DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 18:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,71
29.749
8,013
3,70
3,76
3,87%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@ deluks
Šta je bilo sa Đukanom iza prodaje dionica koliko se sjećam otišao je iz IGH, ko zna sad lupetam bez veze možda se morao na račun ugovora riješiti dionica. Ne pratim baš previše IGH dosta mi je Jurinih spinova.

Za upravu i NO Dalekovda bilo bi pametno da nađu radionalno objašnjenje prodaje dionica od strane članova No pred izvješće jer bi konačno trebale profunkiconirati nadležne službe koje bi trebale spriječiti prodaju dionica na osnovu povlaštenih informacija. Misli li tko suprotno ??? da vas čujem

[/quot

pa kupit će oni ponovo, što ste ljuti

[thumbsup
…i to već danas… [thumbsup]

POKRET OTPORA

@ deluks
Šta je bilo sa Đukanom iza prodaje dionica koliko se sjećam otišao je iz IGH, ko zna sad lupetam bez veze možda se morao na račun ugovora riješiti dionica. Ne pratim baš previše IGH dosta mi je Jurinih spinova.

ma samo kazem.
Pa kupovao je i jerkovic atpl po 1500 kn, vidosevic kraš po 500 kn…nije to sve bas crno na bijelo da uprava dobro kupuje ili prodaje

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

E sad koliko je Vidošević u Krasu kupio a koliko dobio dionica je priča za sebe. Istina ne može se na burzi ništa svatit zdravo za gotovo, i u Openheim je nedavno kupovao ingru iz svog džepa pa ćorak.
Ove kupovine su više indikativne, svakako treba postat oprezan kad više ljudi iz vrha firme prodaje dionice.

Da ne bude zabune novinari isto tako moraju potezati ovakva pitanja da li je moralno da uprave i NO prodaju prije izvještaja, te da li bi se morao za njih uvesti lock-up period prije i poslije izlazaka izvještaja. Ako je netko mislio upozoroti na nemoralnost uprave tada se ovakvi članci izdaju petkom
iza 16 h a ne pred otvaranje burze.

Nemoralnost, hm… ako nema lock-upa i ako su obavestili berzu nakon prodaje…šta su još po tebi trebali uraditi? Obavestiti je pre prodaje možda?

Tražite na skupštini da sačine kodeks korporativnog menadžmenta kojim će se regulisat ovakavi dogadjaji ubuduće.

[/quote]
Pravo zboriš

Tko je zadovoljan sa cijenom do 300 kn, mislim za prodat, nek se stavi na ask. Navodno će netko počistiti sve do 300 kn.
LP

Tko je zadovoljan sa cijenom do 300 kn, mislim za prodat, nek se stavi na ask. Navodno će netko počistiti sve do 300 kn.
LP

…a jeli izgleda da si zaboravio napisati točno vrijeme i datum… [lol]

i izbaciti navodno [thumbsup]

LP

ti baš i nisi mjerodavan za dijeliti savjete, nedavno si se hvalio "jeftinom" kupnjom DLKV po 285 kn (nakon pada sa 300 kn), a sad je već pao na 253 kn (a izgleda da će joooš niže) [yawn]

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

ti baš i nisi mjerodavan za dijeliti savjete,

Kad smo kod mjerodavnosti ovdje je interesantno uočiti kolika industrija jedinica i stotica prati sve ovo.Šta god napisali ovi koji izmišljaju opravdanja za izrežirano silovanje koje je na djelu puni su stotica ko šipak.Toliko o toj mjerodavnosti na temi Dalekovod.

Moj prst nemiran ko tanana bršljenova grana

Zašto se ne bi podsjetili i da hrvatske kompanije proglašene članicama Ceeriusa za 2011. godinu su:
HT, Ericsson Nikola Tesla i Dalekovod.

CEERIUS Sustainability Index
Indeks održivosti Bečke burze za regiju srednje i istočne Europe koji uključuje dionice vodećih kompanija u pogledu socijalne i ekološke kvalitete, kao i ekonomskog učinka.
Index se bazira na integriranoj procjeni održivog poslovanja kompanije, koju je provela austrijska tvrtka rfu – Reinhard Friesenbichler Business Consulting, specijalizirana za istraživanje održivosti te savjetovanje institucionalnih investitora, kompanija i organizacija.
http://en.indices.cc/indices/details/riu/composition/

Erste,Societe Generale,Hypo, itd. Stvari u najvećem broju slučajeva nikad nisu slučajne
http://zertifikate.finanztreff.de/dvt_einzelkurs_uebersicht,i,665540,seite,zertifikate.html

Moj prst nemiran ko tanana bršljenova grana

Zašto se ne bi podsjetili i da hrvatske kompanije proglašene članicama Ceeriusa za 2011. godinu su:
HT, Ericsson Nikola Tesla i Dalekovod.

CEERIUS Sustainability Index
Indeks održivosti Bečke burze za regiju srednje i istočne Europe koji uključuje dionice vodećih kompanija u pogledu socijalne i ekološke kvalitete, kao i ekonomskog učinka.
Index se bazira na integriranoj procjeni održivog poslovanja kompanije, koju je provela austrijska tvrtka rfu – Reinhard Friesenbichler Business Consulting, specijalizirana za istraživanje održivosti te savjetovanje institucionalnih investitora, kompanija i organizacija.
http://en.indices.cc/indices/details/riu/composition/

Erste,Societe Generale,Hypo, itd. Stvari u najvećem broju slučajeva nikad nisu slučajne
http://zertifikate.finanztreff.de/dvt_einzelkurs_uebersicht,i,665540,seite,zertifikate.html

Heh, mi ti ovde jedino vrednujemo napredak na Krobeks indeksu druškane…
[lol]

Lepo je to da u oni ekološki i kvalitativno osvešteni, no samo to im neće pomoći da preokrenu momentalne negativne trendove i započmu stvarati vrednost sopstvenim akcionarima. Sem toga, taj CEERIUS me malo podseća na lokalni sajam hrane i pića gde svak ko da nešta para organizatoru, dobije odma 5 zlatnih medalja i dva platinasta grand-prix venca… a i proporsija DLKV u tome indexu je zanemariva, tek 1,91 odsto. Al nadam se da sam u krivu ovaj put. [rolleyes]

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

New Report

Close