Država može pomoći radnicima Đakovštine;
Đakovština je očito pala zbog pranja žita za Agarkor d.d. i Žito d.d.. Sada bi država trebala zaposliti radnike Đakovštine u Žitu i Agrokoro preko ponude koji ovi nemogu odbiti .
Todorić se okoristio od tog žita, dobio od ove države korupcijom najveće carstvo u ex Yu, sad Todoriću smrade smrdljivi daj radnicim pare , zaradio si na njihovom žitu … bilo bi moralno. .. mrzim Konzum i Todorića .. Taj lik nema niti jedan proizvod iole kvalitetan, sve je podrđeno profitu, gadi mi se samo tako … kupujmo hrvatsko a dolazi iz afrike .. sad kad treba po zakonu dat pare za Belje žali se US, … govno jedno pedersko
@ Saladin
Dali se zna,tko je odgovoran za nestanak žita iz Đakovštine ?
p.s.Nisam upucen ali mi je strašno žao radnika i da ova Vlada ima malo morala……….ali ne samo Vlada, vec cijeli Sabor i svi politicari .
Možda bi se našao netko tko ima morala,ali njima fali nešto što se zove ”cojones”…
Pa ti vidi tko će biti prvi optimist.
Inače slažem se sa rečenim.
– nikako mi nije jasno zašto bogati dioničari Đakovštine ne pomognu one jadne radnike Đakovštine u onom vladinom logoru.
– I love this game.
Pozdrav !
ovo sta se deseva radnicima djakovstine je sumrak pravne drzave jer svi sve znaju i zna se kome je pokrao zito a ko kukolj
Jadni radnici su šutili i držali skale lopinama dok su krali u Đakovštini .
I sad njih 300 traži od nas koji plaćamo poreze da im isplatimo 30.000.000,00 kn !
Svakom po 100.000,00 kn !
30 miliona da im mi platimo otpremninu !
Pa nisu oni jadni radnici , mi smo jadni koji bi im morali dati lovu !
Pa tko je još dobio otpremninu u tvrtki koja je kihnula zbog lošeg rada radnika .
Šta će biti ako ovima damo lovu ?
Morat ćemo dati i ostalim lošim radnicima , koji hoće kruha bez motike !
Okrenimo se dobrim radnicima koji stvaraju nove vrijednosti !
– nikako mi nije jasno zašto bogati dioničari Đakovštine ne pomognu one jadne radnike Đakovštine u onom vladinom logoru.
– I love this game.
Pozdrav !
Tako je…evo hvale vrijedno,kolega lopina je sa radnicima Đakovštine na čelu kolone [thumbsup]
Izuzetno je teško ostati hladnokrvan na događaje oko prosvjeda bivših djelatnika.
U ovoj tragediji – problem je zasad dvostruki:
1. Neupućenost i potpuna neinformiranost bivših djelatnika bez točne pravne zaštite, a za to je
kriva opet Vlada …jer ne radi dobro sa sindikatima i svojim desetinama lijenih savjetnika- koji
sjede u toplim kancelarijama- umjesto da rade sa ljudima i traže rješenje za prosvjednike…
2. Potpuno izgubljena država , koja zaokupirana svojim uzdrmanim prijestoljem- ne vidi
načina aktiviranja socijalnih elemenata pomoći u takvim kriznim razdobljima za nezaposlene…
Prava tragedija i slika nezrelog kapitalističkog odnosa prema transformaciji malih radnih
organizacija i njihove propasti u globalnom širenju kompanija….. Za svaku osudu države koja nije
pomogla radnicima u najosnovnijoj socijalnoj zaštiti i pravima.
Pa nisu oni jadni radnici , mi smo jadni koji bi im morali dati lovu !
Pa tko je još dobio otpremninu u tvrtki koja je kihnula zbog lošeg rada radnika .
– a jeste škrtavi.
– pa nećete vi dati lovu, lovu će dati država.
– kako mislite da će tu dioničari dizati dividendu ako radnici ne budu radili ???
– a problem je stvarno jednostavno rješiv.
– tu država ima 30.75% dionica.
– ako su gospon Todoriću prodavali firme za 1kn pa valjda mogu i tim radnicima to prodati za 1kn.
– potom radnici angažiraju burzovnog stručnjaka gospon Lopinu i eto im love na burzi koliko god hoće.
– usput se dodatno napravi jedna dokapitalizacija i eto love koliko vam drago.
– a potom ponovno mogu krenuti u novi ciklus magije kako nestaje pšenica iz silosa.
– I love this game.
Pozdrav !
Izuzetno je teško ostati hladnokrvan na događaje oko prosvjeda bivših djelatnika.
U ovoj tragediji – problem je zasad dvostruki:
1. Neupućenost i potpuna neinformiranost bivših djelatnika bez točne pravne zaštite, a za to je
kriva opet Vlada …jer ne radi dobro sa sindikatima i svojim desetinama lijenih savjetnika- koji
sjede u toplim kancelarijama- umjesto da rade sa ljudima i traže rješenje za prosvjednike…
2. Potpuno izgubljena država , koja zaokupirana svojim uzdrmanim prijestoljem- ne vidi
načina aktiviranja socijalnih elemenata pomoći u takvim kriznim razdobljima za nezaposlene…
Prava tragedija i slika nezrelog kapitalističkog odnosa prema transformaciji malih radnih
organizacija i njihove propasti u globalnom širenju kompanija….. Za svaku osudu države koja nije
pomogla radnicima u najosnovnijoj socijalnoj zaštiti i pravima.
Treba zabraniti TV Dnevnik i slicne emisije, ovo je otislo predaleko.
To je prava istina .
Danas TV dnevnici (svi) služe kao škola za grebatore u predmetu : Kako doći do kruha bez motike !
U Hrvatskoj samo 300 tisuća radi na stvaranju dodane vrijednosti a ostali samo razmišljaju kako im oteti koju kunicu .
Osobno sam dobio otkaz ( bez otpremnine ) i odmah sutra (bez prijave na burzu) sam se samozaposlio.
I tu mi je krenulo .
Sada tek vidim kako su me u bivšoj tvrtci iskorištavali .