DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 13:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,68
14.852
4,036
3,68
3,74
1,66%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

hoćete reći bakice da dionica hvat zrak prije zarona?

Žilav nešto ovaj DLKV na 27x, hoćemo gore ili dolje…

Vidim još se druka za dolje…, recimo da rokne još nekih 10% pa margini počnu pucati ko kokice, jel onda povoljna cijena za ulazak ili ni to nije dovoljno nisko za ulaz, a ako upadnete jel to onda razlog da se prestane drukati za pad ili…

Jel mi netko može reči (tehničkim riječnikom) dokle ćete drukati nadolje i koja je optimalna cijena za ulazak…, pa da se i ja ponovim.., eto…

Baš htjedoh uočiti.. već 90 minuta nema transakcije kad bum po bidu opet, ja stvarno neznam tko tu koga…

i onda na warsavsku burzicu [rolleyes]

nevjerojatno, zar još ima netko na forumu da vjeruje u te bajke? [shocked] [lol]

Meni prijatelj radi u DLKV, inženjer ali ima veze i sa financijskom stranom priče. Kaže da će kupit dionice kada se pola ljudi otpusti, koji ništa ne rade a primaju velike plaće, koje su im doduše u zadnjih godinu – dvije smanjene. Veli da se uzimaju se posli sa profitom nula ili oko nule, samo da se zaradi za plaće. Jest da firma ima tržiše i proizvod, da to nije biti upitno. A ovaj plan restrukturiranja je zapravo na tragu njegovih riječi.

Vidim često se piše da neće više biti lukrativnih, višestruko naplaćenim poslova od HAC-a i sličnih. Mislim da to i nema velike veze sa dobiti firme, jerbo te pare nikada i nisu ostajale u DLKV-u, Dalekovod je bio samo tranzitna točka, otišlo je to dalje…

BTW, jedan od grejtist šits ovog stoljeća, naša PM

"Potpredsjednik vlade za investicije gotovo da ne može podići glavu od posla jer veliki strani investitori dolaze u Hrvatsku i žele ulagati", istaknula je [thumbsup]

Žilav nešto ovaj DLKV na 27x, hoćemo gore ili dolje…

Vidim još se druka za dolje…, recimo da rokne još nekih 10% pa margini počnu pucati ko kokice, jel onda povoljna cijena za ulazak ili ni to nije dovoljno nisko za ulaz, a ako upadnete jel to onda razlog da se prestane drukati za pad ili…

Jel mi netko može reči (tehničkim riječnikom) dokle ćete drukati nadolje i koja je optimalna cijena za ulazak…, pa da se i ja ponovim.., eto…

Baš htjedoh uočiti.. već 90 minuta nema transakcije kad bum po bidu opet, ja stvarno neznam tko tu koga…

Zveknulo je na prometu od svega par milja što je ekvivalent 2-3 srednja privatna investitora i zanemarivo je u odnosu na broj dionica pretovaren na znatno višem nivou.

Trenutno je poluvrijeme pa su pustili djecu na teren da se igraju sa đeparcima u vremenu do drugog dijela utakmice i skoro je nemoguće nešto ozbiljnije kupiti.

Što se tiće cijene za ulazak, ovisi o tome koliko misliš uložiti. Ako se zabavljaš sa par desetaka tisućica možeš čekati da prvo krene, ako je par milja, sve što uspiješ skupiti po ovim cijenama meni dobro zvuči jer je i za parsto tisučica več problem skupiti…

Da i ja malo drukam… [smiley]

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

i onda na warsavsku burzicu [rolleyes]

nevjerojatno, zar još ima netko na forumu da vjeruje u te bajke? [shocked] [lol]
[/quote]
I belive I can fly!!!

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

Ja sam danas kupovao DLKV oko 271,10-271,50 vidjet ćemo jesam li bio dalekovidan.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Meni prijatelj radi u DLKV, inženjer ali ima veze i sa financijskom stranom priče. Kaže da će kupit dionice kada se pola ljudi otpusti, koji ništa ne rade a primaju velike plaće, koje su im doduše u zadnjih godinu – dvije smanjene. Veli da se uzimaju se posli sa profitom nula ili oko nule, samo da se zaradi za plaće. Jest da firma ima tržiše i proizvod, da to nije biti upitno. A ovaj plan restrukturiranja je zapravo na tragu njegovih riječi.

Imam i ja par jako dobrih poznanika u Dalekovodu i mogu ti rec da sam istu pricu slusao i kad je dionica bila 150 kn a to je bilo prije krize i prije onog velikog rasta. Ja sam recimo radio u htu godinama i kad pomislim kakve tamo ekipe ima istu stvar bi rekao bilo kome a opet imam dionice hta jer rezultati i trzisna pozicija su nesto drugo.

Takve komentare ljudi koji rade u firmama koje me zanimaju uglavnom dozivljavam kao dodatan potencijal da stvari krejnu nabolje.

U prolom tjednu :

RB Dioničar Broj %
1. CURATUS D.O.O. 228.650 9,97%
2. Erste Plavi OMF 136.528 5,95%
3. PBZ D.D. 67.352 2,94%
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92%
5. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92%
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 40.640 1,77%
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 28.389 1,24% +350
8. AZ OMF 24.992 1,09%
9. MILIČIĆ LUKA 22.469 0,98%
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 20.253 0,88% +450
UKUPNO 657.278 28,66%

Samo vi rasprodajte. TOP10 stidljivo skuplja [lol]

dokupio po 272,00 kn!!

kako će isplatit plaće za naredna tri mjeseca ? poslovi nula, a dobit malena:)

Cookie Monster

U top 10 nalazi se 28,55 % dioničara . Za donošenje konkretnih odluka o otpuštanju VIŠKA RADNIKA-
NEMA DOVOLJNO GLASOVA ? Gdje je ostatak dionica – KOD TIH ISTIH RADNIKA – U DALEKOVODU-
od kojih svi imaju pomalo- i tamo sjede – i dobivaju plaću- a NITKO IM NIŠTA NE MOŽE??

Pa, ako je tako- zar ne vidite problem ?

Treba naći strateškog partnera / dokapitalizacija / otkupiti VEĆINSKI UDIO- razjuriti neradnike-
Pardon, to se kulturno zove RESTRUKTURIRANJE
i POSTAVITI STVARI NA SVOJE MJESTO ! [lol]

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close