DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 20:57
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,71
29.749
8,013
3,70
3,76
3,87%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pojavio se novi igrač u top 10. [thumbsup]
Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko se još ovakvih skrbničkih nalazi recimo u top 30.. [undecid]
Je li još 600 kuna cd u SKDD-u?

123 kn

A…, u kujac i ovaj DLKV…, nekoć perjanica…, sada jadnica…., dugo još ovdje nema solidnog kruha…, trejderima svaka čast…, vidim da je i Edo trejder…..
Dok se ova nesposobna Uprava ne skloni…, nema DLKV boljitka…
Alabama … poštovanje….,

Onima koji ostaju u DLKV.., sve najbolje želim…., ovo bi moralo još jako roknuti da se odvažim za eventualnu kupovinu…,

…laku noć…

Ehhhh…, sad kad se malo odmaknem od slike…, i prisjetim što je Fedya (bio mi je extra mrzak) (koji nije više (bar s ovim nickom) s nama) pisao, bez nekih posebnih argumenata, ali sve nas je upozoravao na ovo što je uslijedilo…, pa i drugar Fotije…., moram priznati…, skidam kapu…

alo, stručnjaci?
kako ste?
ima koga na brodu, ili..? [lol]

đe su oni majstori što su na 320+ obećavali brda i doline?
nema ih, jelda?
a lijepo sam vam govorio da će ovo dobrano dolje i da na 320 frknete sve.
ako je dobro upravi za prodat, dobro je i vama.

nego, ja sam kupio parsto komada nazad na 25X,XX
realno, mislim da je to fair cijena, što ne znači da neće niže, ali ja sam spreman na to, novu turu, duplo veću ubacujem na 220.dotad mirujem.
ipak, možda objave tu Varšavu, pa zaradim i na ovoj turi, hehehe [lol]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

alo, stručnjaci?
kako ste?

nema ih, jelda?

realno, mislim da je to fair cijena, što ne znači da neće niže, ali ja sam spreman na to, novu turu, duplo veću ubacujem na 220.dotad mirujem.

Zar i ti sine Apoksiomene…, rekao si nakon FI da ovo ne vrijedi ni 220 kn…, pa eto tebe nazad.., trejder ostaje trejder…

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. CURATUS D.O.O. 228.650 9,97 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 136.748 5,96 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
3. PBZ D.D. 67.352 2,94 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 40.640 1,77 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 28.389 1,24 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 24.992 1,09 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. MILIČIĆ LUKA 22.469 0,98 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 21.070 0,92 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 28,70

Pojavio se novi igrač u top 10. [thumbsup]
Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko se još ovakvih skrbničkih nalazi recimo u top 30.. [undecid]
Je li još 600 kuna cd u SKDD-u?

to i mene interesira pa molim da mi se svi zainteresirani jave na PM
da vidimo koliko nas ima još zainteresiranih
da podjelimo troškove.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

A što se večere tiče, i ja sam nedugo bio na večeri sa jednim članom uprave dlkv…….znamo se dugo, i tako uz dobro hervegovačko vino, pričali malo o dionicama dlkv. Kaže da ih je prodao, ali po 3xx i da su prije toga morali malo pogurati cijenu pričom o Varšavskoj burzi. Pitam ga kada će biti izlistana…..a on se od srca nasmijao i kaže, ma nikada, to nam nije ni bilo u planu…….bar dok sam ja u upravi.
Tako na Varšavu zaboravi.

Što se večere tiče, i ja sam nedugo bio na večeri sa jednim članom uprave dlkv…….znamo se dugo, i tako uz dobro konavoska vina, pričali malo o dionicama dlkv. Kaže da ih nije prodao, ma ima puno lipih stvari ali nesmin pričat……………..pa zaključite šta je istina a šta nije………………
[/quote]
23.09.2010 član NO otpustio 3.600 dionica Zlati Petrov, osobi blisko povezanoj, znči darovanje članu obitelji. Taj dan na ZSE prosječna cijena 271,51 kn.
27.10.2010 Zlata Petrov otpušta 1.975 dionica temeljem Naloga za transakciju vrijednosnim papirima?? Taj dan na ZSE prosječna cijena 263,99 kn.
27.01.2010 Velimir Đurđević, član NO otpušta 2.000 dionica temeljem naloga za prodaju. Taj dan na ZSE prosječna cijena 314,54 kn.
01.02.2010 Tomisalv Belamarić, član Uprave otpušta 2.669 dionica temeljem ugovora o darovanju, dakle ne putem burze. Taj dan na ZSE prosječna cijena 329,62 kn.
03.02.2010. Ivan Radotić, član NO otpušta 2.750 dionica temeljem prodaje. Taj dan na ZSE prosječna cijena 319,58 kn.
Dakle, Đurđević, Belamarić i Radotić su otpustili zajedno 7.419 dionica i umjesto 260 kuna koliko je danas, (a toliko je bilo i prije patke o WSE, INA je već digla cijelu burzu), utržili su cca 320 kuna po dionici (uz uvjet naravno da su darovanja bila fiktivna te da im je netko platio za dionice), dakle extra zarada 60 kuna po dionici što pomnoženo daje 7.419 x 60 = 445.140 kuna.
Pristojna zarada, dobro, još tu treba odbiti troškove objavljivanja patke o WSE, nije im to nitko zabadava radio…
Predlažem da prijavimo USKOK-u udruživanje u zločinačku organizaciju radi ostvarivanja materijalne koristi na štetu svekolikih malih ulagača na ZSE.Kao krunskog svjedoka imamo Alabamu.
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

FI pozitivan
Poslovanje sa dobiti za proteklu god
Novo sklopljeni poslovi u mj dana cca 1 milijardu kuna
Nagrada za sve to u mj dana MINUS 27%
TO JE ZSE

…Evropa Zdaj…svašta ste to vi pobrkali…pogotovo vam nešto sa godinama ne štima…još manje sa Uskokom i krunskim svjedocima… [rolleyes]

…Evropa Zdaj…svašta ste to vi pobrkali…pogotovo vam nešto sa godinama ne štima…još manje sa Uskokom i krunskim svjedocima… [rolleyes]

Pardoniram, no tipfeler je očit.
27.01.2011 Velimir Đurđević, član NO otpušta 2.000 dionica temeljem naloga za prodaju. Taj dan na ZSE prosječna cijena 314,54 kn.
01.02.2011. Tomisalv Belamarić, član Uprave otpušta 2.669 dionica temeljem ugovora o darovanju, dakle ne putem burze. Taj dan na ZSE prosječna cijena 329,62 kn.
03.02.2011. Ivan Radotić, član NO otpušta 2.750 dionica temeljem prodaje. Taj dan na ZSE prosječna cijena 319,58 kn.

O.k. onda ovako: koliko vas je od mene dobilo info. kakvo će biti FI (tjedan dana prije objave) I da od Varšave ništa? I kako sam ja to mogao znati? Ja sam vama pomogao, da vidim sada vas.

Ja ti na žalost mogu samo popravljati ocjene…, zahvaljujem se na svemu…. [wink]

alo, stručnjaci?
kako ste?

nema ih, jelda?

Zar i ti sine Apoksiomene…, rekao si nakon FI da ovo ne vrijedi ni 220 kn…, pa eto tebe nazad.., trejder ostaje trejder…
[/quote]

ja i dalje stojim da firma sa ovim poslovanjem vrijedi 200-250kn.
ono prodano po 320 počeo sam pomalo vraćat, a nemam nista protiv da cijena sklizne jos.
trejder ili netrejder, mi smo ovdje da zaradimo.
netko investira, netko trejda, netko nista od svega.

bitno je samo na kraju kad se podvuce crta jesi u plusu ili minusu i koliko, sve ostalo je nevazno [thumbsup]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Skrbnički račun Erstea prodao je 20.253 dionice Dalekovoda i napustio vlasničku strukturu.

New Report

Close