Joj, najgore mi je kad ovli MALI počnu rokat par tisuća komada po asku. [bye]
Kao što sam već rekao, ovo je sada već masovni bijeg svih većih ulagača iz Đakovštine (osim države i uprave koja ne može prodavati jer je na žalost u zatvoru).
Većina će se pokušati spasiti bijegom danas, ali rijetkima će to uspjeti jer je naivaca na kupnji sve manje i manje.
Bit će žestoko otvaranje danas, većina naloga doći će par minuta prije 10.00, pa je moguća vrlo brzo i negativna blokada [cry] [bye]
[/quote]
Da li mi možete dati žiro račun.Radite kao da ste moji plačenici.Jutros me skupilo 115 kom i 1000 kom po 15.01 u onom prvom jačem udaru po BIDu.Ako su izlazili radi vas mogli bi vas potražiti u četiri oka.Izgleda da ovaj SLPF i nije baš raspoložen za rasipanje.Možda su prodali da nas zavaraju a možda će stvarno staviti branu na 20.
20:15=1,33 33% zarade.I za godinu dana previše.Trgujte ,zarađujte,razmišljajte.Zečevi su uvijek
bili lovina.Pokoji put je dobro i bježati,ali nije korektno unositi strah u kosti ako ste zećevi..Male investitore koji
su prošli pakao 2008.je relativno teško zaplašiti.
Optimizam je uvijek bolji od pristupa.Mislio sam da ste pametniji i da sve ovo radite radi dokupa.
A vas nije bilo na kupnji.
Opametite se i slušajte mene ako želite zaraditi.
"Dioničarima Đakovštine (ZSE:DKVS-R-A) sigurno će biti zanimljiva informacija da je Slavonski ZIF prodao 2.200 dionica, a da su udjele prodali Zvonko Grbavac i Tomislav Plavčić koji su držali devetu odnosno desetu poziciju u TOP 10 dioničara."
Vi ste destruktivac.O.K.Smatram i sa ste znalac.Ali zašto povečanje % dionica među prvih deset
smatrate lošim za dionicu.Ako među prvih deset imamo izlaske dioničara koji padaju ispod desetog mjesta,jer ih istiskuju oni sa većim brojem dionica onda možemo govoriti o akumulaciji.
Čak bi vas i razumio da ste bili na kupnji,ali zar je moguće da vas toliko smeta tuđa zarada .
Služite se dezinformacijama da biste neiskusnim i nedovoljno informiranim nanijeli štetu.Ja vam se samo mogu zahvaliti što sam jeftino dokupio 1.115 kom.Žao mi je bjegunaca,koje vi potičete na bijeg sa dezinformacijama.
Molio bih vas da ubuduće vodite računa da pišete argumentirano,a naročito na dionicama gdje
ja sudjelujem u rasprava i nastojim uvijek biti objektivan.Namjerna podvala nikada ne dolazi u
obzir.Na taj način se ruši vjerodostojnost.
evo posebno za jamesa na broju 9 novi ulagač, kristina babić
http://www.facebook.com/people/Kristina-Babic/1592959528
Mislim si da nije to ta. Ima ih još.
[/quote]
Ja sam kupio u nadi da je ova.
http://www.facebook.com/profile.php?id=1046040887
[/quote]
Kume ova ti je dobra ali se pali na Bilića [lol]
Meni je ova sumnjiva jer i zemljoposno odgovara. ona prva je valjdaiz Vrgorca i sliša narodnjake pa vjerojatno ni nezna gdje je Đakovo i kaj su to dionice.
ova moja ima tu agenciju a znaš da se Kradeze sad jako bavi piarom u zadnje vrijeme. Počev od Fimi medije na dalje.
http://manjgura.hr/tag/kristina-babic/
[/quote]
Ova je 100%! [shocked]
http://www.facebook.com/people/Kristina-Babic/1618063322?ref=search
Ponedjeljak, 1.3.2010. 10:37
Posao zadržalo 394 radnika
– Od ukupno 529 radnika, među kojima je bilo 470 stalnih, koliko je bilo zaposleno u Đakovštini d.d. s danom otvaranja stečaja, na poslu je zadržano 394, dok je ugovor odbilo potpisati 45 radnika, doznajemo od stečajnog upravitelja Perice Mitrovića. Žito zapošljava 362 radnika, u Stanici za tehnički pregled radi 13, a Đakovština d.d. u stečaju zapošljava 19 radnika.
Nakon prošlotjednog otkazivanja ugovora još 15 novih je sklopljeno, a razlog je teška socijalna situacija pojedinih radnika, pojašnjava stečajni upravitelj. Postoji mogućnost da se slično dogodi i u sljedeća dva, tri dana, kako bi se riješili svi socijalni slučajevi, navodi Mitrović napominjući da još nitko nije odjavljen, odnosno da su sve radne knjižice još u tvrtki.
vanhallen se vartio na topki, polako se formira buy signal opet. [lol]
kolega, recite kako vam možemo zahvalit?
bilo bi mnogo zajebano trgovat na ovakvo volatilnoj dionici, da nema ljudi poput tebe. [lol]
…3400 po asku…..opet mali kupuju [rolleyes]
ma takvi bi izgubili novce da imaju burzovno izvješće od sutra.
za kolege kojima je maca pojela jezik.
http://www.youtube.com/watch?v=zQ-G-nNQCCg
Vi ste destruktivac.O.K.Smatram i sa ste znalac.Ali zašto povečanje % dionica među prvih deset
smatrate lošim za dionicu.Ako među prvih deset imamo izlaske dioničara koji padaju ispod desetog mjesta,jer ih istiskuju oni sa većim brojem dionica onda možemo govoriti o akumulaciji.
Čak bi vas i razumio da ste bili na kupnji,ali zar je moguće da vas toliko smeta tuđa zarada .
Služite se dezinformacijama da biste neiskusnim i nedovoljno informiranim nanijeli štetu.Ja vam se samo mogu zahvaliti što sam jeftino dokupio 1.115 kom.Žao mi je bjegunaca,koje vi potičete na bijeg sa dezinformacijama.
Molio bih vas da ubuduće vodite računa da pišete argumentirano,a naročito na dionicama gdje
ja sudjelujem u rasprava i nastojim uvijek biti objektivan.Namjerna podvala nikada ne dolazi u
obzir.Na taj način se ruši vjerodostojnost.
[/quote]
Kolega lopina, vidim da ste jako nervozni pa ste počeli gluposti pisati i napadati ljude bez ikakvog razloga.
Ja sam citirao što piše o Đakovštini u članku na seebiz. portalu.
O kakvim argumentima vi pričate, o kakvim namjernim podvalama, o kakvim tuđim zaradama pričate, o kakvim postocima vlasništva vi pričate?
Odmah da vas obavijestim da je knjiga "Da Vincijev kod" fikcija , smanjite doživljaje.
Nisam dao nikakav komentar,nisam spomenuo ničiju rodbinu, nisam stavio niti zabrinuti smajlić, ali sam uredno stavio link na članak na seebiz-u.
Kolega,gubite kontrolu nad sobom.
Možda da smanjite ulog
Još 2000+ komada po asku, a jesi nas zajebo SZIF. [lol]
i opet!
vanhallen, ja wieseeeeeee! [lol] [lol]