DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

cik je kad vi navučete investitora da kupi na 20, a cak je kad jadnik mora prodati na 15

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

svi čete brzo i izači iz đakovštine jel je više nema, kupovanje firmi na hrvatski način

Vi očito ne znate osnovna pravila ili nerazumno pišete.Ne može se izaći iz nećega ćega nema.
DKVS d.d.u stečaju kotira na burzi i kotirati će još barem godinu dana i kada sve bude jasno
oni koji budu u njoj će možda biti magarci,a postoji mogućnost da oni koji su njima prodali
po ovakvim cijenama saznaju da su još veći magarci.I to svakom od nas koji smo unutra treba
biti jasno.A vama koji ovo promatrate sa strane još jasnije jer sve možete promatrati hladne glave.
O kako ste dosadni.Uvijek moram iznova ponavljati iste stvari.
Molio bi da mi oproste oni kojima dosađujem.

svi čete brzo i izači iz đakovštine jel je više nema, kupovanje firmi na hrvatski način

Vi očito ne znate osnovna pravila ili nerazumno pišete.Ne može se izaći iz nećega ćega nema.
DKVS d.d.u stečaju kotira na burzi i kotirati će još barem godinu dana i kada sve bude jasno
oni koji budu u njoj će možda biti magarci,a postoji mogućnost da oni koji su njima prodali
po ovakvim cijenama saznaju da su još veći magarci.I to svakom od nas koji smo unutra treba
biti jasno.A vama koji ovo promatrate sa strane još jasnije jer sve možete promatrati hladne glave.
[/quote]

Svaka cast lopina najjaci si . I ja mislim da ce se Đakovstina na duže staze isplatiti .

Gospon pofuk stavite vi kupnju na janafu ili nekoj drugoj dionici slične ljepote, pa niste vi za ovakve dionice što u sekundi idu cik – cak gore dolje, dok vi skužite da ste kupili đakovštinu po pet kuna ona je već odradila svoje – otišla na 20 pa pala na četiri.
Meni se čini kad bi vi imali farmu i na njoj uzgajali puževe da bi vama pol puževa uteklo [wink]

Objasnite nam da li cik znaći gore ili dole ili cak dole ili gore.

ok…dobro……djakovstinu onda necu jer mi je isto jedan forumas na privat napiso da kaj sam normalan da to gledam……..janaf cu si uzeti jer mi se cini stabilan ali me muci kaj ga ivana 7 non stop stopa
nego ovo u vezi puzeva????? kaj mislite o tome da radje onda gliste uzgajam????
pofuk

[lol]
Ispričavam se na off topic, ali uveselili ste mi jutarnju kavu.
[thumbsup]

cik je kad vi navučete investitora da kupi na 20, a cak je kad jadnik mora prodati na 15

I na cik i na cak ja o DKVS pišem isto,jedino podcijenjenost mjerim na petnaestini ili dvadesetini
BV i ne stvaram dodatnu nervozu kod vlasnika.A vi se uključujete,a naročito,vanhallen kada su
vijesti loše.I to je pravi cak signal i na cik se uzima profit.To je ponuđeno i to treba koristiti.
Ponašate se kao da smo tim.Ja sam 100% individualac i ne pripadam ni jednoj grupi.Etičan i
moralan,maksimalno korektan,što ne znaći da ne mogu pogriješiti.Oholost je veliki grijeh,a postaje
najopasniji kada nam dobro ide.A meni ide izvrsno.

[/quote]

Svaka cast lopina najjaci si . I ja mislim da ce se Đakovstina na duže staze isplatiti .
[/quote]
Hvala James.Ovo "najjaći" stvara ponos,ali i obavezuje da se korektno i objektivno odnosimo prema
suputnicima.Malo dugoročnije tj,u slijedeću godinu dana ćemo ostvariti visoki profit od vjerovatno
od 400 do 500 %,ali postoji i onaj drugi kraj batine.I toga treba biti svjestan i ne izlagati se u DKVS
i sličnim investicijama više od 30% portfelja.Bolje bi bilo tih tridesetak posto,nikako više po teoriji,
ulagati u barem dvije različite branše ,dakle u minimalno dvije firme.
Preporučao bih da vodite računa da je niz d.d./vidi izvješće VDKT/u velikim dugovima,sa velikim
dospjelim obvezama,lošoj likvidnosti i da ne kupujete što je pala 10,20 ili 50%.Čekajte da padne
deset ili dvadest puta jer eventualna blokada ili pokretanje stečaja takvih može dioničare dovesti u lošiju situaciju nego što je DKVS.
Ovo su teška vremena,ali bez krize i nema izvrsnih prilika za zaradu.Čuvati novac je sigurnost,ali i
izgubljena šansa na zaradu.Imajmo mjeru.Ne igrati na jednu kartu,ali igrati.

danas očit snažan pritisak prodaje. ja iskočio i čekam jedan konkretan pad

Malo dugoročnije tj,u slijedeću godinu dana ćemo ostvariti visoki profit od vjerovatno
od 400 do 500 %,ali postoji i onaj drugi kraj batine.I toga treba biti svjestan i ne izlagati se u DKVS
i sličnim investicijama više od 30% portfelja.Bolje bi bilo tih tridesetak posto,nikako više po teoriji,

30% portfelja u firmu u stečaju ???? [sad]

I onda još u drugoj rečenici spominješ teoriju portfelja. Ti stvarno misliš da je ovdje sve puno idiota ili što?

[/quote]

[/quote]
Hvala James.Ovo "najjaći" stvara ponos,ali i obavezuje da se korektno i objektivno odnosimo prema
suputnicima.Malo dugoročnije tj,u slijedeću godinu dana ćemo ostvariti visoki profit od vjerovatno
Preporučao bih da vodite računa da je niz d.d./vidi izvješće VDKT/u velikim dugovima,sa velikim
dospjelim obvezama,lošoj likvidnosti i da ne kupujete što je pala 10,20 ili 50%.Čekajte da padne
deset ili dvadest puta jer eventualna blokada ili pokretanje stečaja takvih može dioničare dovesti u lošiju situaciju nego što je DKVS.
Ovo su teška vremena,ali bez krize i nema izvrsnih prilika za zaradu.Čuvati novac je sigurnost,ali i
izgubljena šansa na zaradu.Imajmo mjeru.Ne igrati na jednu kartu,ali igrati.
[/quote]

@Lopina

kolega vi se očito šalite-30%- ovdje ste malo otišli u bajke-???

Danas kruh i brašno nisu baš u fokusu [undecid].Da kupim il da prodam-pitanje je sad?

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Danas kruh i brašno nisu baš u fokusu [undecid].Da kupim il da prodam-pitanje je sad?

Samo ti kupuj, SZIF ima još 120.000 komada za tebe, pa samo reci koliko ti treba [lol]

joj kad vam szif uvali svoje dkvs dionice nećet ih se do kraja svog života riješiti [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

New Report

Close