nema veze, sad će oni objavit koji posao [thumbsup]
od toliko poslova prošle godine ni 5 milja dobiti da skucaju.
čini mi se da je ovo samo vrh sante leda od problema.
dobro je govorio kolega bigboss, tik.tak, tik tak….BUUM, tempirana bomba [undecid]
sad kad je rezultat još i gori krenuo je rast [lol] sanjam dan kad ću napustit burzu i živjeti ko normalan čoek.
izgleda da DLKV te poslove vani dobija zbog damping cijena, pokrije si samo troškove i to je to. ako se preračunaju u nekom većem poslu, bit će gadno. dug im je ogroman i fali samo jedan malo veći kiks da sve ode do đavola
Zaboravio sam reći da sam kupio 100 kom po 275 kn. [thumbsup]
E to je onda druga pesma…. no čuvaj se, ovde već imamo i dauntrend konfirmejšn… a ni Crobex nije uspeo da napravi novi vrh, a i vani se izgleda sprema neka manja koreksija… tako da… bolje da šutim.
Na duge staze valda neće da omaneš, iako na duge staze smo svi mi mrtvi…
[bye]
E to je onda druga pesma…. no čuvaj se, ovde već imamo i dauntrend konfirmejšn… a ni Crobex nije uspeo da napravi novi vrh, a i vani se izgleda sprema neka manja koreksija… tako da… bolje da šutim.
Na duge staze valda neće da omaneš, iako na duge staze smo svi mi mrtvi…
[bye]
[/quote]
fotije, daj već jednom napravi ‘koreksiju’ ove svoje disleksije…
izgleda da DLKV te poslove vani dobija zbog damping cijena, pokrije si samo troškove i to je to. ako se preračunaju u nekom većem poslu, bit će gadno. dug im je ogroman i fali samo jedan malo veći kiks da sve ode do đavola
Pa tako je, to ja govorim unazad 2-3 mjeseca, ali me nitko ne sluša.
Nema potrebe se sekirati zbog Dalekovoda. Samo da se podsjetimo što imaju pod sobom:
http://www.dalekovod.hr/grupa-dalekovod.aspx
Već godinama surađuju sa mnogim velikim igračima, npr. poput Statnett-a, tako da bi isti kada bi im bilo ponuđeno jedva dočekali da ih preuzmu.
[/quote]
To su samo pretpostavke…, a pravu istinu ćemo tek vidjeti na idućim izvještajima……, ili pak da netko na skupštini društva postavi ovo pitanje…, pa da svi znamo na čemu smo…
[/quote]
To su samo pretpostavke…, a pravu istinu ćemo tek vidjeti na idućim izvještajima……, ili pak da netko na skupštini društva postavi ovo pitanje…, pa da svi znamo na čemu smo…
[/quote]
Slažem se kolega, to ih treba pitati na skupštini……..a usput ih pitati i kada planiraju izlistanje na Varšavskoj burzi…….to je bitno…….ili nije?