatno za zasluge

Odbijanac na temelju čega, super poslovnih izvješća – [lol]
Najvljeno je restukturiranje, prije toga neće biti nikakvog zančajnijeg prorasta cijene dionice- ovdje se nameče samo jedno pitanje:”Gdje je dno?”

Kolega, čitajući Vaše postove ne mogu ne primijetiti da Vi doista ništa ne znate o poslovanju ove tvrtke…a koliko vidim još i manje o energetici…

nigdje uprave nisu bitno bolje … Al ova je najpohlepnija… eto zato će kupovat

Druže fotije stoji ti na peronu zadnji voz za Čačak, pardon za ukrcaj Dlkv po cijenama ispod 300 kn…. [thumbsup]

ovdje bi mogla raketa gore, vec se odbio 10 kn

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ide R A K E T A

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ovdje bi mogla raketa gore, vec se odbio 10 kn

Ma neće … [cool]

Mislim da je trend probijen. Ako zatvori na ovoj razini to će biti samo potvrda. A i pojavila se jedna divergencija….

ide R A K E T A

Jel na kerozin ili INA bezolovni 95…

Druže fotije stoji ti na peronu zadnji voz za Čačak, pardon za ukrcaj Dlkv po cijenama ispod 300 kn…. [thumbsup]

Valjda po cenama.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

A do 300 nema tu goriva… još će Sava dva puta nabujat i presahnut do tada…
[lol]

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

ide R A K E T A

Jel na kerozin ili INA bezolovni 95…
[/quote]
na kruto gorivo

New Report

Close