DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DKVS mi je najbolja investicija u 2009…..Veći dio portfelja.
….

Prestrašno. Sad vam je jasno drage kolege zašto lopina ovoliko navlači i piše o DKVS-u! [shocked]
[/quote]
Recimo da odabereš pet dionica i u jednu uložiš maksimalno četrdeset posto,a ona skoći 100 %
normalno da njezin udio u ukupnom portfelju raste i trebalo bi dio prodati da bi portfelj bio u
zoni sigurnosti.Ali meni je bilo malo 29,50 jer sam smatrao da vrijedi više.I što je tu strašno.
Strašno je da gubiš vrijeme,da pišeš,da pratiš DKVS kao da si ful u dionici i ništa ne zarađuješ.
To se zove rasipanje vremena.Kupuj dok još ima.Zar ne vidiš da kupnja jača,a da ovi koji su
danas kupili nisu trejderi jer ih nema na kupnji.Oni akumuliraju i zarađuju.
Ja za DKVS iznosim činjenice koje joj idu u prilog.Pa što bi trebap pisati protiv svoga konja.
Ne,hvala na tom savjetu.A ako se neki radi mog afirmativnog pisanja ušči u ovu dionicu,moja je
obveza da nastavim u istom tonu,ali i da upozorim na opasnosti koje nas mogu pogoditi.

Hocu ja opet nesto napisati ili da cekam opet poslije vijesti u 15 😉

Ima kupnje na 17 kn za sada, ali ljudi su prošli tjedan plaćali DKVS po enormnih 29 kn i sad im je muka prodati sa skoro -50%, pa se nadaju da će se kupnja malo dići pa da izvuku koju kunu više [cry]

vidim dobro poznaješ mentalni sklop luzera. [thumbsup]
[/quote]
gospodo ovo nisu špekulanti na kupnji

gospodo ovo nisu špekulanti na kupnji

jesu… misliš da ne bi skidali prodaju da zaista žele kupiti? oni su svoj cilj ostvarili, stavili su veće naloge i potakli male da počnu skidati prodaju…kasnije će nestati [yawn]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

eto, kad su navukli kupnju iznad 20 k iskrcali su se po njoj…sad je prodaja na 20 kn [yawn]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ne pričajte gluposti! Taj navlakač stavio se na 17 kn da pogura kupnju gore, ali netko pametan to je iskoristio i skoro ga cijelog poklopio pa je s ostatkom utekao kao zec podvijena repa [lol]

zašto pratiš svaku transakciju?
imaš dkvs?
nemaš život?
[undecid]
[/quote]

Koji je tvoj problem? To što gubiš -50% obrati se lopini. Tema je DKVS i pisat ću koliko želim
[/quote]
Dobro je primijetio J.Knox .Toliko se trudite ocrniti trgovanje ovdje da mora postojati skriveni razlog.Da niste možda samaritanac.Ne vjerujem u to.
Ovdje je velika većina malih dioničara u plusu iz jednostavnih matematičkih razloga.Velika količina dionica je otpuštena iz fondova na cijenama od 8,51 do 12 kuna .Ipak na nijednoj svjetskoj burzi ne mogu svi biti u plusu.I zato hvala lopina,hvala James Knox.

klodovik

Kako god, novci se nikad ne gube, samo su čas u jednom džepu, čas u drugom.

…već sat vremena nema komentara…DKVS će biti i po većim cijenama od ovih…sada se radi strategija…opipavanje pulsa…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…već sat vremena nema komentara…DKVS će biti i po većim cijenama od ovih…sada se radi strategija…opipavanje pulsa…

Problem je što ima malo dionica.Nešto skupe dejtrejderi pa malo spuštaju na prodaji i guraju se..Ode ovo vrlo brzo na trideset.Ne vjerujem da bi to trebalo značajnije probiti .Treba i na tojrazini skupiti od malih do 35.Ćini mi se
da ulaze veliki špekulanti.Dana će biti protgovano 25.000 dionica.A ukupno se u prometu nalazi
niti 70.000 .Većina tih dionica završava u čvrstim rukama.Izgleda mi kao akumulacija.

Poštovane kolege nemojte da vas uplaše Nizozemci oni su bili naj veči seljaci a gdje su sad.Sijeku prerađuju našu hrastovinu pogledajte Zse gdje su Vupik itd .Bolje da sam slušo Papu,nego neke.nebojte se Medved se budi DJ.U Đakovu nema Balona osobno sam bio ima samo kaiona ljudi rade još bolje,primax scener mi je izgorio pa vam nemogu skenirat neke dokumente kao ostali.Vaš dj

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

VA ukazuje na pad DKVS-R-A na oko 13-15 kn u narednih petanestak dana. lijep pozdrav

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

VA ukazuje na pad DKVS-R-A na oko 13-15 kn u narednih petanestak dana. lijep pozdrav

Šta bi bila VA?
cca 14 000 komada do 23kn, ak se papci ne maknu, bit će pravu okršaj.

New Report

Close