bez komentara vidim da se ide u očekivanom smjeru ,kao što rekoh firma ima vlasnika koji (danas sam bio u krugu)koji je smanjio potreban broj radnika te če ubuduče uzimat sezonce itd.Firma danas nije radila ,očekujem rasplet sličan INI.Treba strpljenja,zanima me dali Ivana 6 i lopina imaju kakih komentara. [thumbsup]
jesi li bio i na fitnesu?
http://www.jutarnji.hr/s-traktora-ravno-u-salon-za-opustanje/916039/
Ne skupio sam tonu starog papira pa sam išao vagat ,međutim zaštitar mi je sapčio da zbog praznika firma neradi ,pa sam razočaran otišo doma jer moram sutra opet ponovo u Đakovštinu …..kad ono gle skoro pao sa stolice Đakovština se vratila i odma naravno hanfa bi željela kaj tu ide da i mi pobremo koju kunu sve u svemu na papiru i dionicama ccca 1000euriča imeni neki pričaju ne isplati se delat u RH [wink]
Ovo je zaista luda zemlja uključujući i Zagrebačku burzu.Trgovati dionicama firme u stečaju čije su obaveze prema dobavljačima 920 miljona kuna a imovina prodana za 190 miljona kuna je neoprostivo ludilo. I tko kupuje te dionice nema blage veze o ničemu i ostat će bez gača. Nadam se da ima dovoljno novaca pa mu neće biti žao za izgubljeno.
Otkud vam potreba za komentiranjem, kako znate da ce dionicari ostat bez gaća ?
Imate kakav dobar info, ili pišete gluposti ?
Ja zadnje sto znam da je pipunić najavio nastavak proizvodnje, drugo se nebih usudio reći jer neznam.
[/quote]
Provjerite kako stoje dionicare zdenke i sloge pa nam onda javite saznanja. Firma je u stecaju s rasprodajom a ne restrukturiranjem
Firma ima vlasnika, država također se odrekla svojih potraživanja za 30 % vlasništvo,i to ide dalje…
Kako pukla vijest pola kupaca nestalo … Ovo je isto još neviđeno 😉 … Ostao samo BKC-R-A sa svojih soma kupnje i par sitnih riba do 10 , al doslovno par, biće BKC-R-1, i BKC-P-A ;)…
Neka, ovdje se ne bira kvalitet kupca, a cak i da se bira mr. BKC-R-A je Erste Class ;)…
Ne znam za vas ekipico al meni 17 i previse za mojih 600 preostalih , a poslije neka ode i na 3 glave ta Đakovština, ja sam sretan s ovim…
Prosjek ?
A ono .. 6.9 … znam , znam , koja budala je vidjela to kupovati …
Lopina , ne znam ko si al hvala na savjetima stari, iskreno da nije bilo tebe i tvojih zabavnih postova ne bi mi palo na pamet pratiti dražbu silosa, pekaru TENU i crnu Đakovštinu…
EKipa kad je vidjela ovo mi odma nabacila nadimak, sad me zovu Đakovština po ulici , ajme bruke , treba to istovarit što prije !
Živio Lopina, Živjela BKC-R-A ***obrisano***
Firma ima vlasnika, država također se odrekla svojih potraživanja za 30 % vlasništvo,i to ide dalje…
Nema firma ništa!!! Imovina je rasprodana za pokriće dugova!!!! Ovdje ide delistiranje!!!
ma ovo će hanfa vjerojatno poništiti (barem ovo danas, a možda i u srijedu), recimo zbog ‘manipulacije tržištom’.
Trebalo bi tu i par kaznenih prijava protiv manipulatora [angry]
ma ovo će hanfa vjerojatno poništiti (barem ovo danas, a možda i u srijedu), recimo zbog ‘manipulacije tržištom’.
Trebalo bi tu i par kaznenih prijava protiv manipulatora [angry]
[/quote]
A kad je padala za 100% nikom nista .
Dajte ljudi budite realni izgubili su neki na ovoj dionici . Ja sam drzao svojih 2100 .
Barem da mi se vrati ulog ali su uvijek neki protiv toga naravno .
Zar vas nije sram
Mislim da vi koji dosada niste prodali više nećete niti moći (isto kao i vi koji do sada niste kupili), barem ne preko ZSE. Ali poznajući naše investitore koji su svi mahom u plusu iako je krobeks zveknuo sa iznad 5000 na ispod 2000, siguran sam da su i sa đakovštinom svi u plusu i da su svi u ovom valu uspijeli prodat, a iako je promet bio svega 250 kkuna, siguran sam da je poneko zaradio i koji miliončić…čestitam svima…i hvala upravi, reviziji, i tijelima pravne države i institucijama koje rade svoj posao što su vam to omogućili…
siguran sam da su i sa đakovštinom svi u plusu i da su svi u ovom valu uspijeli prodat, a iako je promet bio svega 250 kkuna, siguran sam da je poneko zaradio i koji miliončić…čestitam svima…i hvala upravi, reviziji, i tijelima pravne države i institucijama koje rade svoj posao što su vam to omogućili…
Koji teatralni post, le grand finale… LOL nemate vi pojma.
Šta je ovo, netko je zaradio miliončić, a promet je bio 250 tisuća kuna ?
siguran sam da su i sa đakovštinom svi u plusu i da su svi u ovom valu uspijeli prodat, a iako je promet bio svega 250 kkuna, siguran sam da je poneko zaradio i koji miliončić…čestitam svima…i hvala upravi, reviziji, i tijelima pravne države i institucijama koje rade svoj posao što su vam to omogućili…
Koji teatralni post, le grand finale… LOL nemate vi pojma.
Šta je ovo, netko je zaradio miliončić, a promet je bio 250 tisuća kuna ?
[/quote]
Mislim da bi vama dobro dosao jedan sarkazam-detektor.Covjek se ocigledno samo našalio.