DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 12.11.2024. u 20:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,76
11.620
3,090
3,74
3,76
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Po prometu danas smo (trenutno) No. 1. HT je drugi iza nas. Osnovana je sumnja da se radi o organiziranom zloči….mislim reči….dioničarskom pothvatu. [cool] [shocked]

marcello

Kao da svaki dan netko izgubi živce i kapitulira i proda, gurajući cijenu dolje. Ne radi se o dramatičnom jednostrukom padu, nego o stalnom pomicanju linije otpora prema dolje. E sad, koja je crta obrane kad će se reći dosta?

ja se prije 210-220 ne uključujem. rezultati DLKV su loši, firma nema vlasnika, vani rade po damping cijenama, a sad su još počela i ova sranja po Libiji, Alžiru, Jemenu, Bahreinu…a i kod nas bi moglo gadno zakuhati za koji dan.
zato neka pare lijepo spavaju dok ne bude povoljna cijena na burzi [yawn]
[/quote]
Po meni ćeš se ti dobro načekati.Ova cijena je OK.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Po prometu danas smo (trenutno) No. 1. HT je drugi iza nas. Osnovana je sumnja da se radi o organiziranom zloči….mislim reči….dioničarskom pothvatu. [cool] [shocked]

Kolega…….ali sve je plaćeno…………ili je to Luka mislio na one gemište prije emisije [undecid]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

U mjesec dana pad25% Ito sve nakon dobivenih poslova od milijardu kn i pozitivnog FI katastrofa od namjernog urušavanja ,a da se regulator trgovanja ne upita ZAŠTO I TKO TO RADI

Šuti i kupuj!!!
[thumbsup]

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

U mjesec dana pad25% Ito sve nakon dobivenih poslova od milijardu kn i pozitivnog FI katastrofa od namjernog urušavanja ,a da se regulator trgovanja ne upita ZAŠTO I TKO TO RADI

A šta bi se to konkretno regulator trebao zapitati?

I šta si ti video toliko positivno i ohrabrujuće u izveštaju, daj nas molim te prosvetli?

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Ako se malo prisjetiš među prvima je počeo član uprave.

[/quote]

Pa onda ih lepo prijavite regulatoru i neka on to istraži, a ne ovako svaki dan lelekanje kako vas je neko oštetio, a ništa se konkretno po tom pitanju nije uradilo. Barem se javno to ne zna.

Na stranu insajd informasije, resultati su bili loši i cena je pala. Obzirom da se od vrha korigovala za više od 20 procenata, nekome je to verovatno zanimljiv ulaz. Po meni je loše šta kupuje samo jedna fondovska grupasija (zasad), pa ispada da oni sada brane odnosno ispravljaju sopstvene greške tudjim parama, no možda su isti u pravu, a ja grešim. Videt ćemo.

Zna se gde je bilo prethodno dno i tamo je po meni poslednja tačka odbrane, ako procuri ispod moglo bi biti veoma loše, iako ja takav scenarij ipak ne očekujem. Dajem mu manju verovatnost. Ono šta je za mene problem je to šta će sad restrukturiranje i konsolidovanje potrajati i ne znam kada bi se mogle ostetiti naznake, a kamoli videti prvi positivni resultati, a do tada bi nažalost ova akcija mogla biti van tokova dogadjaja i smera kretanja indeksa… odnosno pasti u 2. plan.

No, videt ćemo i to, kako će, kad će i šta će da se desi…

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Udaraju naši a udaraju i partizani

U cemu je problem kolega…
cijena je padala jer je prodaja bila jaca od kupnje…
nitko ne "ruši" i "diže" dionice…

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

[/quote]
Možda sada kupuje

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

FI je pozitivno to je vidljivo dobit postoji

HANFA šalje upit zašto je dionica narasla 10% firma je dužna da se očituje ,a zašto isto tako ne vodi računa kad se krvnički siluje pad bez ikakovg razloga

New Report

Close