pod kaznenu odgovornost spada također ako kupite ukradeno,dali je znao ili nije .Probajte vi kupit nešta ukradeno znači roba vam se oduzima i dobivate prijavu.Samo što je Čobanković nagovorio seljake da neprodaju pšenicu i druge kulture ,,nego da je uskladište,,,,,stvarno vrlo zanimljivo i napeto. [lol]
ako već želite nešto napraviti i ako ste dioničar DKVS-a evo jedinog recepta ;
1. Dignite Ustavnu tužbu ( ne košta puno ) pro protiv nezakonitog stečaja jer se nisu odradile prethodne zakonske obveze odnosno objava javne ponude o preuzimanju dioničara preko 10%
2. Nakon toga sve ovo drugo dolazi u obzir
Netko mora diči Ustavnu tužbu za nezakonitost stečaja, sve drugo je prazna slama.
Ja vjerujem u institucije države uskok policiju i financiskupoliciju,kao što sam naveo1.pokrali su nam pšenicu i ostale ratarske kulture2.dionice su nam pale,3.nova stavka je da smo i ove godine predali pšenicu u Đakovštinu tj u Žito.E sad malo razmišljajte dali bi sve to napravio da nevjerujem u bolje dane
ako dođe do tužbe napravičemo svi,ovako je bolje polako i bez panike rješenje mora doči. [cool]
pa s čime se ovi na zse bave pa to je van svake pameti. transakcija od 31 kunu ilit 5,4$ se provjerava. pa to je netko očajan htio nešto negdje, a da niti sam ne zna što postići
Cijenjeni kolega,
to možda Vama izgleda čudno, ali državna tijela rade svoj posao.
Ali, slažem se s Vama, ne treba se zamarati s ovakvim transakcijama, kao što se ne treba zamarati s transakcijama na HDEL-R-A gdje se uredno manipulira sa par stotina kuna kako bi se pokazalo da dionica ne pada ili da ima trgovine. Sve da se Rodijaci uspiju izvuči iz čađare
LP
[cool]
Čobi dogovorio sa Mitrovičem vratit obeštečenim seljacima žito kroz prodaju 1.objekta još u Utorak nigdje nisam pročito u novinama.Kina na otvaranju 2 posto u plusu.mislim da bi se ubrzo trebalo iči i na pravosuđe koje je isto korumpirano i sve prijavljivat europskoj uniji ovako bi mogli izvjesit.90 posto slučajeva je rješito na druk interpola i eu suda. [bye]
Još jedna bolja vjest Pan Pek unajmljuje Tenu….. [proud]
…a šta leži iza toga preuzimanja, rascjepkavanja Đakovštine, a nije mi jasan razlog zbog kojeg se pipunić odriče tene, nije valjda toliko lud da misli da će mu pan pek dozvoliti kupnju na javnoj dražbi a ovi će dotada konsolidirati snage u teni i proširiti proizvodnju kako najavljuju!
…ako ovako ostane a čini se da hoće, u tome slučaju Đakovština gubi brend ako je kupi pipunić
bolje da je više poduzetnika i jedan koji če odležat….a i struktura mi je interesantna iz svake regije jedan i onda vam to kolega u slučaju frke ide Eci peci pec…….sve u svemu ide nabolje ko….zna ko još tu dolazi,da uzmu opciju… sve nama… postoji rizik za plačanja kamata sudova u RH i izvan,ovako se ide u dobrom smijeru a ove godine imamo pomoč odozgo ,u okolici velike štete od klimatskih promjena.
Još če se tu u budučnosti stavljat vjetrenjače sa solarnim pločama pa neće biti duga za el.energiju.Kolega sve u svemu ja sam uvjeren da stari ljudi nisu bili blesavi a mi smo na vrhuncu tehnološkog razvitka.
[cool]
Četvrtak, 8.7.2010. 14:33
Tena u zakupu Pan-peka
Stečajni upravitelj Đakovštine d.d. Perica Mitrović potpisao je s predstavnicima tvrtke Pan-pek iz Zagreba ugovor o zakupu Tene, odnosno pekare i korane, jednog od profitnih centara posrnule đakovačke tvrtke. „Pan-pek je poznata tvrtka koja se bavi proizvodnjom pekarskih proizvoda i imaju znanje i moć da povećaju kapacitet Tene, čime će se u prodaji povećati i cijena“, pojasnio je Mitrović.
Prema njegovim riječima, zakupoprimac se obavezao da će zaposliti svih 86 radnika iz proizvodnje i pratećih službi Tene i korane, a Pan pek je iskazao i zanimanje za kupovinu nekretnina tog nekadašnjeg profitnog centra.
Pan- pek, ističe stečajni upravitelj Đakovštine, planira otvoriti nekoliko novih prodavaonica u Đakovu, ali i u još nekim većim mjestima ovih dviju županija. S obzirom da su Tena i korana dosad bile u zakupu osječkog Žita, izdvojene su iz tog ugovora i sklopljen je direktni ugovor o zakupu s Pan-pekom. Ugovor stupa na snagu 1. kolovoza, mjesečni zakup je 15.000 kuna, a traje do okončanja prodaje. S tim u vezi stečajni upravitelj Đakovštine ističe da nije presudan iznos zakupa, nego nastavak proizvodnje, čime će se povećati i vrijednost objekta.
http://www.radio-djakovo.hr/show/clanak/5847/naslov–Tena_u_zakupu_Pan-peka/
Još uvijek nisam čuo nikakvu vijest o nekakvoj istrazi ili slično vezano uz lažirana financijska izvješća ovjerena od strane revizije. Ispravite me ako griješim.