Vidim da bi ekipa rado u Đakovštinu. A u top 10 upala dva nova lika. Jedino što je jako zanimljivo to što je jedan u UPRAVI a drugi u NADZORNOM ODBORU!! Pošto mi lokalni znamo o čemu se radi prosudite sami. Ipak treba zadržati radno mjesto jer kad PIPUNIĆ kupi zbogom oružje. Pa pa . Ajmo drhtave ručice prodajte sutra po 20 a samo nemojte poslje plakati jer je vama puno i 1kn. Svi bi vi leba bez motike kao i ja samo treba imati J _ _ A
Fima je izašla…vrlo vjerojatno jučer sam 4.500 komada kompletno…tak da više nitko ne može sputavati cijenu!
Vidim da bi ekipa rado u Đakovštinu. A u top 10 upala dva nova lika. Jedino što je jako zanimljivo to što je jedan u UPRAVI a drugi u NADZORNOM ODBORU!! Pošto mi lokalni znamo o čemu se radi prosudite sami. Ipak treba zadržati radno mjesto jer kad PIPUNIĆ kupi zbogom oružje. Pa pa . Ajmo drhtave ručice prodajte sutra po 20 a samo nemojte poslje plakati jer je vama puno i 1kn. Svi bi vi leba bez motike kao i ja samo treba imati J _ _ A
Meni se cini da nisu dva nova lika upala vec su svi ostali s istim brojem dionica s 10. mjesta ispali. Ili su samo njih dvojica i bili s istim brojem na 10. mjestu a sad dijele 9. i 10. mjesto jer je Fima ispala.
Vidim da bi ekipa rado u Đakovštinu. A u top 10 upala dva nova lika. Jedino što je jako zanimljivo to što je jedan u UPRAVI a drugi u NADZORNOM ODBORU!!
Upala su dva nova lika zahvaljujući tome što je Fima ispala iz TOP 10…a prije je pisalo skup računa s istim brojem vrijednosnica…a sad pišu imenom i prezimenom…a nisu upali zato jer su kupovali nakon objave stečaja, te dionice imaju od prije…
Iz ovog top 10 je vidljivo da nitko ozbiljniji nije kupovao dionicu…dovoljno je 8000 komada da se uđe u top 10….a koliko je dionica protrgovano od objave stečaja?!?
dakle, nema ozbiljnog kupca ovdje…to svi kupuju i prodaju jedan drugome, zadovoljavajući se zaradom od nekoliko kuna…
A jasno je da će biti ko zadnji magare…kao što je već nekoliko puta rečeno ovdje…
Ne zaboravimo da se i na ZDNK odigravala ista priča…došla je bila ZDNK i do 100 kn u stečaju…samo nisu se stigli svi iskrcat na tim cijenama….upamtite to…neće bit za sve da se iskrcaju…tj za većinu…
bit ce usko grlo boce za izlaz ovdje [proud]
…kad izađu iz stečaja i krenu sa normalnom proizvodnjom realno je cca 150kn…pogledajte kolika je "nominala"…
pomoz bože s ovakvim blesavim komentarima! nominala,ha? [lol]
[/quote]
Nije mudro nekoga koji je u desetak dana skinuo više od 150 % nazivati budalom.Mislim da ste
sa ovakvim pristupom uvrijedili sve investitore koji su zaradili manje.To se na mene ne odnosi jer sam unutra.
pomoz bože s ovakvim blesavim komentarima! nominala,ha? [lol]
[/quote]
Nije mudro nekoga koji je u desetak dana skinuo više od 150 % nazivati budalom.Mislim da ste
sa ovakvim pristupom uvrijedili sve investitore koji su zaradili manje.To se na mene ne odnosi jer sam unutra.
[/quote]
moj post odnosio se na konkretan komentar filije koji priča o cijeni dionice od 150 kn i nominali, kao da se firma ne nalazi u stečaju i kao da se ne vidi da svi veći ulagači rasprodaju dionice malim naivcima i bježe odavde. prema tome jedini koji se mogao uvrijediti je filija, ali što mogu kad sam postao alergičan na takve komentare koji se pišu isključivo u svrhu drukanja….a vidim da nisam jedini koga nervira ovo bespoštedno navlačenje
vidjet ćemo danas u 13.00 kolko će junaka ostati ovdje, a kolko će ih se uspjeti spasiti od finacijskog kraha i ostati doživotno zarobljeno u ovoj dionici s užasno visokim ulazom blizu 30 kn [cry]
Vidim da bi ekipa rado u Đakovštinu. A u top 10 upala dva nova lika. Jedino što je jako zanimljivo to što je jedan u UPRAVI a drugi u NADZORNOM ODBORU!!
Upala su dva nova lika zahvaljujući tome što je Fima ispala iz TOP 10…a prije je pisalo skup računa s istim brojem vrijednosnica…a sad pišu imenom i prezimenom…a nisu upali zato jer su kupovali nakon objave stečaja, te dionice imaju od prije…
Iz ovog top 10 je vidljivo da nitko ozbiljniji nije kupovao dionicu…dovoljno je 8000 komada da se uđe u top 10….a koliko je dionica protrgovano od objave stečaja?!?
dakle, nema ozbiljnog kupca ovdje…to svi kupuju i prodaju jedan drugome, zadovoljavajući se zaradom od nekoliko kuna…
A jasno je da će biti ko zadnji magare…kao što je već nekoliko puta rečeno ovdje…
Ne zaboravimo da se i na ZDNK odigravala ista priča…došla je bila ZDNK i do 100 kn u stečaju…samo nisu se stigli svi iskrcat na tim cijenama….upamtite to…neće bit za sve da se iskrcaju…tj za većinu…
[/quote]
Kada su dioničari Zdenke prodavali,kupovali dionice tada je kupac prodavao gubitak iznad kapitala
kao što je sad kod OPTE i Hg spoota.
Jučer se na DKVS okrenulo 4.796.
Kupci kupili za 119.825 kn netto kapital od 1,548.053.
Prodavaći prodali za 119.825 kn imovinu isto od 1.548.053.
Sigurno da je netko dugoročno/desetak dana/debelo pogriješio,a netko pogodio.
Ista stvar kod ATPL:
promet 624 dionice promet 632.422 kn
pokriće u netto kapitalu 624 xBV=624X970,02= 605.292.
Da li to znaći da bi sa vraćanjem cijene u normalne okvire/cca 100 kn/ mogli u crobex.
Ne bi me začudilo jer ovdje se dionice u redovnom trgovanju mogu okrenuti i nekoliko puta dnevno,pa bi bilo poželjno imati ih u svom portfelju.
Vidim da napadaći dobijaju 100/žele kupiti/,a mi magarci koji smo ulazili na 8,5 do 12.50 aseve.
Volim dobivati jedinice jer znam da sma odličan i molim da mi svi zabijete asa.
Tko zadnji, magarac!
Niste se izjasnili.
Da li se odnosi na kupce ili prodavače.
Inaće bi vam dao jednu informaciju.
Prosiječna cijena trgovanja zadnjih dvadesetak dana je 14,50.A sadašnja cijena je cca 100% veća.
I sada prodajemo i kupujemo jedan drugome.Većina koji su unutra nisu magarci.
A u drugim dionicama se preskaće drugi.Tamo prvi prodaje trećem.Ne budite smješni.
Niste se izjasnili.
Da li se odnosi na kupce ili prodavače.
Inaće bi vam dao jednu informaciju.
Prosiječna cijena trgovanja zadnjih dvadesetak dana je 14,50.A sadašnja cijena je cca 100% veća.
I sada prodajemo i kupujemo jedan drugome.Većina koji su unutra nisu magarci.
A u drugim dionicama se preskaće drugi.Tamo prvi prodaje trećem.Ne budite smješni.
[/quote]
Ma moraš ga razumijeti…on je prodao jučer ili prekjučer…pa sad druka da padne…pa da jeftino dokupi…
Neki su to shvatili danas kad nisu uspjeli prodati, a drugi će shvatiti sutra kad kupnja bude na 15 kn
[/quote]
Koliko komada prodajete da bi mogli tvrditi da ćete je zabiti na 15.
Ili ste možda u SLPF koji počima rasprodaju.Nema logike jer nebi drukali za dole.
Ipak ne možete raspolagati sa našim dionicama.Najprije ih trebate kupiti.