kaže meni frend koji se kuži u stečajeve da je ovdje stvar svršena, samo da se odrade još neke formalnosti i više neče biti DKVS-R-A jer će firma da bude ugašena-
nemam DKVSi ne mislim kupit al eto samo da znate što se ovdije sprema
Pogledajte kolega stvarno šta se sprema,,,,,,,Dnevnik hrt. [lol]
kaže meni frend koji se kuži u stečajeve da je ovdje stvar svršena, samo da se odrade još neke formalnosti i više neče biti DKVS-R-A jer će firma da bude ugašena-
Prijatelj ti je zaboravio reči osim ove savršene torije slijedeće ;
Prva dva dioničara Đakovštine u postupku dokupa dionice, a prije stečaja, slućajno su zaboravili objaviti javnu ponudu o preuzimanju Đakovštine, a prema Zakonu o vrijednosnim papirima, obzirom da su prešli visinu od 10% udjela Đakovštine.
Drugim riječima stečaj je nastupio prije zakonske obveze o preuzimanju, a što zakonski nije moguće ????
Prva dva dioničara Đakovštine u postupku dokupa dionice, a prije stečaja, slućajno su zaboravili objaviti javnu ponudu o preuzimanju Đakovštine, a prema Zakonu o vrijednosnim papirima, obzirom da su prešli visinu od 10% udjela Đakovštine.
Drugim riječima stečaj je nastupio prije zakonske obveze o preuzimanju, a što zakonski nije moguće ????
[/quote]
otvaranjem stečaja prestaje zakonska objava ponude za preuzimanje jer nitko ne može preuzeti društvo nad kojim je otvoren stečajni postupak.
[/quote]
otvaranjem stečaja prestaje zakonska objava ponude za preuzimanje jer nitko ne može preuzeti društvo nad kojim je otvoren stečajni postupak.
[/quote]
ZnaĆi prvo je nastalo jaje, a ne kokoš ??
Obveza preuzimanja Đakovštine je nastala još prije nekoliko godina, a nije napravljena ponuda, a stečaj ove, pa nisam siguran u tvoje redosljede obrnuta abecede.
Dodano je pitanja kako onda mogu biti dionice Đakovštine na burzi, a ona više ne postoji ???
Tu neko jako mulja .
haha, koje gluposti možemo ovdje pročitati [lol]
sasvim svejedno je li postojala obveza javne ponude ili nije, sad je otvoren stečaj i gotova priča, piši kući propalo. možete jedino tužiti ove koji su trebali dati javnu ponudu, a nisu, samo mislim da su vam oni u zatvoru [lol]
Likovi iz sindikata su opet odradili prljavu igru koju su kao i uvijekdo sada popušili naivni radnici. Sada će pokupiti svoje prnje i na ulicu, a Pipunić će biti gazda koji se vozi u mercedesu. Ovo nije ni trebalo ići u stečaj, a svi podaci, kao i priča o nestanku žita su lažirani samo za jedan cilj, kako pokrasti radnike.
haha, koje gluposti možemo ovdje pročitati [lol]
sasvim svejedno je li postojala obveza javne ponude ili nije, sad je otvoren stečaj i gotova priča, piši kući propalo. možete jedino tužiti ove koji su trebali dati javnu ponudu, a nisu, samo mislim da su vam oni u zatvoru [lol]
Obvezu javne ponude nadzire Hanfa, a likovi koji su trebali dati ponudu u zakonskom roku nemaju veze s upravom, već su to prvi dioničari .
Drugim rječima na Ustavnom sudu se može osporiti stečaj
Kol.nešta smo riješili,a dobili smo i obavijest o stavljanju naloga na ZSE,tako da čemo znati tko nas ……… [proud]
Netko veći izlazi danas, vjerojatno nekiigrač iz top 10…kupuje puno malih, samo mi nije jasno kome oni to misle prodati nakon što kupe po 6-7 kn?? [huh]