DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lijepo za vidjeti
cijela burza tavori a dkvs laganini prashi

Postanite Eu-robovi

nešto krćka u kotliću nema više jeftinog mesa za ćobanac kuha se polako ali sigurno

čobanac poćeo lagano kljućat

Ne znam, ali pazite da opet ne budete zadnji!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

ne znam ja čekam kad će taj slavonac il slovenac početi istovar
jel znaš možda il ne znaš možda

Postanite Eu-robovi

Netko je poskidao 3000 komada s prodaje (sve do 18 kn). Na prodaji je sada samo 27.700 komada. Sutra bismo mogli biti na 20 kn [smiley]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Netko je poskidao 3000 komada s prodaje (sve do 18 kn). Na prodaji je sada samo 27.700 komada. Sutra bismo mogli biti na 20 kn [smiley]

samo ako probije 19kn 5233 komada je na prodaji

samo ako probije 19kn 5233 komada je na prodaji
[/quote]

Ako ne nestane uskoro (što nije isključeno) taj bi nalog mogao biti pojeden u jednom potezu kao i ovi danas na 18 kn

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

sutra ulazi ovaj bezbroj i ostali neubroj
al nemojte im prodavati ispod 20 kn

imal tko info kace taj slavon il sloven sto li je to pocet prdavat

lopina kakvo je stanje s top 10
imal promjena

Postanite Eu-robovi

sutra ulazi ovaj bezbroj i ostali neubroj
al nemojte im prodavati ispod 20 kn

imal tko info kace taj slavon il sloven sto li je to pocet prdavat

lopina kakvo je stanje s top 10
imal promjena

Slovenski slavonac je bacio petarde i sve nas uplašio.Već nekoliko dana nije prodao ni jedan komad.Ali sutra je novi dan.
Danas se uglavnom tuklo po ASKU, a što znaći da su trejderi uglavnom pometeni.za kupiti
nekolko tisuća komada zaista treba ići prema 20.Ali ovakve dionice su lude.Mogu na 20 i više,ali i
nazad.Nikada ne znaš.Ali bitno da diše.

ovi trejderi na đakovštini me jako podsjećaju na klince iz moje ulice kad se igraju rata, pa jedni po drugima tuku drvenim puškama i drvenim pištoljima uz povike trrrrrrrrrrrrrr…
a vi trejderi šta još ne vičete trrrrrrrrrrrrrrrr?…kad to krene na 8 budete vi vikali jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj !!!!! [lol]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

ovi trejderi na đakovštini me jako podsjećaju na klince iz moje ulice kad se igraju rata, pa jedni po drugima tuku drvenim puškama i drvenim pištoljima uz povike trrrrrrrrrrrrrr…
a vi trejderi šta još ne vičete trrrrrrrrrrrrrrrr?…kad to krene na 8 budete vi vikali jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj !!!!! [lol]

Kada odlučite rušiti na 8 javite.Dati ćemo vam po 9.Nema problema.I kako bi za to trebalo barem
dvadeset trideset tisuća dionica vi očito pripadate grupi jer imate više računa sa manje od
8.000 kom.

Varate se.Ovdje se radi o bojevoj municiji.Ovo nisu virtualne igre.Ali da je stresno, jeste.Sve ove
oscilacije je teško trpiti.Vidim da i vi aktivno sudjelujete.valjda ne samo kao promatrač.

New Report

Close