Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,71 | 29.749 | 8,013 | 3,70 | 3,76 | 3,87% |
Ja razinu potpore, ako gledamo istu burzu, vidim tek negdje na 200-210.
Tu je negdje (zericu više) i jedan moj nalog.
Strpljen spašen, kažu…
[/quote]
…bit će da nemamo iste naočare…jer ja to vidim i niže…,al bolje da ne kažem gdje… [rolleyes]
[/quote]
Pa mene baš interesuje, dokle bi po tebi Dalekovod mogao pasti?
…mislim da smo sličnu situaciju već vidjeli na Ingri…ali …Omnia tempus habet… [cool]
Pa kompanija je u popriličnim problemima obzirom na trenutnu situasiju, ono šta je donekle positivno je da su ipak ugovorili dosta poslova u inostranstvu, no nejasna je dinamika i uticaj tih poslova odnosno budućih prihoda na resultate poslovanje i sposobnost finansiranje dugova.
Daklem, trenutačne novčane deficite oni mogu finansirati ili novim poslovima i na taj način postići rast i normalisaciju operativnog kešfloua ili prodajom imovine ili da simultano odnosno parelelno rade oboje. Naravno, sve to uz jaku kontrolu i sniženje troškova poslovanja. Naravno uz to ide i finansijsko restrukturiranje zamenom kratkoročnih dugova onim dugoročnijim. Sve je to dosta dugotrajan, kao i dosta neizvestan proces i ne znam na čemu se temelji kratkoročan optimizam nekih investitora u ovu akciju. Ako menadžment slučajno ne uspe u tome, moguć je i debt to ekviti swap, a onda to zaista dosta podseća na ono šta smo nedavno videli na Ingri.
Daklem, situasija nije nimalo sjajna, upravo suprotno, no menadžment ima još "dosta" manipulativnog prostora da istera priču u positivnom smeru na dulji rok.
Čistam tehnički gledano, akcija se koliko ja vidim vratila u dautrend kanal kojem je suport negde na razini od 200-210 dinara odnosno moremo reći, negde oko prethodnog dna. Ako se tu odbije, onda opet more načinit nekakav kratkoročni uptrend, no ako pane ispod, ja baš i ne vidim neki novi značajniji suport ispod pomenute razine od 200 dinara. Naravno, more ona i ovde tavorit neko vreme gde je, do nekih novih positivnih ili negativnih vesti.
Naravno, ovo su sve pretpostavke, ali po meni su neke od njih veoma realne, a vreme će pokazati koje će se ispuniti, a koje ne. Lep pozdrav.
O.k. onda ovako: koliko vas je od mene dobilo info. kakvo će biti FI (tjedan dana prije objave) I da od Varšave ništa? I kako sam ja to mogao znati? Ja sam vama pomogao, da vidim sada vas.
Ja ti na žalost mogu samo popravljati ocjene…, zahvaljujem se na svemu…. [wink]
[/quote]
Kolega Alabama ZNATE , a znate da i ja znam , ZNATE bolje nego neki članovi uprave DLKV, bit ču fer prema vama , mada to i nezaslužujete, ipak imate status, moć , gradili ste super karijeru, i nije primjereno da na ovakav način pišete, o tkz većerama i slično, zapravo vaša funkcija svakako se kosi sa vašim istupom , a kome ste vi to pobogu pomogli, svakako samom sebi.I pitam se koliko je takvih na ovim stranicama, vama je lako , a ja sam svoj novac teško zaradio po pustinjama Syrije , Libije , Omana, i ovakve obmane , ovakvi istupi, pa to govori sve.sve vašem svijetu u kojem vi živite , samo prevare i intrige.
…mislim da smo sličnu situaciju već vidjeli na Ingri…ali …Omnia tempus habet… [cool]
Samo dok od Ingre svi bježe ovdje se nudi lova za dokap i restrukturiranje.
Dalekovod će prvi od građevinara stići i prestići svoj ath…..sad će me onaj kolega opet pitati da li ja znam što je to. [lol]
Dalekovod će prvi od građevinara stići i prestići svoj ath…..sad će me onaj kolega opet pitati da li ja znam što je to. [lol]
lojtra lojtra …
[/quote]
Kolega Alabama ZNATE , a znate da i ja znam , ZNATE bolje nego neki članovi uprave DLKV, bit ču fer prema vama , mada to i nezaslužujete, ipak imate status, moć , gradili ste super karijeru, i nije primjereno da na ovakav način pišete, o tkz većerama i slično, zapravo vaša funkcija svakako se kosi sa vašim istupom , a kome ste vi to pobogu pomogli, svakako samom sebi.I pitam se koliko je takvih na ovim stranicama, vama je lako , a ja sam svoj novac teško zaradio po pustinjama Syrije , Libije , Omana, i ovakve obmane , ovakvi istupi, pa to govori sve.sve vašem svijetu u kojem vi živite , samo prevare i intrige.
[/quote]
Pila…, priznaj tko ti je dao piti tinte…. [rolleyes]
@PILAPILA
Cijenjeni kolega
Iskreno mi je žao, ako sam svojim pisanjem povrijedio vas i ostale male dioničare dalekovoda. Namjera mi nije bila da povrijedim ikoga od vas, nego da ukažem na propuste i prijevare uprave društva DLKV. U zadnjim postovima reagirao sam preburno, isprovociran od jednog člana ovog foruma.
Pošto moje pisanje na ovoj temi može nanijeti samo daljnju štetu dioničarima dlkv, odlučio sam ne pisati o dlkv i njegovoj upravi. Ovo je ujedno i moj zadnji post na ovoj temi.
Još jedanputa ispričavam se svima i želim vam sve najbolje
Alabama
@PILAPILA
Cijenjeni kolega
Iskreno mi je žao, ako sam svojim pisanjem povrijedio vas i ostale male dioničare dalekovoda. Namjera mi nije bila da povrijedim ikoga od vas, nego da ukažem na propuste i prijevare uprave društva DLKV. U zadnjim postovima reagirao sam preburno, isprovociran od jednog člana ovog foruma.
Pošto moje pisanje na ovoj temi može nanijeti samo daljnju štetu dioničarima dlkv, odlučio sam ne pisati o dlkv i njegovoj upravi. Ovo je ujedno i moj zadnji post na ovoj temi.
Još jedanputa ispričavam se svima i želim vam sve najbolje
Alabama
Lijepo priopćenje ,več viđeno , podsječame na priopćenja i demante u politici.A ovo sve vas neopravdava, neču o detaljima, nije pošteno od vas, svako dobro i vama,Sretno, eto moji CROSCOVCI došli iz LIBIJE
[/quote]
[/quote]
Pila…, priznaj tko ti je dao piti tinte…. [rolleyes]
[/quote]
Bolje da neznaš, i nemoj braniti Alabamu, ja sam samo fer igrač, on nije bio, i što bi sad,pa i ti znaš dosta toga , znaš što mislim, i nemoj te previše talasat.Pa Alabama se kulturno ispričao, sve pet,Idem na nogomet, ovo umara.Pozdrav iz Novske.