dobićete vi od sizifa sve po pet kuna, bez brige…
danas je recesija, rezerviraju se još samo knjige po čitaonicama i ljubavna sjedala u cinestaru…da l ste tog papira dosta nakupovali kad je ono bio 15-16 kuna….mislim da ste pretjerali s kupnjom, potrošili ste sve pare namjenjene dionicama đakovštine i sad nema para za dizanje cijene, sad samo može dolje…. [thumbsup]
VA ukazuje na pad DKVS-R-A na oko 13-15 kn u narednih petanestak dana. lijep pozdrav
Sjetio sam se ove prognoze kolege voleya od 22.02.2010. Tada je DKVS bio na oko 20 kn uz trgovanih preko 30.000 dionica.
Prosječna cijena 08.03. 2010. bila je 13,88 kn (10.690 komada).
Svaka čast kolega voley, opet točan pogodak i cijene i roka! Split009jr i tigrus mogu se pokriti ušima kraj vas [thumbsup]
mic po mic, DKVS je opet sve bliže 20 kn. moglo bi ovdje stvarno ubrzo doći do velikog čišćenja sve prodaje ispod 20 kn. tko će prvi krenut? ja ću se pridružiti [thumbsup]
nema nam više lopine ovdje? nije valjda sve prodao na 14 kn pa sad muku muči [lol]
A gdje vam je sada LOPINA ? stvarno ima dobar nick,ha ha
Uvalio vam bisere i odmaglio u brodare.
Ja danas kupio preko 850 kom i prodao oko 400.Bilo je već o vrijeme za mali odbijanac.Imam veći broj dionica ,ali udio DKVS u portfelju mi pada s obzirom na pad dionice.40% portfelja u DKVS.Mislom da je to velika izloženost riziku.
Brodari su mi interesantni.Naročito LPLH jer se trži ispod trečine BV i po tom pokazatelju
tri puta jeftinija od precijenjene ATPL.
Ovo će možda stvarno biti biser.Ako to bude ja ću to i dočekati.Ali do tada ćemo trejdati.Pa i
SLPF će ostati bez municije.Ako nastavi pad dokupljujem,ako raste prodajem.Udio u portfelju
ne smije biti veći od 40%.Pametno bi bilo 20%,ali ovdje sam više izložen jer se radi o sigurnom poslu i nastavku proizvodnje.Biznis se ne gasi,pa je i rizik gubitka manji.
[/quote]
Ovo se dogodilo na dan kada je cijena bila najniža.I zaista ste u pravu da sam nešto proda po 14
tih 400 kom,ali sam prije kupio 850 po 13 i koju lipu.Dakle,povečao svoj broj dionica i zeru iztrejda.
Dva zadnja dana nitko ne tuće po bidu gdje najčešče imam dva naloga po nekoliko stotina komada.Ali ne prolazi.Moje prodaje su previsoko i ne prolaze i stalno podižem letvicu.Logično.
Međutim,ovdje se primjećuje akumulacija i to sve jača što je bliže kraj dana.Slično VLDS.
Bez novih vijest nema dovoljno dionica po ovim cijenama.Ovaj debilni SLPF je srušio cijenu.Veći
utjecaj je imao psihološki utjecaj da izlazi sa 132.000 kom ,nego ovih prodanih desetak tisuća komada
što ukupno nije niti 200 k kn.Ipak su neki pobjegli u strahu.
Da li je SPLF odradio ovaj pad za nekog potencijalnog kupca-preuzimatelja ili su stvarno debili,
kao što kaže Ivana 7.Svaki tukac je mogao izaći na 20 sa preko 50.000 kom.
Svakog dana napredujemo sve više i više.Do prije mjesec dana bili smo u bedacima,pa smo ušli
u redovno poslovanje i u samo mjesec dana ušli iz teće lige danas smo u drugoj tj.
blokada je na + ili – 15 %.Do sada 25%.
Sa eventualnim izlaskom iz stečaja mogli pi postati zvijezda ZSE,čak kandidat za ulazak u crobex.
Ovo ja ozbiljno,a opoziciji prilika da me demantira.Ili su se nakrcali na 13 do 14 pa im pad ne odgovara.Nešto su umuknuli.
Ali nije vrijeme za likovanje.Možemo vrlo brzo i na 30 i 50 ali i u rikverc.Ovdje je mjesto samo za
investitore koji imaju dobre živce.
Molio bi cijenjenog djelitelja aseva da vodi računa da kada daje asa da bude precizan ,jer ova zadnja
dvojka je 100% veća od asa.
dajem ti 100 tke jer mozes tolko pisati i davati nadu da ova tvrtka ne ode u stečaj totalni
nadam se da čitaju i oni koji odlučuju pa da mi koji smo ušli ovdje okrenemo neku paru
Žito osijek preuzima kratkotrajnu imovinu od DKVS u stečaju.Dakle dolazi do unovčenja kratkoročne
imovine.Odlično,samo ako je cijena uz mali dislkont.Namiruje se država,zatim radnici i žito osijek sa svojih 30 mil kn.Od većih vjerovnika
bi trebale ostati samo banke,a sa isplatom radnika prestaje razlog za stečaj,a sa isplatom Žita
Osijek i razlog za blokadu.Pred neki dan je stečajni upravitelj je da nema problema za isplate radnicima.A kako je država na prvom mjestu znaći da će se riješiti i državni dug. Ovo je sve unaprijed dogovoreno.Ovakve ekspeditivnosti i brzih rješenja
još u Hrvatskoj nismo vidjeli.Velika vrijednost i sve bi se trebalo rasčistiti do žetve.Silosi,mlinovi
neće ispariti.
….Velika vrijednost i sve bi se trebalo rasčistiti do žetve.Silosi,mlinovi neće ispariti.
jest velika vrijednost, samo je pitanje čije će to na kraju biti. ako firma opstane, ovi koji sada kupuju dionice po 15-20 kn će se obogatiti, ako firmu rascjepkaju i prodaju u dijelovima, onda će dioničarima ostati mrvice, možda tek da pokriju ulog ili niti toliko pa svatko neka sam odvagne kolika mu je tolerancija na rizik
Kupnja se lagano diže i polako čisti prodaju, dobar znak-nema trejdanja za burek, svi čekaju znatno veće cijene i zaradu [thumbsup]
Prometi će se znatno povećati kad dođemo na 20-25 kn jer će dio trejdera tada izlaziti s lijepom dobiti.
Količina na prodaji iz dana u dan sve je manja, bilo je preko 40.000 komada sad je oko 30.000.