DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.12.2024. u 23:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,45
20.744
6,005
3,42
3,48
1,16%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Treba mijenjat upravu, sva ova kriza je nastala zbog odmicanja od core buissnesa, da je firma ostala vjerna proizvodnji uglavnom ovjesne opreme do ovoga nikad ne bi došlo.
Oni su najodgovorniji i u normalnom svijetu bi bili davno smjenjeni.
Ti isti su navikli poslovat po općepoznatim navikama na našem tržištu, teško da se oni mogu promjenit i postat uspješni moderni manageri.

ova najava restrukturiranja mi govori da dioničarske muke nisu ni iz daleka gotove.
a ko će još završit krvavih gaća, vidjet ćemo. [yawn]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Otkud ti informacije

Nije bitno……..a tek sam počeo……….bio sam fer pa sam šutio da se dobar dio vas može iskrcati. Sad je na 275, tu je erste plavi kupovao, pa mislim da više neće biti većih poremećaja (neko vrijeme)

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Ostavi se burze jer ćeš biti ošišan do kraja…

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

Otkud ti informacije

Nije bitno……..a tek sam počeo……….bio sam fer pa sam šutio da se dobar dio vas može iskrcati. Sad je na 275, tu je erste plavi kupovao, pa mislim da više neće biti većih poremećaja (neko vrijeme)
[/quote]

[proud]…, respect….

Poslje ovih katastrofičnih predviđanja od strane nekih forumaša zapitam se u kojoj zemlji živim. Nije li ovo ipak Hrvatska u kojoj je večćna građevinaca u debelom minusu, gospodarstvo u kolapsu, a građevinski radovi na nuli. Posluju u plusu, pogođenih poslova za oko 180 mil EUR unaprijed, a vi se raspisali kao da je pred stečajem. Koliko sam primjetio neki su pisali da se kupuje budućnost na nekim dionicama izgleda samo tamo gdje nekima paše….

Ostavi se burze jer ćeš biti ošišan do kraja…
[/quote]
ha,ha već sam na dobrom putu za šiš,šiš…..

Stvarno mi je nevjerojatno koliko naivaca na našoj burzi još uvijek ima. Mislio sam da su isti izumrla vrsta kad ono klinac.
Iskreno ne žalim se, jer sam danas uživao kupujući DLKV na 275 kn i niže, ali stvarno mi nije jasno kud Vas je sve uhvatila panika i prodajete ko da nema sutra. Pa cijena je pala, na pomeni sasvim korektno izvješće, 45 kn i vi i dalje trpate po Bidu.
Već sutra ćete požaliti i opet će se potvrditi da špekulantima koji se ne mogu odhrvati emocijama i panici nije mjesto na burzi. U biti je, jer kako bi drugi zarađivali [lol].
Svi ste pisali hvalospjeve kad je cijena bila na 320, a sad na 270 ništa ne valja. Presmiješno.
I na kraju. Hvala prodavačima i vidimo se sutra [smiley]

@edomajka evo ti stotka..i ja kupovao danas po 275 a sutra ću i po 280 ako bude prilike jer mi stiže lovica…. [thumbsup]

Koliko ima paničara, danas se moglo vidjeti glatko, primjerice, kupnja na 272kn i 275kn, isto prodao na 280 i 281 i kupio nazad na 274-275kn.
Hvala nervoznim dioničarima!
[thumbsup]

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

@edo.., Lojtra i DENIRO…@…,

Eto kupili ste, drukate za rast (bez puno argumenata) i sad to pokušavate uvaliti za 10-tak % više… ili spriječiti daljnji pad dok se stanje ne ladne…

…ako smo išta do sada naučili je da kad se kamenčić na DLKV počne kotrljati nadolje..ide sve dok i najveći optimist ne počne prodavati…, evidentno je da ste kupovali "poklonjene" dionice u odnosu na cijenu koja je bila neki dan…., jasno…, no nakon ovakvog izvješća da cijena rokne dan-dva i to je to …., i slijedi još brži oporavak cijene…malo sutra…, moguće je da se cijena zbog ultra oversolda lagano vrati i bude odbijanac na znatnijem prometu…., ali tko se dva puta opeče na istoj stvari puše i na hladno…,

Po meni ova cijena za dugoročnije i nije loša za ulazak… i dno se teško može pogoditi…, ali da je nakon dva dana dostignuto…., nakon ovakvih vijesti…. baš i ne vjerujem…

Erste je kupio po 275 i dopustio da rokne ispod 220 i nije branio ili je… da ne ode ispod 200…, što ako i oni shvate da im baš sjekira i nije u med pala, a investicija im ne bude baš tako isplativa…

"Hvala prodavačima"…, a oni pak kontaju "hvala kupcima" utekli smo hvala bogu nismo roknuli ko Belje…

Iskreno da je "netko" htio otjero bi ovo u blokadu bez po muke, ali to nije bio cilj…

Tko će ovu noć mirnije spavati…, današnji kupci ili prodavači…., hmmmm, nisam ni jedan od navedenih…. [wink]

pročitao sam financijsko izvješće za 2010. iz bilance se može zaključiti da su u gadnoj situaciji.kratkoročne obveze su više nego dvostruko veće od dugoročnih, a to je omča oko vrata.kada se od ukupne imovine odbiju potraživanja za koja se može pretpostaviti da neće biti naplaćena ( potraživanja od države i kupaca koji su ciknuli-likvidirani), cijela firma vrijedi dvjestotinjak milijuna više od obveza, te u 2011 nemožemo očekivati ništa spektakularno.

New Report

Close