koji ples po bid/ask danas,
a ona igra, vrti se kao čigra. [lol]
Onaj ozbiljni koji želi kupiti ili prodati dionice u posebnom režimu, ionako dolazi 1, 2 ili 3 sekunde prije. Trenutno stanje bid/ask ili 5 minuta prije 13:00 sati, nije uopće bitni pokazatelj konačne situacije!
Može li netko dati kakve podatke za usporedbu DKVS i VART. Nije mi namjera drukati ni dolje ni gore, jednostavno me interesira. Čini mi se da ima sličnosti, a možda mi se samo čini.
Trže se trenutno po istim cijenama, DKVS u stečaju, VART nije ali da se gledaju tržišni principi bio bi. DKVS u boljoj poziciji što se tiče branše – prehrana, VART tekstil u gabuli. Ono što najviše vrijedi i kod jednih i drugih su izgleda nekretnine.
Koliko god to čudno zvučalo ja bi rekao da je Varteks u daleko boljem položaju samo što se i tamo igraju igre. To je onako odokativna procijena.
Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
18,00 150 13:00:00
18,00 350 13:00:00
18,00 334 13:00:00
18,00 200 13:00:00
18,00 60 13:00:00
18,00 156 13:00:00
18,00 150 13:00:00
18,00 294 13:00:00
18,00 55 13:00:00
18,00 170 13:00:00
Koliko god to čudno zvučalo ja bi rekao da je Varteks u daleko boljem položaju samo što se i tamo igraju igre. To je onako odokativna procijena.
Meni to uopće čudno ne zvuči kad je tako kao što ste napisali…
pa sama činjenica da varteks nije u stečaju stavlja ga u bolji položaj…
ako bude redovnog trgovanja idući tjedan, ode ovo na ispod 10 kn..
Onaj ozbiljni koji želi kupiti ili prodati dionice u posebnom režimu, ionako dolazi 1, 2 ili 3 sekunde prije. Trenutno stanje bid/ask ili 5 minuta prije 13:00 sati, nije uopće bitni pokazatelj konačne situacije!
lako sada biti pametan poslje bitke!!
Meni to uopće čudno ne zvuči kad je tako kao što ste napisali…
pa sama činjenica da varteks nije u stečaju stavlja ga u bolji položaj…
ako bude redovnog trgovanja idući tjedan, ode ovo na ispod 10 kn..
[/quote]
Čudno sam rekao onako jer ljudi misle tekstil pa pušiona. Varteks je još puno toga više. Vjerujem da je kadrovski potencijal veći nego u Đakovštini, manje lopovluka i dr.
Mislim da se Đakovština i Varteks ne mogu ni po čem usporediti, Đakovština je gigant!
Sad kad se riješe lopovi i država sanira štetu, a di nam je onda kraj…
Tko je kupio, kupio ispod 20. Idući tjedan više nema, vračamo se… čim uđemo u redovno.
Mislim da više nema Zabe, Fime i ovakvih plašljivaca od juče i danas koji bi još mogli spustiti cijenu.
Neka im idući tjedan bude žao što su izašli…
Sukladno Uputi o posebnom režimu trgovine obavještavamo Vas da je dionica DKVS-R-A ispunila uvjete za ubrzani prelazak u redoviti režim trgovine, te da će se dotičnom dionicom početi trgovati u režimu redovitog trgovanja od dana 22.02.2010. (ponedjeljak).
Nije vam ovo ha-ge-spot, pa da se može reanimacijom oživjeti, kako je žito nestalo tako će i cijela tvrtka nestati.
Ovdje se radilo o igri malih brojeva i bilo je za očekivati da se sa 8 kuna cijena može podići za nekih 300%, no ja nisam ušao u igru, ne zato što sam prepošten, nego iz čisto praktičnih razloga uzimajući u obzir moć HANFE. Ona često ne radi pošteno neg’ selektivno, kad hoće zabrani trgovanje. Pogledajte primjer vupika, koliko godina se sa njim nije trgovalo….Trgovanje dionicama izdavatelja koji je u stečaju hanfa bi trebala i morala isti dan obustaviti, jer joj je obveza da zaštiti interese malog ulagača, a tu frazu i sama hanfa često ponavlja.