Evo kolega riješili smo pitanje ergele,nažalost na ulici uz pjesmu i mirni prosvjed,,,znači može se ,ali nažalost narod više nema strpljenja za nečije propuste Jadranka je puno toga napravila ali je u krivoj stranci i svi čemo joj biti zahvalni za koju godinu ,ali ovo vodi ka još večim prosvjedima ako vlada hitno ne raspiše izbore ljudi su gladni ogorčeni i bez ikakvih prava ,tu naj više stradavaju djeca i brakovi ,čudo je kako crkva šuti iako je narušito dostojanstvo najosljetivijih pitanja. [bye] [bye] [bye]
Mi neplačemo več vračamo milo za drago sa kamatama,evo pokazalo se istinitom tvrdnjom da je 90 posto pšenice prodano po nižim cijenama nadajuči se još nižim cijenama na burzi,nekako me ova vlada posječa na neke prijatelje koji su prodali inu i čekali da padne na 1600 a sad je 4000kn.A očekujemo i uvoz kvalitetne pšenice iz japana koja če lječit ,sigurno strpljenju nam je kraj,,,,,,, [angry] [angry] [angry]
Evo ovom što me kolči želim da radi 2 3 godine đabe i bolje da se nejavlja da znam ko je puko bi mu po dionicama pa izgubio ja 5mil.kn.Ali naše dionice rastu a gdje su vaše,,,, [tongue]
Evo neki dan su radnici tražili zaostale dugove i bili kod stečajnog koji je izjavio da nezna odakle bi ih namirio,,,,Vladajuča vlast lagano guši izabija ovaj dio slavonije u blato i sljepo crijevo,za 5km vožnje za školu morate platit 40kn,kao rodilište ,ortodont ,ovdje više ne postoji,ovako se kažnjava narod koji nije glaso za kra de ze. [angry]
mogao bi se kladit da g. milusic povremeno sam sebi proda poneku dionicu dkvs
dobro sam rekao. otkada g. milusic nije na forumu nema ni trgovanja dionicom na zse.
Pozdrav ekipi i svim radnicima sve naj bolje za 1.V.,,,,,nije istina več sam zagubio lozinku i pratim sve šta pišete ,vidim nisam puno propustio,a da nepričam da još nisam naplatio štetu od 2008 (legalno predan kukuruz i ječam).Imam trenutno puno obaveza evo idem se vozat sa kajenom možda vam pošaljem sliku .POZDRAV
Opet u fokusu Đakovština kako i nebi kod najave novih poskupljenja hrane cca 2012 godine,pokradeno i uništeno 90 posto đakovštine nekada nezamislivo da če otič u stečaj,međutim radi se tu o više stvari i večoj važnosti tj.pokušaju lomljenja kičme seljaku i uništavanju radnih mjesta da bi se raselio narod i došlo do
prirodnih bogatstava a živjet bi mogli samo odabrane političke poturice.Međutim brzo se nepravda otkriva jer stvarno je Država zakazala ali običaji i Slavonska žitnica ostaju vječno,stranke i vlade če padat i mjenjat se a nadam se da če povijest pokazat ko je ovdje unutrašnji neprijatelj.Najava tužbi i prosvjeda kako radnika tako i seljaka,,, [tongue]
Ništa od prosvjeda najavljena je isplata za rod 2009,međutim interesantno da Firma radi punom parom a i kamioni od pan peka voze žito,i cjena pšenice u đakovštini je među naj višima u regiji,također se vrti po radiju famozna prodaja ostalih djelova Đakovštine,,,,interesantno ipak cijena pada [wink]
Evo napokon smo dobili bitku sa korupcijom kriminalom,,,,poljoprivrednici koji nisu dobili svoje novce za predanu robu biti če isplačeni,,,,,,međutim sprema se prosvjed radnika koji traže svoja potraživanja,,,
i to čemo rjeđit ako ne sada onda sa drugom vladom nemam riječi sramota ,ljudi su doseljavali iz Bih i Dalmacije zbog poljoprivrednih proizvoda uz ovakvo stanje u svjetu moguče je da opet bude seobe naroda ali prvo čemo iselit vladu,,,,,ova firma ima i imat če budučnost veču od mnogih samo treba strpljenja,,,pozdrav istomišljenicima [cool] [wink]
@prijatelju milusic, nešto smo gadno pobrkali:
"Evo napokon smo dobili bitku sa korupcijom kriminalom,,,,poljoprivrednici koji nisu dobili svoje novce za predanu robu biti če isplačeni,,,"
Dok nismo osudili one koji su to napravili i od njih ODUZELI onoliko za koliko su oštetili državu (odnosno seljake) do tada nismo učinili baš ništa, ili ipak jesmo, poticali smo kriminal, jer oni koji su kriminal počinili ne moraju za njega materijalno odgovarati.
Po vama, milusicu, pravda je zadovoljena sa time što će država (nije slučajno malo "d") platiti poljoprivrednicima ono što je Đakovština primila od Agrokora?
Malo razmišljanja molim.
Da koje vi to obeštečenje spominjete ,,,da nam plate ukradenu robu po onim cijenama od 2007 sve je na sudu poslje uplate stižu od nas dalje tužbe kamate itd.Žao mi je radnika jer nisu dobili otpremnine i dionice to su pokupili veliki a ljude poslali na socijalnu a i to morate čekat 3 mj poslje ,,,,i gos.dali ste bili na prosvjedima kao ja kad več mene učite pameti,,,,i mislim da niste u toku pogledajte moje postove pa vidite ko je pobrko pojmove ,,,,ljep pozdrav uz napomenu može se to i vama dogodit.
[cool]