DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bogme ništa od trgovine danas, svi pobjegli sa kupnje. Kome prodati dionice………. [lol]

zašto uopće danas prodavati?…. [undecid]

Izgleda da ovdje nitko nema pamćenje duže od 3 sekunde, sam Luka Miličić je prošle godine najavio pad prihoda od 30-ak %. S obzirom na veliku zaduženost (ajmo reći fiksne troškove i ne možeš im uteć) moralo je doći do pada dobiti.
Vaš link

Ma jasno, i sada bi trebalo valjda po istom osnovu dva puta rušiti dionicu. Jednom je to već
naprevljeno kada je išla ova najava o padu prihoda od 33%, (tada nije pomoglo niti jedna pozitivna
vijest: najbolje godišnje FI, ulazak u prvu kotaciju ZSE, novi ugovori, pa je dionica u navedenom peridou pala sa cca 430 na cca 220 kn) a sada bi to trebalo još jednom kada se obistinilo.
Također u nekoliko kvartalnih FI prošle godine je istakunuto kako nije bilo otpuštanja radnika u dogovoru sa sindikatom. Naravno da su išli na opciju otpuštanja kao većina da bi danas dobit bila
veća, ali eto oni su branili socijalu i ja im to niti ne zamjeram.

Izgleda da ovdje nitko nema pamćenje duže od 3 sekunde, sam Luka Miličić je prošle godine najavio pad prihoda od 30-ak %. S obzirom na veliku zaduženost (ajmo reći fiksne troškove i ne možeš im uteć) moralo je doći do pada dobiti. Vaš link

Ma Nikson sve se zna naravno.Jednostavno kupci moraju uvaljat neki burek da im se neki naivac uplete u mrežu da bi onda posle govorili kak je nergetski sektor s najvećim ulaganjima i tak to.Firma je iskazala dobit to je najbitnije.Nisu luzeri.I hvala bogu da ide restrukturiranje šteta kaj nije još prije.
[/quote]
Ne znam sve i ne mogu da znam sve, ali eto u mene dobro pamćenje pa pamtim neke stvari oko dionica u koje ulažem. Ako vas pamćenje ne služi imate internet browsere a u njima favorite pa si potrpajte linkove od vaših investicija.

Ja sam samo rekao da je bilo za očekivati pad dobiti e sad da li je ovo realno stanje ili su sakrili koji milijun od države to ne znam. Pretpostavljam da su se u trećem kvartalu malo zaigrali pa su prenjeli dio troškova na 4 kvartal. Iz ove moje ptetpostavke ja trajno postajem sumnjičav prema RDG-u DLKV-a. Više ću pratiti ukupne prihode jer je njih poprilično teško izvrdat naprosto izdao si računa koliko si izdao i šta se zbiva sa obavezama.

Naprosto mora se biti oprezan sa neto dobiti jer se može rezultat štimat kroz garancije, vrijedonosna usklađenje, zalihe, ostale troškove. Tako da ovaj rezultat može biti friziran na način da su sakrili od države koji milijun ali može biti da su i prikazali minimalnu dobit a realno su u gubitku.

Poanta je da ne mogu vječno prikrivat dobit ili gubitke tako da će se oni ukazati prije ili kasnije i sad treba pratit razvoj situacije sa poslovnim i financijskim restruktuiranjem i normalno pratit izvještaje.
Ja ću posebnu pozornost obratit na revizorovo izvješće za par mjeseci kad izađe (premda ni njihov izvještaj ne treba shvatit zdravo za gotovo)

Bogme ništa od trgovine danas, svi pobjegli sa kupnje. Kome prodati dionice………. [lol]

[/quote]

[/quote]

….tako se to radi u Hrvata,sve pošteno i po zakonu ,predlažem HANFU za nadopunu djelatnosti,tj neka se njezini djelatnici uključe i u suđenje nogometnih utakmica..iskusnih i poštenih nikad dosta!
Kad "ovce"malkoc razmisle skužit će da "Dalekovod" ( …odabrani) bolje i više zarade na burzi ,nego
od rada na tamo nekakvom Grenlandiću…pa tko je lud neka radi
Rekli bi neki …netko je dobro omastio brk,ili zavukao ruku do lakta u kantu s medom [thumbsup]
[lol] [lol] [lol]

POKRET OTPORA

Za sada dobili projektiranje, doći će na red i gradnja.

http://www.tenderi.hr/ausschreibungen/index~9227JE80767CB44C7654B69CA4BCAA944086948E449EA6BE924E584E789A9462A892724C6A8EB65EB856A85EBEB8BE748A8E5C50AA745C541&meta.htm

http://www.tenderi.hr/ausschreibungen/index~9227JE80767CB44C7654B69CA4BCAA944086948E449EA6BE924E584E789A9462A892724C6A8EB65EB856A85EBEB8BE748A8E5C50AA745C541&meta.htm

Kakav će ovdje odbijanac bit danas , ja očekujem stabilizaciju oko 300 do sutra najkasnije.

prošle godine su potpisali još veću gomilu poslova.
a dobit pala 95% [lol]

stvarno im vjerujem, ko i Juri Radiću odsad [yawn]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Kakav će ovdje odbijanac bit danas , ja očekujem stabilizaciju oko 300 do sutra najkasnije.
[/quote]

Izgleda da to samo ti vidiš… Ovi što prodaju ne misle tako.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Kako vam nije jasno da je dionica i pala s 2000 kn na 220 kn jer se očekivalo lošije izvješće. Pa lani je još bila dobit cca 100 milja kn a dionica se slomila. Sad slijedi obratno, dobit slaba a dionica će eksplodirati. Jeste li vi neki zalutali sa pašnjaka na burzu? Do maja garantiram 700-800 kn cijenu dlkv. [thumbsup]

Kako vam nije jasno da je dionica i pala s 2000 kn na 220 kn jer se očekivalo lošije izvješće. Pa lani je još bila dobit cca 100 milja kn a dionica se slomila. Sad slijedi obratno, dobit slaba a dionica će eksplodirati. Jeste li vi neki zalutali sa pašnjaka na burzu? Do maja garantiram 700-800 kn cijenu dlkv. [thumbsup]

Bojim se da će eksplodirati, ali opet na 220 kn [angry]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

[/quote]

Izgleda da to samo ti vidiš… Ovi što prodaju ne misle tako.
[/quote]

Kak ti znaš što misle ovi što prodaju….

Smjer je trenutno neminovan…, tako da većina misli opet kupiti, ali ne po ovim cijenama pa prodaju…
Evo na kupnji se natrčio jedan od 1000 komada koji misli da je ovo povoljan ulaz…, sada da li on tu pokušava braniti cijenu ili kupiti jeftino…, tko će ga znati, ako ga brzo smaknu idemo ispod 270…

Baš me zanima kako to ovi iz Erste plavog percipiraju….

[lol] [lol] [lol]

Hmmm…, da si rekao da do svibnja očekuješ cijenu negdje 650-700 bilo bi sasvim OK, no ovako…, ipak trunčicu pretjeruješ…, opet.., jučer si rekao da će na 400 dok popiješ pivo…., hmmmmm

New Report

Close