DKVS (Đakovština d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DKVS (Đakovština d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Slabe ručice danas kapitalizirale dobit od -40 %,ako je ušao na 30 pa do kapitalizacije dobiti do 110%,ako je
ušao na 8,50. …..
Hvala prodavačima što su se nabildavali pa sam na 655 kom koje sam bio spreman platiti po 25
dobio po 18 i uštedio 5.500 kn.

Tebe posebno treba biti sramota, navukao si i upropastio tolike ljude koji su zadnja 3 dana kupovali potaknuti s tvojih 100 postova u tjedan dana, a danas su već na -36,80% !!! Prestrašno!
I još im se cinično zahvaljuješ!!
Priznaj radije svima njima da si jučer prodavao malim naivcima koje sada posprdno zoveš "slabim ručicama"!!!
[/quote]

Ne branim lopinu, niti imam dkvs, ali moram reagirat po ne znam koji put – SVATKO mora sam biti svjestan rizika u koji se upušta i slijediti svoj mozak. Ako je netko bio spreman dati novac za nešto što niti ne zna što je, onda mu pravo budi. Po 1000 puta su ovdje navlakači odigrali svoje na forumu i izmuzli novac od naivnih. Stvar se ponavlja svako toliko. Kako i zašto ste bili spremni ulupati svoj novac u nešto za što ne znate koliko stvarno vrijedi? Tko riskira profitira nije uzrečica koja bi vam trebala biti razlog za ulazak ili izlazak iz pozicija. Držte se FA ili TA, a glasine i navlačenja ne mogu biti osnova za ulaganje. Strašno, oštrigane ovcem po milijunti put! Bog vam je dao mozak – koristite ga!!!!!

Dajte mi avion - Idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!

Pa lijepo sam rekao preko 23kn trenutno je sve pretjerivanje!
Idemo opet dolje, samo targete više ne postam!

Vaš link

Joj, molim te nemoj nas zakinuti s targetom!
[cry]

Ako se ne varam, prošli si tjedan stavio target na 4kn (dok se tržilo na 8,6), a cijena je otišla na 30. Kako je moguće da jedan vrhunski tehničar propusti dobit 200%?
[lol]

Slabe ručice danas kapitalizirale dobit od -40 %,ako je ušao na 30 pa do kapitalizacije dobiti do 110%,ako je
ušao na 8,50. …..
Hvala prodavačima što su se nabildavali pa sam na 655 kom koje sam bio spreman platiti po 25

Tebe posebno treba biti sramota, navukao si i upropastio tolike ljude koji su zadnja 3 dana kupovali potaknuti s tvojih 100 postova u tjedan dana, a danas su već na -36,80% !!! Prestrašno!
Priznaj radije svima njima da si jučer prodavao malim naivcima koje sada posprdno zoveš "slabim ručicama"!!!
[/quote]
Slabe ručice u Đakovštine uglavnom izlaze sa visokom dobiti.Uglavnom.I to će raditi i u ponedjeljak.Ja sam danas kupovao jer smatram
da je jeftino.Svatko raspolaže sa svojim novcem.Svatko tko je prati moje postove je bio često
upozoren da je firma u stečaju i da postoji rizik od likvidacije i gubitka cjelokupnog uloga.
Taj rizik postoji i sad ,ali ja u to ne vjerujem,ne prodajem jer ne vidim boljeg potencijalnog multipliciranja dobiti
u nekoj drugoj dionici.Zamisli danas sam prodao ADRS ,firmu ćija je bilanca jača od stine radi
kupnjeDKVS jer mi se učinilo da će na 20.Nisam očekivao 18.Investitori kupci su danas jako
pasivni,pa su bili takvi i na DKVS,a veliki broj malih se pripa i prodaje, daj što daš.
Ja ih nisam gurao na prodaju,ni poticao na prodaju.Smatram da je DKVS bila podcijenjena
na 30 kn,a sada još više kada je 18.
A vi teoratizirajte pa ćete zaraditi ništa.

U ponedeljak u predotvaranju pokažite čija maca vunu prede,nije lako zarađivati na burzi?

obožavam strvine-posebno ovce

eto vijesti u 15h su prošle… 🙂 polako ali sigurno…

ušao na 8,50. …..

[/quote]
Slabe ručice u Đakovštine uglavnom izlaze sa visokom dobiti.Uglavnom.I to će raditi i u ponedjeljak.Ja sam danas kupovao jer smatram
da je jeftino.Svatko raspolaže sa svojim novcem.Svatko tko je prati moje postove je bio često
upozoren da je firma u stečaju i da postoji rizik od likvidacije i gubitka cjelokupnog uloga.
Taj rizik postoji i sad ,ali ja u to ne vjerujem,ne prodajem jer ne vidim boljeg potencijalnog multipliciranja dobiti
u nekoj drugoj dionici.Zamisli danas sam prodao ADRS ,firmu ćija je bilanca jača od stine radi
kupnjeDKVS jer mi se učinilo da će na 20.Nisam očekivao 18.Investitori kupci su danas jako
pasivni,pa su bili takvi i na DKVS,a veliki broj malih se pripa i prodaje, daj što daš.
Ja ih nisam gurao na prodaju,ni poticao na prodaju.Smatram da je DKVS bila podcijenjena
na 30 kn,a sada još više kada je 18.
A vi teoratizirajte pa ćete zaraditi ništa.
[/quote]
mislim da je kolega lopina u pravu ja sam isto ušao po 8,50kn i na 11 i nisam prodao ili kuća na kat ili gaće na štap

kolege, koristim priliku da Vas pozdravim (malo falilo da sam unutra ponovo) te da ću Vam se i u ponedjeljak pridružiti na bidu … pozz altruistima i nek nam i dalje drže svijeću

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

18 tisuća tona namiriti će država iz RR. 50 Mkn je dug državi

who dares, wins

Vlada je odlučila i da će sa 18 tisuća tona pšenice iz državnih robnih zaliha obeštetiti poljoprivrednike oštećene u poslovanju s Đakovštinom, a time će se, kaže Kosor, pomoći više od 2.300 poljoprivrednih proizvođača

Podsjetila je da je Vlada prvotno najavljivala obeštećenje za 1.600 poljoprivrednih proizvođača, ali da je uvidom u cjelokupne robne zalihe utvrđeno da se može pomoći sa 18 tisuća tona pšenice i tako pomoći svim poljoprivrednicima koji su ostali bez pšenice koju su uskladištili u Đakovštini.

Po riječima premijerke, državne robne zalihe u Đakovštini su oštećene za 1.991 tonu pšenice i nešto više od tisuću tona kukuruza, što je protuvrijednost od 2,7 milijuna kuna, dok je više od dvije tisuće poljoprivrednika oštećeno za 18 tisuća tona pšenice. Kosor je podsjetila i da Đakovština državi duguje 50 milijuna kuna.

Novac za pšenicu kojom će državne robne zalihe obešteti poljoprivrednike, Ravnateljstvo za robne zalihe će probati namiriti iz stečajne mase Đakovštine, a iz stečajne će se mase tražiti i namirenje duga državi, najavio je ministar gospodarstva Đuro Popijač.

http://www.poslovni.hr/140345.aspx

….Novac za pšenicu kojom će državne robne zalihe obešteti poljoprivrednike, Ravnateljstvo za robne zalihe će probati namiriti iz stečajne mase Đakovštine, a iz stečajne će se mase tražiti i namirenje duga državi, najavio je ministar gospodarstva Đuro Popijač.

ovo je gadno , izričito se najavljuje naplata iz STEČAJNE MASE što znači država nema namjeru pretvoriti potraživanja u dionice nego želi likvidirati Đakovštinu d. d. kao pravni subjekt i naplatiti se koliko bude moguće iz njene imovine.
za male dioničare to znači da će dobiti 0 kn po dionici.
današnjih 18 kn ispada užasno skupo po ovome što se sprema [bye]

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

….Novac za pšenicu kojom će državne robne zalihe obešteti poljoprivrednike, Ravnateljstvo za robne zalihe će probati namiriti iz stečajne mase Đakovštine, a iz stečajne će se mase tražiti i namirenje duga državi, najavio je ministar gospodarstva Đuro Popijač.

ovo je gadno , izričito se najavljuje naplata iz STEČAJNE MASE što znači država nema namjeru pretvoriti potraživanja u dionice nego želi likvidirati Đakovštinu d. d. kao pravni subjekt i naplatiti se koliko bude moguće iz njene imovine.
za male dioničare to znači da će dobiti 0 kn po dionici.
današnjih 18 kn ispada užasno skupo po ovome što se sprema [bye]
[/quote]
ma to za neke pojedince ne prestavlja problem -oni zaluđeni i dalje- ili se igra sa tuđom lovom ili se ulaže nekoliko tisuća kuna -za burek investicije…5-10 kn je realno u ovom trenutku-ako dođe do likvidacije onda za imaoce dionica =0 ,nadam se da se sijećate Viktor Lenca i ljudi kojima su vrijednosni papiri ostali za uspomenu umijesto kaledara…

Drukeri nemojte više drukati, nećete je više kupiti po 10 kn… mislim da su zadnji plašljivci i oni koji žele brzu zaradu izašli u zadnjih par dana. Imajte na umu da je to netko i kupio( od 8- 30 kn), a većina ih je izašla. Najveći promet se odigrao na 29 kn…

Vaš link

Država namiruje seljake jer joj je u interesu sačuvati ovakvu firmu, a posebno jer je i ona suvlasnik.
Ne želi da se seljaci svoja potraživanja namire preko imovine te tvrtke.
Lako za dug prema državi… sjetite se samo stimuliranja brodogradilišta i to bez povrata u državni buđet, a kako onda ne bi sačuvala ovakvu firmu koja ima svoj dugogodišnji brend kojeg možete nać diljem cijele Europe te od nje živi dobara dio Slavonije. A isto tako mislim da i ostalim vjerovnicima nije u interesu da ova firma propadne.
Čestitam i pozdravio bih sve koji imaju ovu dionicu i savjetovao da se ne preplaše i prodaju to zlato zbog kojekakvih drukera, koji hoće ponovno kupiti po 10 kn.
Proizvodnja je krenula punom parom i naša "TENA" je opet u svim trgovinama, a to je najbitnije za sve (seljake iz Slavonije, radnike, vjerovnike, državu a posebno za nas male dijoničare…

New Report

Close