Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 20:47
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,71 | 29.749 | 8,013 | 3,70 | 3,76 | 3,87% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Sad su počeli kupovati ovi iz uprave.
A zašto bi iz uprave kupovali kad ionako ih dobiju besplatno za zasluge
Odbijanac na temelju čega, super poslovnih izvješća – [lol]
Najvljeno je restukturiranje, prije toga neće biti nikakvog zančajnijeg prorasta cijene dionice- ovdje se nameče samo jedno pitanje:”Gdje je dno?”
Kolega, čitajući Vaše postove ne mogu ne primijetiti da Vi doista ništa ne znate o poslovanju ove tvrtke…a koliko vidim još i manje o energetici…
Druže fotije stoji ti na peronu zadnji voz za Čačak, pardon za ukrcaj Dlkv po cijenama ispod 300 kn…. [thumbsup]
ovdje bi mogla raketa gore, vec se odbio 10 kn
[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]
ide R A K E T A
[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]
ovdje bi mogla raketa gore, vec se odbio 10 kn
Ma neće … [cool]
Mislim da je trend probijen. Ako zatvori na ovoj razini to će biti samo potvrda. A i pojavila se jedna divergencija….
ide R A K E T A
Jel na kerozin ili INA bezolovni 95…
Druže fotije stoji ti na peronu zadnji voz za Čačak, pardon za ukrcaj Dlkv po cijenama ispod 300 kn…. [thumbsup]
Valjda po cenama.
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
A do 300 nema tu goriva… još će Sava dva puta nabujat i presahnut do tada…
[lol]
Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...