DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

slučaj PPK Valpovo d.d. Vaš link

Ovo se zove bajka.otkup po nominali od 10 kn.
Da li to znaći da bi mogli očekivati da ćemo i mi dobiti ponudu po nominali .

Naša nominala je 300 kn.

Ma šalio sam se.Ja bi bio zadovolja i sa 65 koliko si platili i radnici.

Ovo se zove bajka.otkup po nominali od 10 kn.
Da li to znaći da bi mogli očekivati da ćemo i mi dobiti ponudu po nominali .

Naša nominala je 300 kn.

Ma šalio sam se.Ja bi bio zadovolja i sa 65 koliko si platili i radnici.
[/quote]

…možda negdje između… [smiley]

Lijepo čišćenje.

Ova velika čišćenja smanjuju broj dionica.Sve više prelaze u ruke velikih ulagača.Ovoga koji je
danas puknuo oko 8.000 kom bi trebali vidjeti u petak među prvih deset.Nadajmo se samo da ovo nije trgovanje
iz šupljeg u prazno,tj da onaj veliki nalog od 6.000 i više kom na 23 nije netko prodao sam sebi da bi napalio kupnju.Velikim špekulantima koji su ovdje masovno ušli nije za virovati.

ovdje ti braco ima puno politike .tri puta su im oprošteni milionski dugovi a nitko "službeno" ne pita gdje je nestala lova. [lol]

ovdje ti braco ima puno politike .tri puta su im oprošteni milionski dugovi a nitko "službeno" ne pita gdje je nestala lova. [lol]
[/quote]

onda bi i 65 bilo dobro… [proud]

Pa gospodo malo ste odljepili . Pa ovo je forum za ĐAKOVŠTINU.. a unazad nekoliko dana pišete tolike gluposti strava. Od varteksa HT-a pa sada ste na Valpovci kasnije sve to tovarimo na brod i evo atlanske plovidbe. De spustite se na zemlju..

Koliko vidim jedino Lopina iznosi neke argumente i koji piše o Đakovštini, Još nešto kada ste toliki špekulanti dođite do ĐAKOVA i vidite šta je ĐAKOVŠTINA.. Ovo je dionica za dužu stazu.

[thumbsup] [thumbsup]

Dobar, Loš, Zao

Danas protrgovano 21.113 kom cca 2% svih dionica.
Od onih kupljenih jeftino od FIME i ZABE od cca 65.000 kom.Ostali mali koji su ušli na 30 i više u
većina nije prodala.Ali možemo predpostaviti da je u igri cca ne više od 70.000 dionica.
I danas smo okrenuli 21.000 ili 30%.I većina je upala u ruke jačih investitora,ali nešto se i iztrejdalo
iz šupljeg u prazno.
Uskoro će nestati dionica.Treba još skupiti ove dionice koje su kupljene do 30.Dakle,i dalje
možemo očekivati rast ako vijesti budu neutralne.Ali dobre vjesti nas euforično dižu,a samo
katastrofalno loše nas mogu vratiti nazad.Mislim da je u ovim cijenama uračunato sve loše.

A sad malo drukanja.

2% protrgovanih dionica ćini 2% od AOP 132 od 340 mil.Dakle,kupci za 478 tis kn kupili
cca 6,8 mil kn netto imovine.

Ht 11.182 kom protuvrijednost kupljenog kapitala 11.182xBV=1,.644 mil kn

Dakle za 478tis kn mi u DKVS smo kupili 6,8mil kn,a u HT za 3.437mil kupili 1.644 mil kn.
Dakle,HT je po ovom pokazatelju skuplji oko 28, ne posto, nego puta.
Pitanje:A što ako stečaj ne dovede do likvidacije.

Nestalo žito iz Đakovštine završilo u Todorićevim dućanima

NESTALO žito iz Đakovštine, za što je Vlada na kraju morala dati 18 tisuća tona iz robnih rezervi kako bi se obeštetili pokradeni seljaci najvjerojatnije je završilo u trgovinama Agrokora!
Naš izvor blizak istrazi tvrdi kako je Agrokor kupovao žito od Đakovštine po cijeni od svega 1.10 kuna po kilogramu, a vrh Agrokora brani se u istrazi kako nisu znali da kupuju imovinu seljaka koji su pohranili svoje žito uz garancije države kao i robne rezerve. Prema našim informacijama i ostale tvrtke kupovale su žito po povlaštenim cijenama, no prema količinama, Agorokor je bio daleko ispred svih.
Todorićeva tvrtka brani se kako nisu napravili ništa protivno zakonu, jer su oni jednostavno kupovali po povoljnim cijenama, ali gotovo je nevjerojatno da se nisu zapitali o eventualnoj muljaži jer je tržišna cijena tog istog žita oko 2.05 do 2.15 kuna po kilogramu!
Naš izvor blizak istrazi tvrdi kako je Agrokor kupovao žito od Đakovštine po cijeni od svega 1.10 kuna po kilogramu, a vrh Agrokora brani se u istrazi kako nisu znali da kupuju imovinu seljaka koji su pohranili svoje žito uz garancije države kao i robne rezerve. Prema našim informacijama i ostale tvrtke kupovale su žito po povlaštenim cijenama, no prema količinama, Agorokor je bio daleko ispred svih.
Todorićeva tvrtka brani se kako nisu napravili ništa protivno zakonu, jer su oni jednostavno kupovali po povoljnim cijenama, ali gotovo je nevjerojatno da se nisu zapitali o eventualnoj muljaži jer je tržišna cijena tog istog žita oko 2.05 do 2.15 kuna po kilogramu!
Službena istraga je pokazala kako su članovi uprave tvrtke Đakovština organizirali preradu žitarica iz robnih rezervi u pogonima poduzeća, te njihovu prodaju na tržištu. Na taj su način na nelegalan način proizvodili najkvalitetnije brašno tipa 500 i prodavali ga po dvostruko jeftinijoj cijeni odnosno po cijeni od 1,10 kuna po kilogramu.
Da je upravo Agrokor bio kupac većih količina nestalog žita, nisu nam htjeli potvrditi ali ni demantirati u uredu Ivice Todorića, već su se odlučili da neće komentirati istragu.

Vaš link

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Lopina napokon ste postavili dobro (zadnje) pitanje. A meni ste neki dan odgovorili da samo nanosim stetu takvim pisanjem. 🙂

Od onih kupljenih jeftino od FIME i ZABE od cca 65.000 kom.Ostali mali koji su ušli na 30 i više u
većina nije prodala.Ali možemo predpostaviti da je u igri cca ne više od 70.000 dionica.
I danas smo okrenuli 21.000 ili 30%.I većina je upala u ruke jačih investitora,ali nešto se i iztrejdalo
iz šupljeg u prazno.
Uskoro će nestati dionica.Treba još skupiti ove dionice koje su kupljene do 30.Dakle,i dalje
možemo očekivati rast ako vijesti budu neutralne.Ali dobre vjesti nas euforično dižu,a samo
katastrofalno loše nas mogu vratiti nazad.Mislim da je u ovim cijenama uračunato sve loše.

A sad malo drukanja.

2% protrgovanih dionica ćini 2% od AOP 132 od 340 mil.Dakle,kupci za 478 tis kn kupili

Dakle za 478tis kn mi u DKVS smo kupili 6,8mil kn,a u HT za 3.437mil kupili 1.644 mil kn.

Sve to stoji i u potpunosti se slažem sa tvojim komentarima, ali moram primjetiti da diskusija na temi pomalo zamire i bojim se da bi se to uskoro moglo dogoditi sa dionicom.

01.02.10. | 20:15
Danas su bile ekstra zanimljive vijesti na Radio 101, sad kolko su rekla-kazala priče, kolko činjenice. [rolleyes]

http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-doznaje-nestalo-zito-iz-djakovstine-zavrsilo-u-todoricevim-ducanima/477363.aspx

nakon tri tjedna je isplivalo tek.

iz šupljeg u prazno.

A sad malo drukanja.

Sve to stoji i u potpunosti se slažem sa tvojim komentarima, ali moram primjetiti da diskusija na temi pomalo zamire i bojim se da bi se to uskoro moglo dogoditi sa dionicom.
[/quote]
Potpuno se slažem.Uskoro će nestati dionica po ovim cijenama.Promet će pasti.Logično.Sve će sliti u ruke većih investitora.I tek sa dobrim vjestima ponovo počima trgovanje.Vrlo brzo na 100 i više.Ili blizu cijene eventualnom ostatku u slučaju likvidacije,ne posla ,nego Đakovštine d.d.
Možda se osnuje novo dioničko društvo i dobije naziv Đakovština nova d.d.
Mi u dalmaciji smo imali Dalmu iz koje se rodila Dalma nova.

New Report

Close